[quote=MisIndependent,2012 03 05, 21:59]
[quote=Udrius,2012 03 05, 21:24]
Jie prašo tiksliai surašyti atvykimo laiką, o ne kada būsite lauke.
[/quote
bet tai atvykimo laikas juk dazniausiai sutampa su lektuvo laiku? kad du kartus ta pati rasyti? o kaip dabar zinot ar jie suprato kada buti?... ech susimakalavau kita vertus tai gal ir ne, nes arrival date parasiau 11.05, o kur arrive parasiau from 11 to 12. tai jie turetu suprasti kad 11.12 val mes realiai atvyksim na ir gerai, lai palaukia o tai jei flight departure time parasiau 11.30, departure airport parasiau 9 to 10, tai reiskia atvaziuos pasiimti 9.10 min kaip suprantu?
[/quote]
Pamneu, man jie pernai telefpnu pasiskambinti, pasitikslinti. Tai gal jei neaisku bus ir jums pasiskambins arba e-mail parasys.
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 05, 22:59)
bet tai atvykimo laikas juk dazniausiai sutampa su lektuvo laiku? kad du kartus ta pati rasyti? o kaip dabar zinot ar jie suprato kada buti?... ech susimakalavau kita vertus tai gal ir ne, nes arrival date parasiau 11.05, o kur arrive parasiau from 11 to 12. tai jie turetu suprasti kad 11.12 val mes realiai atvyksim na ir gerai, lai palaukia o tai jei flight departure time parasiau 11.30, departure airport parasiau 9 to 10, tai reiskia atvaziuos pasiimti 9.10 min kaip suprantu?
Na nepyk, bet lauks ne jie vieni, bet ir kartu visi kiti atvykę tuo reisu... ARrival from to reiškia oro uostą - šiuo atveju rašosi KUN (Kaunas) . KGS(Koso sala). Atgal lygiai taip pat.
Dėl pasiėmimo - turėsi dieną prieš kelionę pasižiūrėti internete, reikės įsivesti transferio vaučerio numerį ir tik tada sužinosite kada paima. Dėl užsakymo korekcijos - ieškokite info skyrelyje "Contact us"
Radau -
7. Q: Can I amend details on my booking?
A: You can use our online AMENDMENTS section and change most details on your booking. If unsure please contact us at admin@a2btransfers.com
kažkur čia temoje skaičiau, kad rugsėjo pabaigai galima tikėtis RYANAIR pigesnių bilietų (kovo pabaigoje ir balandžio pradžioje), gal kas gali patvirtinti ar tikrai verta laukti... nes bijau, kad atėjus laikui jų iš viso nebeliks...
QUOTE(tempo @ 2012 03 05, 23:07)
Nuorodoje, kurią įdėjote, 12 atsiliepimų, čia virš pusšimčio, paieškojus matyt ir daugiau galima rasti, ne vien SM
tai taip taip, bet supermamų nuomonės man "savesnės"
Ačiū
QUOTE(^saulute^ @ 2012 03 06, 09:48)
Aš irgi jau planuoju pirkti bilietukus atostogoms rugsėjo pabaigai - spalio pradžiai gal tikrai verta palaukti - gal dar atpigs beje, ar yra buvusių rudenį Kos'e - kaip ten orai?
mes jau nusipirkom, nes nesinori rizikuoti plius per Udriu uzsisakem su nuolaida viesbuti nes veliau viesbutis bus brangesnis
QUOTE(Udrius @ 2012 03 06, 07:41)
Na nepyk, bet lauks ne jie vieni, bet ir kartu visi kiti atvykę tuo reisu... ARrival from to reiškia oro uostą - šiuo atveju rašosi KUN (Kaunas) . KGS(Koso sala). Atgal lygiai taip pat.
Dėl pasiėmimo - turėsi dieną prieš kelionę pasižiūrėti internete, reikės įsivesti transferio vaučerio numerį ir tik tada sužinosite kada paima. Dėl užsakymo korekcijos - ieškokite info skyrelyje "Contact us"
Radau -
A: You can use our online AMENDMENTS section and change most details on your booking. If unsure please contact us at admin@a2btransfers.com
Radau -
hm, bet tai jei suklydau ne laika rasydama o tiesiog neparasiau KUN ir KGS, tai nemanau kad kils bedu, juk arrival time nesuklydau. Juolab, kad susisieks reiskia jei bus neaiskumu Juk jiems ir taip aisku kad ju aerouostas yra KGS?... Nesinori sukelti bedu ir kitiems laukiantiems, nes as ir pati nenoreciau tusciai laiko gaist aerouoste. Aciu labai Udriau uz pagalba, jei jie nesusisieks pirmi, parasysiu ir istaisysiu.
QUOTE(^saulute^ @ 2012 03 06, 10:48)
Aš irgi jau planuoju pirkti bilietukus atostogoms rugsėjo pabaigai - spalio pradžiai
QUOTE(auksek @ 2012 03 06, 12:10)
mes jau nusipirkom, nes nesinori rizikuoti plius per Udriu uzsisakem su nuolaida viesbuti nes veliau viesbutis bus brangesnis
įdomu ką patars Udrius
dėl viešbučių kažkaip mažiau jaudinuosi nei dėl lėktuvo bilietų... jei norai nedideli, kažkur juk vistiek rasi...
QUOTE(^saulute^ @ 2012 03 06, 09:48)
Aš irgi jau planuoju pirkti bilietukus atostogoms rugsėjo pabaigai - spalio pradžiai gal tikrai verta palaukti - gal dar atpigs beje, ar yra buvusių rudenį Kos'e - kaip ten orai?
Mes pernai buvom spalio pradžioje.Porą dienų lijo.O šiaip dieną buvo apie +25 laipsniai.Jei labai karščio nemėstat, tai pats tas Ir jūra laaaabai šilta
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 05, 16:19)
va va, as kazkaip nervavausi kad mūsų viešbučio paplūdimys akmenuotas, bet paskui pagalvojau, kadangi atostogausime pirma geguzes savaite, tai manau tik prie baseino gera bus, prie juros ar taip ar taip gulineti, o dar ir su mazu vaiku, bus per salta...
Merginos, ar pirkot kas nors vaikui ten vandens batus? Kokios kainos? Čia LT apie 35 lt, maniskiui dar nera dvieju metu, tai tokia ten ta kojele... Nes suaugusiems, kazkurioj temoj skaiciau, kaina apie 5Eur, ar tiesa?
beje, o kaip tie baseinai, ar sildomi nors kiek geguzes pradzioje? Gal saltesni nei jura bus, ka??
Merginos, ar pirkot kas nors vaikui ten vandens batus? Kokios kainos? Čia LT apie 35 lt, maniskiui dar nera dvieju metu, tai tokia ten ta kojele... Nes suaugusiems, kazkurioj temoj skaiciau, kaina apie 5Eur, ar tiesa?
beje, o kaip tie baseinai, ar sildomi nors kiek geguzes pradzioje? Gal saltesni nei jura bus, ka??
mes buvom gegužės viduryje. tai basenai buvo vos šiltesni nei jūra. bet labai labai jau nežymiai. nešildomi. reikėdavo išlipti pasišildyti
buvom 5*
dėl vandens batų, pirkom mažąjai ten. bet kiek mokėjom - nepamenu, bet daugiau nei 5 E. gal kokie 8-9 E. kad primečiau kažkur apie 30-35 Lt buvo
bet mes pirkom viešbučio markete. turėjom atsivežę ir kitus, iš Lietuvos. bet mano panai nei vieni netiko. tai vaikščiodavo su kojinėm, nes akmenukai karšti.
P.S. kaip tik parduodu, jau išaugom. rausvi 24 dydžio
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 01, 22:13)
esu girdejes (bet negaliu patvirtinti autentiskumo) istorija, kad zmones (Lietuvos rezidentai) nusipirko is birtu firmos kelione i Dominkos Respublika ir buvo issodinti is lektuvo Londone
Kita vertus is tokios patirties atsiranda patyrimas, kad ir per Lietuvos agentus galima uzsisakineti viesbucius uz tokia pacia kaina Tiesa www.booking.com mane vis tiek zavi
Kita vertus is tokios patirties atsiranda patyrimas, kad ir per Lietuvos agentus galima uzsisakineti viesbucius uz tokia pacia kaina Tiesa www.booking.com mane vis tiek zavi
na man uzsake viesbuty per YOU TRAVEL.COM KIPRIOTIS PANORAMA 7DIENOM 1200lt mokejau na ziuresim kas ciaq bus skrendu 16-23
QUOTE(smiltute28 @ 2012 03 06, 16:36)
na man uzsake viesbuty per YOU TRAVEL.COM KIPRIOTIS PANORAMA 7DIENOM 1200lt mokejau na ziuresim kas ciaq bus skrendu 16-23
kaina su AI? dviems?