Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(MamiČiukas @ 2012 03 01, 08:42)
Sveiki, mes irgi planuojame kelionę į KOS rugsėjo antroje pusėje.
Ir apsistojome kol kas prie šio viešbučio.
Gal galite daugiau apie jį papasakoti? Nes neradau daugiau jokių komentarų apie jį...
Maistas, paplūdimys, pramogos vaikams...
Planuojame vykti savaitei, aš, mano mama ir septynmetis sūnus.
Labai norim pakeliauti po salą, todėl nuomosimės automobilį visos kelionės metu (radau už ~500 Lt), ar viešbutis turi parkavimo vietas?

Laba. 4u.gif Siek tiek pasakojau praeitoje temoje.Simet draugus i ji siunciam, irgi i superior family room.Patys vos nesusigundem dar syki cia apsistoti, bet pavasarine kelione simet jau turejom, lauksim rudenines keliones.O i Kosa mielai sugriztumem apytingiam poilsiui.

Didziausias minusas- kalnas.Bet mes zmones sportiski, keliavom 2 suauge+ 7metu+8men kudikis, tai mums kalnas netrukde, uztat kokie vaizdai, saulelydziai... wub.gif

Taip, parkavimui vietos sociai.Pasistatysit gatveleje po langais.
Maistas (ypac krosnyje keptos picos, ledai) vaikui buvo rojus, as irgi niekuo nesiskundziu.Aisku, per savaite patiekalai kiek kartojosi.
Gultai, skeciai nemokami, bariukas papludimyje, vanduo svarutelis, po smeliuka-zvyriuka vaikstant jokiu spec. batu nereikia.Vaikams mini klubas neblogas, ir veidus paiso, ir uzima.Supynes neypatingos.Vandens ciuozyklos.Vandens dviraciai, kanojos.Mini disco vaikui labai patiko (lankemes ir Noridos, ir Blue Domes), vaikui Blue Domes labiau patiko, bet Noridoj ledai ir gerimai nemokami, ir lietuviu vaiku daugiau.

Atsiliepimai

QUOTE(Caca* @ 2011 10 11, 21:13)
Vakar pargrizom is Koso, ilsejomes10.03-10  Mitsis  family village viesbutuky .Patrintas, nedidukas, bet man laaaabai jaukus.Uzsisakem- superior family kambari , bet gavom maisonete ( per 2 aukstus, 2 vonios, su terasa koks 85m2 gaunasi), ne ant pacio kalno virsaus,prie pat Summer Palace, vaizdas i jura, dalinai nuosavas baseinas 8 kambariams (maudytis galejom , kad ir nakti).

Baisusis kalnas mums pasiroide juokingai mazas, tikrai daug baisiau isivaizdavau.Specialiai ijungem pedometra- nuo kambario iki pliazo 300m, zemyn 5 minutes kelio, aukstyn 7min.Einant keliu (pro ciuozyklas,Norida)nera nei vieno laiptelio, bet mums arciau ir patogiau budavo pro Summer Palace,kelyje kokie 20 laiptuku, bet su lengvu sketuku problemu juos iveikt nebuvo. Kelis kartus pataikem ant "buggio", smagu su juo i kalna uzlekt. thumbup.gif Ir vairuotojas fantastiskas. thumbup.gif
Liftai taip pat puikiai matomi, niekas netrukdo jais naudotis.

user posted image
user posted image

user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Maistas, svara, aptarnavimas- viskas patiko, tai ko ir tikejomes is tokio lygio viesbucio.

I Norida arba Summer palace keisti savojo "kaimuko" nenoreciau  .Blue Domes jau kitas lygis, i ji gal ir iskeisciau. tongue.gif
Papildyta:
Oras mums pasitaike puikus, tik paskutine diena kilo audra, kelias valandas stipraiai lijo.Graikams tai pasirode stichine nelaime, lakste visur su ranksluosciais ir grindis sluoste.

Papildyta:
Aaaaa, viena minusa prisiminiau- kambariuose duioda tik muiliukus, nei sampuno, nei duso zele.Uztat 2 poros slepeciu buvo. lotuliukas.gif 

Papildyta:
Papildyta:
Oras mums pasitaike puikus, tik paskutine diena kilo audra, kelias valandas stipraiai lijo.Graikams tai pasirode stichine nelaime, lakste visur su ranksluosciais ir grindis sluoste.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Viesbuy nesedejom, visas dienas turejom savo masinyte, apvaziavom visa sala.Nesikartosiu su foto, jau daug ju sudeta.Sala neypatinga, bet mums patiko , pasirode tokia "sava".Grizt tikriausia negrisim, nes dar daug nauju vietu reikia aplankyti.

Papildyta:
Aaaaa, viena minusa prisiminiau- kambariuose duioda tik muiliukus, nei sampuno, nei duso zele.Uztat 2 poros slepeciu buvo. lotuliukas.gif

[/quote]

QUOTE(Caca* @ 2011 10 12, 09:07)
Zvyras mano kojoms nebuvo baisus.Spec. avalynes tikrai nereikejo.Pvz. Koso miesto pliazu basomis daug nemaloniau.
Daug foto neturiu.

user posted image

Palyginimui - Kos pakrante

user posted image
Gileja pakankamai greitai-
sioje foto matosi tolumoje ibrides dede...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 03 01, 17:35)
Didziausias minusas- kalnas. Bet mes zmones sportiski, keliavom 2 suauge+ 7metu+8men kudikis, tai mums kalnas netrukde, uztat kokie vaizdai, saulelydziai... wub.gif

labai didelis dėkui už nuorodas, deja teks atsisakyti, nes mama turi bėdų su sanariais ir su lipimu nuo kalno būtų kasdien bėda...
bandysim žiūrėti kitus variantus... dar kartą dėkui, kad laiku info gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute28 @ 2012 02 29, 17:19)
sveikos  mes skrendam 16-23  balandzio  gal kas saketes  viesbuty is sio tinklapio  patikimas ?travelrepublic.co.uk  gal  kas siom datom ir skrenda y kos

Sveika, mes labai mastm siom dienom skrist, bet niekaip iki galo neapsisprendziam mirksiukas.gif keliesie skrendat, apie koki viesbuti mastot?
Atsakyti
sveikos gal kvailai paklausiu ,bet )))) uzsisakai transfery o kaip zinoti kuris mano uzsakytas ????? neteko sakytis dar siai kelionej isbandysiu 16-23 kas y kosa????
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 01, 16:05)

kita karta pries rezervuodama, labiau apmastysiu, nors maciau kad papludimyje neblogi skeciai, vistiek tas vejas nemalonu ir dar geguzes pradzioje... Maziui pasiimsim plaukimo rata, kiek jam dar tu vandens pramogu tereikia, bet kitam kartui tai prioritetus susideliosiu kitokius rinkdamasi viesbuti... Vis labiau gailiuosi kad neėmiau Aquis Marine Tigaki vietovėje  doh.gif  ten juk visiskas Family viesbutis, daug vaiku, o maniskiui vaikai tai pati didzioji pramoga, o jei siame nebus vaiku...  verysad.gif

Kai busit Ramiroje, jei dirbs toks barmenas Alex, perduokit jam linkejimu nuo lietuviu, kurie buvo pernai spalio menesi ir kviete ji i Lietuva atvaziuoti paciuozineti su snow board smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte26 @ 2012 03 01, 17:49)
Sveika, mes labai mastm siom dienom skrist, bet niekaip iki galo neapsisprendziam mirksiukas.gif  keliesie skrendat, apie koki viesbuti mastot?

sveika y kipriotis panorama complex AI 340euru 2aswmenim jus y koky planuojat? dar as neuzsisakiau viesbucio bet siand zadu . junkites smagu bus
Papildyta:
[quote=Braskyte26,2012 03 01, 17:49]Sveika, mes labai mastm siom dienom skrist, bet niekaip iki galo neapsisprendziam mirksiukas.gif  keliesie skrendat, apie koki viesbuti mastot ?mes dviese su vyru o jus?
[/quote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltute28: 01 kovo 2012 - 17:00
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 03 01, 17:55)
Kai busit Ramiroje, jei dirbs toks barmenas Alex, perduokit jam linkejimu nuo lietuviu, kurie buvo pernai spalio menesi ir kviete ji i Lietuva atvaziuoti paciuozineti su snow board smile.gif

jei rasim, perduosim, fainai kad taip susibendravot drinks_cheers.gif
beje, is kokiu imoniu nuomavotes masinas ir kaip rinkotes? Randu dar ir tokius fainus keturracius, bet su vaiku greiciausiai nebus tinkama. kazkurioj temoj radau, kad para mazutes Kia kainuoja 25 Eur, nes mes ketinam tik viena diena nuomuotis masiniuka kad apvaziuoti salą.

Gal kas buvot Lido Waterpark, kaip kainos, ispudziai? Jų puslapyje nerandu kainų blink.gif
Papildyta:
Caca*, kiek jums kainavo tokie smagus apartamentai? labai faini 4u.gif i dar toks klausimas, ar silti buna tie daliniai baseinai?
Papildyta:
QUOTE(Sigitano @ 2012 03 01, 17:30)
Shutle Bus skiriasi tuom , kad jis isvezioja po viesbucius, o paprastas autobusas stoja stotelese. Ir apsiima nuo viesbucio duru taip pat.

Zinot jei gyvensit Ramira tam viesbuty, tikrai nepatingekit ir nueikite i salia esanti Sol Kipriotis viesbuti. I ji galima tiek nuo juros puses patekti, tiek pagrindiniu keliu. Tikrai ten bus daug vaiku, daug baseinu yra , zaidimu aiksteles su laipynem, supynem, ciuozynem. na mums su vaikais ten buvo rojus, ir be galo didele teritorija. O nuejom pasivaiksciodami viena karta paziureti i ta Ramires, tai na grazu, teritorija sutvarkyta, labai zalia, bet pasirode toks mazas viesbutis lyginant su musu, ir toks labiau suaugusiems skirtas, nes seimoms.

blem, atsaukciau dabar ta viesbuti jei tik nebutu papildomo mokescio, nes nemokamo atsaukimo nera doh.gif Bet i Sol Kipriotis tai juk neieisim, kas ten mus ileis... Be to, kiek ziurejau Sol Kypriotis foto, tai jis man nepasirode patrauklus, nes buvo ir jam pasiulymu geru, dar pigiau nei Mitsis, bet nesirinkom jo, man vienintelis favoritas Aquis Marine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MisIndependent: 01 kovo 2012 - 17:21
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 01, 18:17)
jei rasim, perduosim, fainai kad taip susibendravot  drinks_cheers.gif
beje, is kokiu imoniu nuomavotes masinas ir kaip rinkotes? Randu dar ir tokius fainus keturracius, bet su vaiku greiciausiai nebus tinkama. kazkurioj temoj radau, kad para mazutes Kia kainuoja 25 Eur, nes mes ketinam tik viena diena nuomuotis masiniuka kad apvaziuoti salą.

Gal kas buvot Lido Waterpark, kaip kainos, ispudziai? Jų puslapyje nerandu kainų  blink.gif
Papildyta:
Caca*, kiek jums kainavo tokie smagus apartamentai? labai faini  4u.gif  i dar toks klausimas, ar silti buna tie daliniai baseinai?
Papildyta:

blem, atsaukciau dabar ta viesbuti jei tik nebutu papildomo mokescio, nes nemokamo atsaukimo nera  doh.gif Bet i Sol Kipriotis tai juk neieisim, kas ten mus ileis... Be to, kiek ziurejau Sol Kypriotis foto, tai jis man nepasirode patrauklus, nes  buvo ir jam pasiulymu geru, dar pigiau nei Mitsis, bet nesirinkom jo, man vienintelis favoritas Aquis Marine...

Įeisit be problemų, kaip ir mes įėjom į Ramirą. Jis juk neuždaras. Tik be apyrankių negausit nei valgyt, nei egrti. O daugiau tai ką, galit vaikščioti iki valios.
O kuom jis jums nepatrauklus? Nežinau, gal kokie kambariai ir paprastesni, nebuvau anam, bet terotorijos atžvilgiu, tai nėra ką lyginti. O kambarys man nėra pats svarbiausias, nes jame nebūnam vis tiek, tik permiegoti. Bet tikrai buvo švaru ir ramu. nes teritorija didelė, kambariai namukuose mažuose, tai man patiko. O anas viešbutis jau didesniuose pastatuose.
Atsakyti
Nera toks jau nepatrauklus, nes tarkim musu Mitsis Ramira tai kambariai dekoruoti tiesiog baisiai - su geletom uzuolaidom, bet mums irgi kambariai ne esme, svarbiausia rinkausi pagal komentarus Trip advisor, del maisto labiausiai, tai mums aktualiausia, nes as laukiuosi, o man abiejų nėštumų metu nėra nieko svarbiau nei pavalgyti blush2.gif o mazasis mano irgi apetitu nesiskundzia, nors sveria vos 10,5 kg lotuliukas.gif tai pagal "gera" varda, gera kaina Mitsis ir pasirinkom, ir foto grazesnes buvo, juk gyvai tai nematem... Kas del dydzio, tai mazesni man jaukesni, bet irgi reiksmes nera. Tai kai realiai pabusim, galesiu pakomentuot. Kita vertus, as bent jau, kai tikiuosi blogiau, visada gaunu geriau mirksiukas.gif ir beje, tas papludimys, labai jau toks vejuotas? kuriuo metu laiku jus buvot? ant smelio basomis nepavaiksciosi ir to"smelio" nepakasi su kastuveliu? nes kaip suprantu, dideli ir glotnus akmenys pakranteje?
beje, buvusieji, kokios kainos Agoroje? Lauktuviu? nes labai noriu paragauti parvezti tiktu graikisku alyvuogiu ax.gif ir ko dar ten yra gero, ka apsimoka pirkt? Ka butent jus vezete lauktuviu?
Atsakyti
QUOTE(smiltute28 @ 2012 03 01, 17:58)
sveika  y kipriotis  panorama  complex  AI 340euru  2aswmenim

nu niekaip nesuprantu kaip žmonės sugeba tokias kainas rasti... jei ne paslaptis per kur užsakinėjot? aš visus puslapius pernagrinėjau, nu bet niekaip tokių kainų nemačiau... bigsmile.gif čia gal ne savaitės kaina ir tikrai su AI? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamiČiukas @ 2012 03 01, 20:10)
nu niekaip nesuprantu kaip žmonės sugeba tokias kainas rasti... jei ne paslaptis per kur užsakinėjot? aš visus puslapius pernagrinėjau, nu bet niekaip tokių kainų nemačiau... bigsmile.gif čia gal ne savaitės kaina ir tikrai su AI? 4u.gif

tai kad ieškote per lietuviškas "patikimas" agentūras ir nerandate, vat visa bėda. balandžio mėnesį Kirpiotis hipokrates savaitei 1300 ltl už kambarį. Lietuviškose "patikimų" agentūrų puslapiuose šį viešbutį pardavinėja už 1700 - 1800 ltl.
Atsakyti
na, tikrai ne per LT puslapius ieškau...

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 08, 20:38)
ane ? smile.gif pries 5 minutes uzsibukinau viesbucio kambari smile.gif paciam vasaros vidury, 1100 euru trims suaugusiems 9 n. AI, dvieju kambariu family room.

tiesiogiai užsakinėjote per jų puslapį ar per Travel Republic??? blush2.gif
Atsakyti