QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 01, 18:07)
Nera toks jau nepatrauklus, nes tarkim musu Mitsis Ramira tai kambariai dekoruoti tiesiog baisiai - su geletom uzuolaidom, bet mums irgi kambariai ne esme, svarbiausia rinkausi pagal komentarus Trip advisor, del maisto labiausiai, tai mums aktualiausia, nes as laukiuosi, o man abiejų nėštumų metu nėra nieko svarbiau nei pavalgyti o mazasis mano irgi apetitu nesiskundzia, nors sveria vos 10,5 kg tai pagal "gera" varda, gera kaina Mitsis ir pasirinkom, ir foto grazesnes buvo, juk gyvai tai nematem... Kas del dydzio, tai mazesni man jaukesni, bet irgi reiksmes nera. Tai kai realiai pabusim, galesiu pakomentuot. Kita vertus, as bent jau, kai tikiuosi blogiau, visada gaunu geriau ir beje, tas papludimys, labai jau toks vejuotas? kuriuo metu laiku jus buvot? ant smelio basomis nepavaiksciosi ir to"smelio" nepakasi su kastuveliu? nes kaip suprantu, dideli ir glotnus akmenys pakranteje?
beje, buvusieji, kokios kainos Agoroje? Lauktuviu? nes labai noriu paragauti parvezti tiktu graikisku alyvuogiu ir ko dar ten yra gero, ka apsimoka pirkt? Ka butent jus vezete lauktuviu?
beje, buvusieji, kokios kainos Agoroje? Lauktuviu? nes labai noriu paragauti parvezti tiktu graikisku alyvuogiu ir ko dar ten yra gero, ka apsimoka pirkt? Ka butent jus vezete lauktuviu?
graikiškų alyvuogių galėsit viešbutyje kiek nori ir kokių nori rūšių prisivalgyti - jų būna ir per pusryčius, ir per pietus, ir per vakarienę. Iš Koso parsivežėm alyvuogių - jos supakuotos tokiuose nedideliuose maišeliuose - kaina berods 1,5-2eur; tikro fetos sūrio (kurį aš galiu kilogramais valgyti), prieskonių, ouzo. Beje, maistas Ramiroje tikrai super - tik jokiu būdu neikit į ala carte kiniečių restoraną, italų galit - ten skanu. Ala carte nemokamai