Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 01, 22:36)
matot, tikrai svarbu, kuria data keliaujat, tarkim, mano keliaujama data ir Lietuvos puslapiuose yra geru kainu (nuo uzsienio skiriasi plius minus 100 lt Lt nenaudai)

pasiziurekit

http://www.happyfly....380381/89ad7f49

Kai suvesite galutinius duomenis pamatysite kad permokate ne 100 ltl , o 300 - 400 ltl . Tikrai patikrinta. Su bilietais irgi tas pats. Vedi duomenis, o gale prisideda papildomi mokesčiai.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 03 01, 21:35)
Marmari palace bus brangus, geriau žiūrėti Caravia beach

šitas irgi nepigiai atrodo... cool.gif

o kaip tas pats EURO VILLAGE, kurį Zilvinas75 užsakinėjo? kokios kainos jame rugsėjo mėn?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamiČiukas: 01 kovo 2012 - 21:00
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 01, 20:42)
Manau, kad TravelRepublic smile.gif Nes ju klausimas skambejo:
Good afternoon

Please may you confirm that all clients on your accommodation booking have UK residency or hold a UK passport as the rates from Travel Republic are for UK citizens only.

The hotel may not validate this booking or if they do acept the booking they will add an additional local fee may be charged on arrival.

Please advise as soon as possible.

Kind Regards

Travel Republic

P.S. beje ne sitoj vienoj vietoj maciau, kad kainos galioja tik UK rezidentams

Fui kaip "neskaniai" paklause.Ir as isizeisciau. ax.gif
Pagal juos, jei pvz seima gyvena UK ir i kelione pasiima mama is LT, jau rezervacija atsauks arba kitokias kainas taikys... schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 03 01, 23:05)
Pagal juos, jei pvz seima gyvena UK ir i kelione pasiima mama is LT, jau rezervacija atsauks arba kitokias kainas taikys... schmoll.gif

Tiesiog tokia viešbučių politika - kai ateina kainynai parašyta šita kaina galioja UK rinkai, šita - skandinavams...
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 03 01, 21:05)

esu girdejes (bet negaliu patvirtinti autentiskumo) istorija, kad zmones (Lietuvos rezidentai) nusipirko is birtu firmos kelione i Dominkos Respublika ir buvo issodinti is lektuvo Londone doh.gif
Kita vertus is tokios patirties atsiranda patyrimas, kad ir per Lietuvos agentus galima uzsisakineti viesbucius uz tokia pacia kaina ax.gif Tiesa www.booking.com mane vis tiek zavi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MamiČiukas @ 2012 03 01, 22:55)
šitas irgi nepigiai atrodo... cool.gif

o kaip tas pats EURO VILLAGE, kurį Zilvinas75 užsakinėjo? kokios kainos jame rugsėjo mėn?

Kiek matau Caravia tai butų 2650 ltl... Nežinau ką kitose sistemose rodo...
Atsakyti
Nezinau, kiek ziurejau ir nagrinejau kainas, tai booking.com vienareiksmiskai brangiausia rezervacijos sistema... Jau net LT pigiau...
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 01, 21:17)
Nezinau, kiek ziurejau ir nagrinejau kainas, tai booking.com vienareiksmiskai brangiausia rezervacijos sistema... Jau net LT pigiau...

Su standartinem kainom tikrai nepigiausia smile.gif Bet... ten yra superinis dalykas "nemokamas atsaukimas". Jau ne viena karta isbandyta. Uzsisakai kazka, kas tinka. Po kiek laiko pamatai AKCIJA kazkam labiau tinkanciam, ana atsauki, jami geresni varianta. Ir sita fokusa kartoji N kartu. Akcijines kainos ten labai netgi neblogos, tik pasigaut reikia ax.gif As ir siandien turiu per ten rezervuotus du viesbucius Kose man tinkancia kaina. Ranka nekyla atsaukinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 03 01, 22:14)
Kiek matau Caravia tai butų 2650 ltl... Nežinau ką kitose sistemose rodo...

hm, gal visgi per brangu, ieškosim kitų viešbučių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 01, 19:07)
Nera toks jau nepatrauklus, nes tarkim musu Mitsis Ramira tai kambariai dekoruoti tiesiog baisiai  - su geletom uzuolaidom, bet mums irgi kambariai ne esme, svarbiausia rinkausi pagal komentarus Trip advisor, del maisto labiausiai, tai mums aktualiausia, nes as laukiuosi, o man abiejų nėštumų metu nėra nieko svarbiau nei pavalgyti  blush2.gif  o mazasis mano irgi apetitu nesiskundzia, nors sveria vos 10,5 kg  lotuliukas.gif tai pagal "gera" varda, gera kaina Mitsis ir pasirinkom, ir foto grazesnes buvo, juk gyvai tai nematem... Kas del dydzio, tai mazesni man jaukesni, bet irgi reiksmes nera. Tai kai realiai pabusim, galesiu pakomentuot. Kita vertus, as bent jau, kai tikiuosi blogiau, visada gaunu geriau  mirksiukas.gif  ir beje, tas papludimys, labai jau toks vejuotas? kuriuo metu laiku jus buvot? ant smelio basomis nepavaiksciosi ir to"smelio" nepakasi su kastuveliu? nes kaip suprantu, dideli ir glotnus akmenys pakranteje?
beje, buvusieji, kokios kainos Agoroje? Lauktuviu? nes labai noriu paragauti parvezti tiktu graikisku alyvuogiu  ax.gif ir ko dar ten yra gero, ka apsimoka pirkt? Ka butent jus vezete lauktuviu?

Tai mazesni kas jaukesni ? smile.gif Man pvz nepatinka dideli viesbuciai, statinio prasme. O cia butent Kipriotis mazi namukai dvieju aukstu. Bet teritorija labai didele, ir issimete tie namukai. O kiti vat viesbuciai tie didziuliai keliu aukstu pastatai, ir paskui girdi net kelis kaimynus is visu pusiu ka veikia biggrin.gif Arba kai grizta velai namo.
Bet as neabejoju kad tas viesbutis tikrai geras, labai jauki aplinka. Tik va su vaikais sakau anas salia labiau gal tinkamas.
O smelio ten nera. Ten vien akmenys. Mums tai nebuvo visai ten vejuota. Buvom birzelio pradzioje. Jei nebutu vejo, sakes, garantuotas persvilimias. Mes ir taip nudegem naudodami kremus. Net nepajautem kaip nusbvilom. O jei vejo nebutu... Tai net but nebutu imanoma lauke turbut. Na zodziu as labai bijojau kai pamaciau filmuota vaizdeli, koks vejas. Bet gyvai jis visai nebaisus smile.gif
Atsakyti
Užmiršau parašyti - Mitsis blue domes atsidaro 2012.05.05 . Visi iki to laiko užsisakę šį viešbutį bus perkelti į Mitsis Summer palace
Atsakyti
QUOTE(Caca*)
Buvom spalio pacioje pradzioje, savaite kainavo kazkur 260 svaru.

QUOTE(smiltute28)
sveika y kipriotis panorama complex AI 340euru 2aswmenim

Per kur pirkote?

Kokius rekomenduotumėt nebrangius viešbučius prie Mastichari?

Apkeliavę daugiau Graikijos salų, ar labai jos visos skiriasi? Kuri patiko labiausiai poilsio ir pinigų atžvilgiu?
Atsakyti