Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 01, 18:07)
Nera toks jau nepatrauklus, nes tarkim musu Mitsis Ramira tai kambariai dekoruoti tiesiog baisiai  - su geletom uzuolaidom, bet mums irgi kambariai ne esme, svarbiausia rinkausi pagal komentarus Trip advisor, del maisto labiausiai, tai mums aktualiausia, nes as laukiuosi, o man abiejų nėštumų metu nėra nieko svarbiau nei pavalgyti  blush2.gif  o mazasis mano irgi apetitu nesiskundzia, nors sveria vos 10,5 kg  lotuliukas.gif tai pagal "gera" varda, gera kaina Mitsis ir pasirinkom, ir foto grazesnes buvo, juk gyvai tai nematem... Kas del dydzio, tai mazesni man jaukesni, bet irgi reiksmes nera. Tai kai realiai pabusim, galesiu pakomentuot. Kita vertus, as bent jau, kai tikiuosi blogiau, visada gaunu geriau  mirksiukas.gif  ir beje, tas papludimys, labai jau toks vejuotas? kuriuo metu laiku jus buvot? ant smelio basomis nepavaiksciosi ir to"smelio" nepakasi su kastuveliu? nes kaip suprantu, dideli ir glotnus akmenys pakranteje?
beje, buvusieji, kokios kainos Agoroje? Lauktuviu? nes labai noriu paragauti parvezti tiktu graikisku alyvuogiu  ax.gif ir ko dar ten yra gero, ka apsimoka pirkt? Ka butent jus vezete lauktuviu?

graikiškų alyvuogių galėsit viešbutyje kiek nori ir kokių nori rūšių prisivalgyti - jų būna ir per pusryčius, ir per pietus, ir per vakarienę. Iš Koso parsivežėm alyvuogių - jos supakuotos tokiuose nedideliuose maišeliuose - kaina berods 1,5-2eur; tikro fetos sūrio (kurį aš galiu kilogramais valgyti), prieskonių, ouzo. Beje, maistas Ramiroje tikrai super - tik jokiu būdu neikit į ala carte kiniečių restoraną, italų galit - ten skanu. Ala carte nemokamai
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 03 02, 08:29)
graikiškų alyvuogių galėsit viešbutyje kiek nori ir kokių nori rūšių prisivalgyti - jų būna ir per pusryčius, ir per pietus, ir per vakarienę. Iš Koso parsivežėm alyvuogių - jos supakuotos tokiuose nedideliuose maišeliuose - kaina berods 1,5-2eur; tikro fetos sūrio (kurį aš galiu kilogramais valgyti), prieskonių, ouzo. Beje, maistas Ramiroje tikrai super - tik jokiu būdu neikit į ala carte kiniečių restoraną, italų galit - ten skanu. Ala carte nemokamai

va, surio ir alyvuogiu tai pirksiu parvezt lauktuviu, degusttuosim kiek pastaruju skonis skiriasi, o fetos tai aisku, net nelyginti drinks_cheers.gif O va su kinieciais tai nezinau, kuo jie neskanus? Na, as labiausiai megstu ta traskia, blogaja kinietiska virtuve, kurioje pilna natrio gliukomato, bet kadangi sukuosi sitame versle biskeli, zinau, kad si virtuve priderinta butent musu rinkai, o tikruose kinieciuose, kitose salyse, asortimentas skiriasi, tai irgi biski bijau kad man nepatiks. bet kai laukiuosi tie kinieciai mane kaip magnetas traukia, stengiuosi nepiktnaudziaut, blogis juk, bet taip dziugavau kad Ramiroje kinieciai yra ax.gif o kas ten neskanu? riebalu daug ar skonis nekoks? o kadangi a la carte uzsisakai is anksto, ir ten nieko valgomo padoraus negauni, tai, dar speji i "svedisko" stiliaus vakariene? ar ten ji labai uztesta? nes galvoju, pabandyt tai vistiek norisi, o jei nepatiks, apsisuksim, ir eisim i bufeta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Birželį keliaujame į MITSIS NORIDA BEACH. Gal kas pakomentuotų apie viešbutį, maistą, pramogas ?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 02, 11:01)
va, surio ir alyvuogiu tai pirksiu parvezt lauktuviu, degusttuosim kiek pastaruju skonis skiriasi, o fetos tai aisku, net nelyginti  drinks_cheers.gif  O va su kinieciais tai nezinau, kuo jie neskanus? Na, as labiausiai megstu ta traskia, blogaja kinietiska virtuve, kurioje pilna natrio gliukomato, bet kadangi sukuosi sitame versle biskeli, zinau, kad si virtuve priderinta butent musu rinkai, o tikruose kinieciuose, kitose salyse, asortimentas skiriasi, tai irgi biski bijau kad man nepatiks. bet kai laukiuosi tie kinieciai mane kaip magnetas traukia, stengiuosi nepiktnaudziaut, blogis juk, bet taip dziugavau kad Ramiroje kinieciai yra  ax.gif o kas ten neskanu? riebalu daug ar skonis nekoks? o kadangi a la carte uzsisakai is anksto, ir ten nieko valgomo padoraus negauni, tai, dar speji i "svedisko" stiliaus vakariene? ar ten ji labai uztesta? nes galvoju, pabandyt tai vistiek norisi, o jei nepatiks, apsisuksim, ir eisim  i bufeta  biggrin.gif  biggrin.gif

Dėl kiniečių. Na mums nepatiko maistas, man Lietuvoje pačioje prasčiausioje kiniečių kavinėje jis geresnis. Nežinau, gal ten pritaikytas kokiems britams ar skandinavams. Pvz., mes užsisakem 3 skirtingų rūšių salotas. Tai jos buvo vienodos, tik ant viršaus arba vištienos keli gabaliukai, arba jūros gėrybių, arba antienos. Mes mėgstam aštriai - kažkaip aštrumo trūko. Karštieji patiekalai irgi tokie so so. Na nežinau, gal jums patiks. A la carte galima užsisakyti 2 laikams - 18:30 ir 20:30. Tai jei 20:30, tai jau nelabai spėsit į švedišką stalą, o vat jei 18:30, tai tikrai spėsit. O italų a la carte tikrai labai super drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Triesto @ 2012 03 02, 12:14)
Birželį keliaujame į MITSIS NORIDA BEACH. Gal kas pakomentuotų apie viešbutį, maistą, pramogas ?
Ačiū.

kada vaziuojate? mes i ta pati viesbuti 4-16 dienomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 03 02, 13:39)
Dėl kiniečių. Na mums nepatiko maistas, man Lietuvoje pačioje prasčiausioje kiniečių kavinėje jis geresnis. Nežinau, gal ten pritaikytas kokiems britams ar skandinavams. Pvz., mes užsisakem 3 skirtingų rūšių salotas. Tai jos buvo vienodos, tik ant viršaus arba vištienos keli gabaliukai, arba jūros gėrybių, arba antienos. Mes mėgstam aštriai - kažkaip aštrumo trūko. Karštieji patiekalai irgi tokie so so. Na nežinau, gal jums patiks. A la carte galima užsisakyti 2 laikams - 18:30 ir 20:30. Tai jei 20:30, tai jau nelabai spėsit į švedišką stalą, o vat jei 18:30, tai tikrai spėsit. O italų a la carte tikrai labai super  drinks_cheers.gif

tai jau uzsakinesim 18,30 manau... O sakykit, toks vat klausimas, mini barai kambariuose nemokami ar atskirai susimoket reikia? Nes siaip zinau kad buna kainorasciai viebuciuose kai yra mokami, bet kai skaitau komentarus Tripadvisor tai kaip suprantu, jie iskaiciuojti i All inclusive?
dar klausimas - jei iskeliauji visai dienai, jie ideda maisto krepselius kazkokius, skaiciau? ir dar maciau, kad galima naudotis all inclusive Norida viesbutyje Kardamenoje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MisIndependent: 02 kovo 2012 - 13:36
QUOTE(dute_a @ 2012 03 02, 13:23)
kada vaziuojate? mes i ta pati viesbuti 4-16 dienomis ax.gif

Ne, mes mėnesio pabaigoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2012 02 29, 19:08)
1) Lėktuvo bilietus užsisakėme per Happy fly, jie kaip suprantu, panašiai kaip ir rezervacijos.lt , Udrius minėjo, kad šitie juk irgi tarpininkai, bet kai bandžiau užsisakyti tiesiogiai per Raynair, man metė avia.lt puslapį o jau ten kainytės tai ohoho...

visada uzsakineju tik tiesiogiai, bet gavosi situacija, kad reikejo skubiai griebti bilietukus, o mano korteles ryanair neprieme, del neaiskiu priezasciu, visiskai atsitiktinai ieskodama budu kaip isigyti mokant banko pavedimu, uztikau avia.lt, idomu tai, kad nepermokejau ne cento uz tuos pacius bilietus kaip buciau pirkusi tiesiogiai, sumokejau lygiai ta pacia kaina kaip tiesiogiai per ryanair g.gif , viskas uztruko pora minuciu, visi patvirtinimai atejo tiesiai is ryanair. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 02, 13:27)
tai jau uzsakinesim 18,30 manau... O sakykit, toks vat klausimas, mini barai kambariuose nemokami ar atskirai susimoket reikia? Nes siaip zinau kad buna kainorasciai viebuciuose kai yra mokami,  bet kai skaitau komentarus Tripadvisor tai kaip suprantu, jie iskaiciuojti i All inclusive?
dar klausimas  - jei iskeliauji visai dienai, jie ideda maisto krepselius kazkokius, skaiciau? ir dar maciau, kad galima naudotis all inclusive Norida viesbutyje Kardamenoje..

mini barai nemokami, bet jie yra tik superior tipo kambariuose. Dėl maisto nežinau, mes visai dienai nekeliaudavom. Mašinos nesinuomojom, o vis po pusdienį visuomeniniu transportu ir pėsčiomis kur nors palėkdavome po pusryčių. Aišku, pietus praleisdavome (papietaudavome kur nors pakeliui). Valgyti galima visuose Mitsis šeimos viešbučiuose.
Atsakyti
Udriau, parašiau Juma meilą į info@superkeliones.lt.

Brūkštelkit atsakymą, ačiūūū.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoxAda: 02 kovo 2012 - 20:44
Galvoju imti bilietus 3 suauge ir vienas vaikas, tik idomu, kokie kambariai tada, dvieju atskiru vienuose apatamentuose reiketu. Brangus tokie?
Gal kas susidure?

Aciu.
Atsakyti
Gal yra keliaujančių liepos pradžioje į Kiprioris Panorama Complex? smile.gif
Atsakyti