Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Caca* @ 2012 03 01, 18:35)
Didziausias minusas- kalnas.Bet mes zmones sportiski, keliavom 2 suauge+ 7metu+8men kudikis, tai mums kalnas netrukde, uztat kokie vaizdai, saulelydziai... wub.gif

Cha , o čia kažkas mane apšaukė pernai dėl tokio mano perspėjimo smile.gif Siulau vis tik imti Summer palace, kaina bus tik 100 - 150 ltl brangiau nei Familly. Be to Summer palace į standartinį kambarį priima 2+2 , o vaikai tenai iki 15 metų.
Atsakyti
QUOTE(MamiČiukas @ 2012 03 01, 18:31)
na, tikrai ne per LT puslapius ieškau...
tiesiogiai užsakinėjote per jų puslapį ar per Travel Republic??? blush2.gif

Ilga istorija smile.gif Jie patys atsiunte baisius skaiciu biggrin.gif Travelrepublic canceliavo rezervacija diskriminuodami mane kaip lietuvi. Paskui dar keli bandymai buvo, kol finale rezervavausi pas Udriu biggrin.gif Nors gal dar ne finale, nes uz viesbuti dar nemoketa ir oficialaus patvirtinimo, kad jau tikrai ilsesimes ten, neturiu. Bet tikiu, kad viskas bus gerai:) Pas visus (aisku isskyrus pacio viesbucio atsiustas) kainos bemaz vienodos buvo, ~100 litu skirtumas.
As tik bijau, kad taip ilgai brovesis i sita viesbuti, nuvaziuosiu, o ten pasirodys totalus sh doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 01, 20:09)
Ilga istorija smile.gif Jie patys atsiunte baisius skaiciu biggrin.gif Travelrepublic canceliavo rezervacija diskriminuodami mane kaip lietuvi. Paskui dar keli bandymai buvo, kol finale rezervavausi pas Udriu  biggrin.gif Nors gal dar ne finale, nes uz viesbuti dar nemoketa ir oficialaus patvirtinimo, kad jau tikrai ilsesimes ten, neturiu. Bet tikiu, kad viskas bus gerai:)  Pas visus (aisku isskyrus pacio viesbucio atsiustas) kainos bemaz vienodos buvo, ~100 litu skirtumas.
As tik bijau, kad taip ilgai brovesis i sita viesbuti, nuvaziuosiu, o ten pasirodys totalus sh  doh.gif

na, nepabandžius nesužinosi smile.gif
beja, ar galima gauti didesnes nuolaidas mokant iš karto visą sumą? kol kas radau nuolaidas tik už dalinį mokėjimą iš anksto... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MamiČiukas @ 2012 03 01, 19:57)
na, nepabandžius nesužinosi smile.gif
beja, ar galima gauti didesnes nuolaidas mokant iš karto visą sumą? kol kas radau nuolaidas tik už dalinį mokėjimą iš anksto... g.gif

Udriaus paklauskit smile.gif Man kaina tiko praktiskai tokia, kokia pasake. Na, kad nepajusciau nuostolio paprasiau 50 litu nuleist (nuo ~4000). Siaip deretis visad verta. Tik as neturiu poreikio numauti paskutines kelnes nuo agento: jiems irgi gyventi ir vaikams saldainiu nupirkti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 01, 17:17)

Papildyta:
Caca*, kiek jums kainavo tokie smagus apartamentai? labai faini  4u.gif  i dar toks klausimas, ar silti buna tie daliniai baseinai?
Papildyta:

Buvom spalio pacioje pradzioje, savaite kainavo kazkur 260 svaru.Kaip ir visi kiti baseinai tokiu metu.Nesildomas.Man spali buvo pats tas.

QUOTE(Udrius @ 2012 03 01, 18:36)
Cha , o čia kažkas mane apšaukė pernai dėl tokio mano perspėjimo smile.gif  Siulau vis tik imti Summer palace, kaina bus tik 100 - 150 ltl brangiau nei Familly. Be to Summer palace į standartinį kambarį priima 2+2 , o vaikai tenai iki 15 metų.

Tai as kitus ispeju.Fiziskai silpnesnius. smile.gif Mums tas kalnas jokiu neigiamu emociju nesukele, teko ir vienai su vezimuku nekarta uzkilti is pliazo i viesbuti.
Zemiau juk parasiau, kad simet ir draugus i family siunciu (tiksliau siuliau ir summer, ir Norida, bet jie butinai su baseinu nori), ir pati mielai butent i si viesbuti sugrisciau.Ir nekeisciau nei i Summer palace, nei i Norida, nei i Ramira.tik i Blue Domes. cool.gif
Kiekvienam juk savo, ar ne? mirksiukas.gif

As ir Kipre ant kalvos viesbuti uzsissakiau. biggrin.gif
Papildyta:
Zilvinai- o tik ta viena karta esat uzssisakinejes is Travelrepublic?
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 03 01, 22:08)
Zemiau juk parasiau, kad simet ir draugus i family siunciu (tiksliau siuliau ir summer, ir Norida, bet jie butinai su baseinu nori),

Tai kad ir Summer turi kambarius su daliniu baseinu ir Blue domes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 03 01, 20:08)
Zilvinai- o tik ta viena karta esat uzssisakinejes is Travelrepublic?

Taip smile.gif Ir daugiau nematau prasmes bandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 03 01, 20:12)
Tai kad ir Summer turi kambarius su daliniu baseinu ir Blue domes smile.gif

Taip, Summer turi (seimyninis, ar ne?), bet paziurejus Jusu psl. net ir su pritaikyta 15proc. nuolaida jis geguze gavosi brangiau 700lt negu family(2+ kudikis).Uztat ji ir atmetem..uzsakinejau pries savaite.

O Summer daliniai baseinai turi vaizda i jura?

Blue Domes kaina svelniai tariant didoka, nors viesbutis man labai wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 01, 20:15)
Taip smile.gif Ir daugiau nematau prasmes bandyti  ax.gif

O kazi Travelrepublic atsauke ar viesbutis?
Galetu dar kas nors kita sali, kita viesbuti pabandyt rezervuot, gal neatmestu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 01, 21:05)
Udriaus paklauskit smile.gif

Udriau, kiek kainuotų MARMARI PALACE rugsėjo 15-22 d. su AI dviem suaugusiems ir 7 m. vaikui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamiČiukas @ 2012 03 01, 22:32)
Udriau, kiek kainuotų MARMARI PALACE rugsėjo 15-22 d. su AI dviem suaugusiems ir 7 m. vaikui? 4u.gif

Marmari palace bus brangus, geriau žiūrėti Caravia beach
Atsakyti
QUOTE(MamiČiukas @ 2012 03 01, 19:10)
nu niekaip nesuprantu kaip žmonės sugeba tokias kainas rasti... jei ne paslaptis per kur užsakinėjot? aš visus puslapius pernagrinėjau, nu bet niekaip tokių kainų nemačiau... bigsmile.gif čia gal ne savaitės kaina ir tikrai su AI? 4u.gif

matot, tikrai svarbu, kuria data keliaujat, tarkim, mano keliaujama data ir Lietuvos puslapiuose yra geru kainu (nuo uzsienio skiriasi plius minus 100 lt Lt nenaudai)

pasiziurekit

http://www.happyfly....380381/89ad7f49
Atsakyti

QUOTE(Caca* @ 2012 03 01, 20:30)
O kazi  Travelrepublic atsauke ar viesbutis?
Galetu dar kas nors kita sali, kita viesbuti pabandyt rezervuot, gal neatmestu? ax.gif

Manau, kad TravelRepublic smile.gif Nes ju klausimas skambejo:
Good afternoon

Please may you confirm that all clients on your accommodation booking have UK residency or hold a UK passport as the rates from Travel Republic are for UK citizens only.

The hotel may not validate this booking or if they do acept the booking they will add an additional local fee may be charged on arrival.

Please advise as soon as possible.

Kind Regards

Travel Republic

Tai iseina, kad jie tiesiog apsidraude, kad esu svetimsalis, kuriam galbut gali buti taikoma kitokia kaina. As parasiau atsakyme, kad esam lietuviai ir esam ta pati ES, bet nepadejo smile.gif Siaip visame siame reikale butu logikos, jeigu tarkim Rusijos rezidentas pas Travelrepublic uzsisakinetu kelione kokiam Barbadose. Ok, tokiu atveju gali skirtis kainos. Bet cia visos trys salys buvom ES, todel kiek isizeidziau cool.gif
P.S. beje ne sitoj vienoj vietoj maciau, kad kainos galioja tik UK rezidentams
Atsakyti