Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 09, 20:23)
jeigu gerai pamenu, Kos temoje smile.gif Kazkur tarp dabar ir rugsejo smile.gif

cia?
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 01 09, 20:46)

mhmmm
Atsakyti
sveiki, mastom apie Summer Palace (5 žv.) viešbutį birželio pradžiai. Nelabai tikiuosi, kad jis atitiks tas 5 žvaigždes, bet neradau jokių atsiliepimų, išskyrus kad jis romantikams smile.gif Gal kas nors buvot? Kaip maistas, ar yra kokia nors animacija?
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2012 01 11, 11:45)
sveiki, mastom apie Summer Palace (5 žv.) viešbutį birželio pradžiai. Nelabai tikiuosi, kad jis atitiks tas 5 žvaigždes, bet neradau jokių atsiliepimų, išskyrus kad jis romantikams smile.gif Gal kas nors buvot? Kaip maistas, ar yra kokia nors animacija?

atsiliepimai

ir rusu kalba keletas

Mes gyvenom salia jo(family village), daznai pereidavom per jo teritorija.Labai jauki teritorija (man asmeniskai jaukesne nei Noridos), geri baseinai.
Del maisto nezinau, bet naudojomes ju pliazo baru- labai malonus barmenas wub.gif , gerimai thumbup.gif , gerdavom ir tikra martini dry. blush2.gif Skanus "dienos" saldyti kokteiliai.Is uzkandziu tik keksas ir salti hotdogai.Salia pliazo baro yra restoranelis a la carte, vakarais daug zmoniu jame vakarieniaudavo.

Visu Mitsiu kiek skaiciau animacija silpnoka.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 01 11, 12:01)

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2012 01 09, 20:00)
Akmenuku nebijom, vaikams jie labiau nei smelis patiko, tik mums tevams baisu buvo, kad kam nepataikytu.

O kaip su oru, birzelio viduryje nebus per salta g.gif o jei dar vejukas..

Aš buvau pernai nuo birželio vidurio, oras buvo nerealus, +30 tai tikrai ir daugiau rolleyes.gif Buvau toj mol vadinamoj vėjuotoj pusėj, tai buvo suuuuuper thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2012 01 09, 19:02)
pirkau geguzes pabaigai smile.gif

Sveikute,jei ne paslaptis kiek mokejot?
Atsakyti
labutes smile.gif

4 kartus buvau turkijoj, sakiau psio, ten uzdarau biggrin.gif Kose dar nebuvau, ruosiuos savarankiskai ten keliau, kaip ir dauguma matyt smile.gif

dabar dilema.... balandzio 9 - 23 tame tarpe galiu, kaip orai balandi? itariu dar nelabai sezonas prasidejes... kam teko buti tokiu metu ?
Atsakyti
gal kas uzsakinejo:
http://manoskrydis-v...4#block|about|1

9 dienos kaina AI 5 zvg 1500.... nesuprantu..... cia kaip kate maise gaunas? nes nezinai i koki viesbuti patekt galima? gal kas buvote jau siuose viesbuciuose, kokia ten sistema ju.... ?

Idomu dar tai, kad kiek tikrinau atskirai siuos viesbucius, tai mano pasirinktai datai rodo visus uzimtus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 16 sausio 2012 - 17:44
QUOTE(Rudaakė @ 2012 01 16, 17:43)
gal kas uzsakinejo:
http://manoskrydis-v...4#block|about|1

9 dienos kaina AI 5 zvg 1500.... nesuprantu..... cia kaip kate maise gaunas?  nes nezinai i koki viesbuti patekt galima?  gal kas buvote jau siuose viesbuciuose, kokia ten sistema ju.... ?

Idomu dar tai, kad kiek tikrinau atskirai siuos viesbucius, tai mano pasirinktai datai rodo visus uzimtus  g.gif

Kipriotyje nebuvau, bet pernai buvom toje pačioje vietovėje kitame viešbutyje. Gali būti nelabai koks paplūdimys - jei norit smėliuko, čia jo nerasit
Atsakyti
Sveiki, mane taip pat domina orai balandžio mėnesį, kokia maždaug būna temperatūra ? Norisi, kad nebūtų šalta smile.gif Gal kas buvę, tai parašykit.
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 01 17, 07:37)
Kipriotyje nebuvau, bet pernai buvom toje pačioje vietovėje kitame viešbutyje. Gali būti nelabai koks paplūdimys - jei norit smėliuko, čia jo nerasit

musu data yra 04.14-23, nelabai tikiu kad jau bus pliazo sezonas, daugiau pazintinis tikslas, bet norisi ir tokio pasayvaus poilsio. Bus silta - bus super, bus vesiau - negazdina.
Idomumas tas, kad man rodo jog Kipriociai dirba tik nuo balandzio 29, o cia parduoda 14-23ai.... pasimeciau.... uzklausiau agenturos, ziuresiu kaip komentuos.

orai kiek ziurejau banandi yra 18-20, yra buve ir 25 kazkada,cia kaip mus matyt - neporgnozuojama smile.gif

tai va, bilietus paskubejau nusipirkt, dabar sedziu ir galvoju, gal veztis palapine lotuliukas.gif gal gali kas parekomenduoti kokius jaukius mielus apartamentus, kam teko nuomotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 17 sausio 2012 - 12:13