QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 01, 19:07)
Nera toks jau nepatrauklus, nes tarkim musu Mitsis Ramira tai kambariai dekoruoti tiesiog baisiai - su geletom uzuolaidom, bet mums irgi kambariai ne esme, svarbiausia rinkausi pagal komentarus Trip advisor, del maisto labiausiai, tai mums aktualiausia, nes as laukiuosi, o man abiejų nėštumų metu nėra nieko svarbiau nei pavalgyti
o mazasis mano irgi apetitu nesiskundzia, nors sveria vos 10,5 kg
tai pagal "gera" varda, gera kaina Mitsis ir pasirinkom, ir foto grazesnes buvo, juk gyvai tai nematem... Kas del dydzio, tai mazesni man jaukesni, bet irgi reiksmes nera. Tai kai realiai pabusim, galesiu pakomentuot. Kita vertus, as bent jau, kai tikiuosi blogiau, visada gaunu geriau
ir beje, tas papludimys, labai jau toks vejuotas? kuriuo metu laiku jus buvot? ant smelio basomis nepavaiksciosi ir to"smelio" nepakasi su kastuveliu? nes kaip suprantu, dideli ir glotnus akmenys pakranteje?
beje, buvusieji, kokios kainos Agoroje? Lauktuviu? nes labai noriu paragauti parvezti tiktu graikisku alyvuogiu
ir ko dar ten yra gero, ka apsimoka pirkt? Ka butent jus vezete lauktuviu?
Tai mazesni kas jaukesni ?
Man pvz nepatinka dideli viesbuciai, statinio prasme. O cia butent Kipriotis mazi namukai dvieju aukstu. Bet teritorija labai didele, ir issimete tie namukai. O kiti vat viesbuciai tie didziuliai keliu aukstu pastatai, ir paskui girdi net kelis kaimynus is visu pusiu ka veikia
Arba kai grizta velai namo.
Bet as neabejoju kad tas viesbutis tikrai geras, labai jauki aplinka. Tik va su vaikais sakau anas salia labiau gal tinkamas.
O smelio ten nera. Ten vien akmenys. Mums tai nebuvo visai ten vejuota. Buvom birzelio pradzioje. Jei nebutu vejo, sakes, garantuotas persvilimias. Mes ir taip nudegem naudodami kremus. Net nepajautem kaip nusbvilom. O jei vejo nebutu... Tai net but nebutu imanoma lauke turbut. Na zodziu as labai bijojau kai pamaciau filmuota vaizdeli, koks vejas. Bet gyvai jis visai nebaisus