Sveiki,
sąžiningai perskaičiau temas apie Kos, ir, tikiuosi, žioplų klausimų nepasitaikys
Skrendame i Kos balandžio 30-gegužės 7 d., 2 suaugę ir 1,7 metų kūdikis. Kadangi lauksiuosi 6 mėn, nenorim labai karšto laiko, tad manau kad pataikėm. Tikiuosi, aišku, kad ir nelis... Turiu klausimų ekspertams:
1) Lėktuvo bilietus užsisakėme per Happy fly, jie kaip suprantu, panašiai kaip ir rezervacijos.lt , Udrius minėjo, kad šitie juk irgi tarpininkai, bet kai bandžiau užsisakyti tiesiogiai per Raynair, man metė avia.lt puslapį o jau ten kainytės tai ohoho... Bilietai mums kainavo žmogui 480 lt ir 120 kūdikiui. Viso 1085 lt. Bagažo papildomo neėmėme, nes turim puikius lagaminus kuriuos kaip cepelinus iškimšus kaip tik 10 kg gaunasi. Nelabai žinočiau, ką dar kišti į papildomą bagažą... Tai žodžiu, klausimas, kaip dar labiau "tiesiogiai" reikia užsakyti lėktuvo bilietus?
ir, beje, kai žiūrinėjau sausio mėnesį, tai bilietai buvo minimum 100 lt pigesni, tai, pasimokiau, kad nereikia snausti...
2) geras tris savaites naršiau po Lietuvos ir užsienio portalus, rinkausi viešbutį Finale per Hotel4you užsisakiau Mitsis Ramira Beach viešbutį, kas AI mums 7 paroms gavosi 1344 lt su 2 proc mokesčiu už kreditinę kortelę. Mokėjau visą sumą, ne depozitą. Atsiuntė vaucherius, viskas tvarkoj, tik, pasiskaičius, šiek tiek bijau kad dėl tos lietuvybės ne cancelintų...Bet, tarkim Zilvino cancelinimo priežastis kaip ir aiškiai įvardinta, ne Britanijos pilietis, o prieš tai rašiusios, nepamenu kuriam psl, bet šioje temoje, tai cancelinimo priežastis įvardinta lyg "wrong secure duomenys ir t.t." Tai, klausimas, ar kaina normali, ar visgi buvo galima gauti pigiau, ir, ar geriau parašyti tiesiai į viešbutį ar rezervacijos sistemai ir pasitikrinti dėl pilietybės?
beje, labiausiai norejau Aquis Marine viešbučio, vien dėl pramogų vaikams, bet kažkaip susigundžiau geru Mitsis vardu, tikiuosi neprašoviau, ką manot?
Beje, atradau labai gerą būdą gauti papildomas nuolaidas - tai tapti užsienio rezervacijos sistemos gerbėju FB, taip gavau 10 proc Otel.com, dhr.com ir 10 svaru is hotel4you Susitaupo!
3) Transferis. Buvau radusi pasiūlymų su iskaičiuotu transferiu, bet pamaniau, kad pigiau pačiai. Per a2betransfers kaina 24 Eur, bet jie skaičiuoja ir pusę kainos mūsų kūdikiui kaip suprantu? o jei visuomeniniu transportu vaziuoti (prie viesbucio stotelė tai yra), tai gaunasi pigiau? Nes kūdikio neskaičiuoja? Ir iš esmės, kuo skiriasi visuomeniniai autobusai nuo tų Shuttle Bus? Žodžiu, prašau patarimo kaip čia su tuo transferiu geriau
4) Mitsis Ramira Beach - ar esate kas buvę, nes temose neradau, kokie atsiliepimai? Man svarbiausia, varlinykas baseinas, mačiau, kad yra ten toks lyg ir, bet ar jis ne itin gilus?..
5) Dabar suvalkietiškas klausimas. Rankšluosčių, be abejo, neimsim, nes tikrai bus ir kambaryje ir prie baseinų, bet gal kas žinot, ar tokio lygio viešbutyje (paieškose rodo 5 zv), būna muiliukai, šampuniukai viešbutiniai? Nes aš į visas keliones susirenku visus mėginukus iš žurnalų, kurių susikaupia nemažai per metus, juolab kad ir keliaujame ne itin dažnai, ir nereikia jokių šampūnų perpylinėt ir t.t. Tai mąstau, jei dar ir šie būtų, tai visai nieko nepritrūktume
6) Gal kas žinot, kokios vaikiško inventoriaus kainos Kos - vandens batų (aš sau nusipirkau papigiai kai buvau Egipte), smėlio žaislų, plaukimo ratų ir pan? Nes vežtis tai nesinori, o kastuvėlis tai būtinas atostogų atributas maniškiui... Juolab, kad šitos parduotuvėlės būna viešbučiuose, tai bijau nemaloniai nustebti...
Žodžiu, tokie mano klausimai
QUOTE(MisIndependent @ 2012 02 29, 21:08)
3) Transferis. Buvau radusi pasiūlymų su iskaičiuotu transferiu, bet pamaniau, kad pigiau pačiai. Per a2betransfers kaina 24 Eur, bet jie skaičiuoja ir pusę kainos mūsų kūdikiui kaip suprantu? o jei visuomeniniu transportu vaziuoti (prie viesbucio stotelė tai yra), tai gaunasi pigiau? Nes kūdikio neskaičiuoja? Ir iš esmės, kuo skiriasi visuomeniniai autobusai nuo tų Shuttle Bus? Žodžiu, prašau patarimo kaip čia su tuo transferiu geriau
keiosta kad metė iš www.ryanair.com i kitą puslapį, gal ne tą spaudėte. Dėl pervežimo - už kūdikį berods ima 1 eur... Gal irgi ne tą vedėte...
as vedziau raynair.lt. bet, aciu dievui, ivedus raynair.com meta kad musu keliones kaina butu 1150, tai 60 lt brangiau nei per happyfly.lt, tai nors tiek nuramina, nes jau buvau besusinervinanti o del transferio, tai raso, kad pirmyn atgal 1 bilieto kaina 8,20 Eur, o uz mus visus tris 24,60 Eur
QUOTE(MisIndependent @ 2012 02 29, 19:08)
1) , klausimas, kaip dar labiau "tiesiogiai" reikia užsakyti lėktuvo bilietus
2) geras tris savaites naršiau po Lietuvos ir užsienio portalus, rinkausi viešbutį Finale per Hotel4you užsisakiau Mitsis Ramira Beach viešbutį, kas AI mums 7 paroms gavosi 1344 lt su 2 proc mokesčiu už kreditinę kortelę. Mokėjau visą sumą, ne depozitą. Atsiuntė vaucherius, viskas tvarkoj, tik, pasiskaičius, šiek tiek bijau kad dėl tos lietuvybės ne cancelintų...Bet, tarkim Zilvino cancelinimo priežastis kaip ir aiškiai įvardinta, ne Britanijos pilietis, o prieš tai rašiusios, nepamenu kuriam psl, bet šioje temoje, tai cancelinimo priežastis įvardinta lyg "wrong secure duomenys ir t.t." Tai, klausimas, ar kaina normali, ar visgi buvo galima gauti pigiau, ir, ar geriau parašyti tiesiai į viešbutį ar rezervacijos sistemai ir pasitikrinti dėl pilietybės?
beje, labiausiai norejau Aquis Marine viešbučio, vien dėl pramogų vaikams, bet kažkaip susigundžiau geru Mitsis vardu, tikiuosi neprašoviau, ką manot?
Beje, atradau labai gerą būdą gauti papildomas nuolaidas - tai tapti užsienio rezervacijos sistemos gerbėju FB, taip gavau 10 proc Otel.com, dhr.com ir 10 svaru is hotel4you Susitaupo!
4) Mitsis Ramira Beach - ar esate kas buvę, nes temose neradau, kokie atsiliepimai? Man svarbiausia, varlinykas baseinas, mačiau, kad yra ten toks lyg ir, bet ar jis ne itin gilus?..
5) Dabar suvalkietiškas klausimas. Rankšluosčių, be abejo, neimsim, nes tikrai bus ir kambaryje ir prie baseinų, bet gal kas žinot, ar tokio lygio viešbutyje (paieškose rodo 5 zv), būna muiliukai, šampuniukai viešbutiniai? Nes aš į visas keliones susirenku visus mėginukus iš žurnalų, kurių susikaupia nemažai per metus, juolab kad ir keliaujame ne itin dažnai, ir nereikia jokių šampūnų perpylinėt ir t.t. Tai mąstau, jei dar ir šie būtų, tai visai nieko nepritrūktume
6) Gal kas žinot, kokios vaikiško inventoriaus kainos Kos - vandens batų
6) Gal kas žinot, kokios vaikiško inventoriaus kainos Kos - vandens batų
1. www.ryanair.com , tikrai nepermeta i jokias avia.lt
2. Hotels4u negirdejau, kad atsauktu rezervacija.
Facebooke kaip surasti ju gerbejus?
3.As imciau transferi ir nesukciau galvos, juk mazas vaikas, o dar jus nescia.
4. Vasariukas buvo
ji gal ka daugiau pasakys.
5.Mes buvom Kardamenos Mitsyje(family), buvo tik muilas.
6. Man pasirode zymiai brangiau, ziurejau tik viesbucio parduotuveje, mieste gal ir ne taip brangu.
Dėl puslapio FB - http://www.facebook.com/hotels4ucom va kaip jo ieškokit, kai tampi gerbėju, gauni 5 svaru vaucheri, o jei padiktuoji savo emaila, kad siustu ta savo spam'a, gauni 10 svaru nuolaida isleisti darant uzsakyma. Jų pagrindiniame puslapyje, ne FB, yra dešinėje pusėje kad užsiregistruoti norint gauti nuolaidą.
o dėl otel.com ir dhr.com, (beje, pastarieji duoda super kainas), tai tapus šių gerbėjais nuolaidos didesnės, 10 proc kai tampi gerbėju, tai išvis labai nemažai gaunasi
o dėl otel.com ir dhr.com, (beje, pastarieji duoda super kainas), tai tapus šių gerbėjais nuolaidos didesnės, 10 proc kai tampi gerbėju, tai išvis labai nemažai gaunasi
QUOTE(MisIndependent @ 2012 02 29, 20:52)
Dėl puslapio FB - http://www.facebook.com/hotels4ucom va kaip jo ieškokit, kai tampi gerbėju, gauni 5 svaru vaucheri, o jei padiktuoji savo emaila, kad siustu ta savo spam'a, gauni 10 svaru nuolaida isleisti darant uzsakyma. Jų pagrindiniame puslapyje, ne FB, yra dešinėje pusėje kad užsiregistruoti norint gauti nuolaidą.
QUOTE(ainetux @ 2012 02 03, 08:56)
Kas balandzio 9-14 y Kosa?
Sveika, mes šiandien nusipirkom balandžio 9-14 į Kosą
QUOTE(MisIndependent @ 2012 02 29, 22:39)
as vedziau raynair.lt. bet, aciu dievui, ivedus raynair.com meta kad musu keliones kaina butu 1150, tai 60 lt brangiau nei per happyfly.lt, tai nors tiek nuramina, nes jau buvau besusinervinanti o del transferio, tai raso, kad pirmyn atgal 1 bilieto kaina 8,20 Eur, o uz mus visus tris 24,60 Eur
Dėl pervežimo - tikrai kažką ne tą suvedėt, nes rašo "infant trafel for free".
Dėl ryanair puslapio - esu tikras kad permokėjote pirkdami ne tiesiai per jų puslapį. Tiesiog pirkimo metu buvo kita bilietų kaina.
QUOTE(MisIndependent @ 2012 02 29, 19:08)
Buvome Ramiroje pernai spalio mėnesį. Viešbutis man labai patiko - aplinka, maistas, aptarnavimas. Tik truputį suabejočiau dėl pramogų vaikams, kažkaip tuo metu ten vaikų beveik ir nebuvo. Bet, kaip supratau, jūsiškis iki 2 metukų - varlinukas tikrai yra toks nedidukas (dar kartą pasitikrinau savo nuotraukose) plius vaikams toks laipynių kampelis nedidukas. Paplūdimys ir jūros dugnas labai akmenuoti - jei norėsit smėliuko, važiuokit į Tigakį. Ramira yra Psalidi vietovėje, o ten labiau vėjuota.
Geros kelionės Pavydžiu
QUOTE(Caca* @ 2012 02 29, 21:40)
Sveiki, mes irgi planuojame kelionę į KOS rugsėjo antroje pusėje.
Ir apsistojome kol kas prie šio viešbučio.
Gal galite daugiau apie jį papasakoti? Nes neradau daugiau jokių komentarų apie jį...
Maistas, paplūdimys, pramogos vaikams...
Planuojame vykti savaitei, aš, mano mama ir septynmetis sūnus.
Labai norim pakeliauti po salą, todėl nuomosimės automobilį visos kelionės metu (radau už ~500 Lt), ar viešbutis turi parkavimo vietas?
QUOTE(Udrius @ 2012 03 01, 06:57)
Dėl pervežimo - tikrai kažką ne tą suvedėt, nes rašo "infant trafel for free".
Dėl ryanair puslapio - esu tikras kad permokėjote pirkdami ne tiesiai per jų puslapį. Tiesiog pirkimo metu buvo kita bilietų kaina.
Kai suvedžiau, kad vežti reikia du suaugusius, kainą vienam asmeniui meta 11,30 eur, viso 22,60 eur, kai suvedu, kad plius vienas "infant", tai rašo kad viso 24,60, tai reiskia, du eurai už kūdikį. Tai visgi, kuom skiriasi tie Shutle bus nuo paprastu Bus? gal tuo, kad jie toliau sustoja ar ju grafikas nepatogus? nes manau, kad tiek shutle bus, tiek paprastas lauks toje pacioje stoteleje, ir paleis stoteleje prie viesbucio, ar netgi iki įėjimo nuvez?
Papildyta:
QUOTE(MamiČiukas @ 2012 03 01, 09:42)
Ir apsistojome kol kas prie šio viešbučio.
Gal galite daugiau apie jį papasakoti? Nes neradau daugiau jokių komentarų apie jį...
nors ne manes klausiate, , cia galite rasti daug naudingos informacijos, realių viešbučio foto ir komentarų
TripAdvisor
Papildyta:
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 03 01, 09:09)
Buvome Ramiroje pernai spalio mėnesį. Viešbutis man labai patiko - aplinka, maistas, aptarnavimas. Tik truputį suabejočiau dėl pramogų vaikams, kažkaip tuo metu ten vaikų beveik ir nebuvo. Bet, kaip supratau, jūsiškis iki 2 metukų - varlinukas tikrai yra toks nedidukas (dar kartą pasitikrinau savo nuotraukose) plius vaikams toks laipynių kampelis nedidukas. Paplūdimys ir jūros dugnas labai akmenuoti - jei norėsit smėliuko, važiuokit į Tigakį. Ramira yra Psalidi vietovėje, o ten labiau vėjuota.
Geros kelionės Pavydžiu
Geros kelionės Pavydžiu
kita karta pries rezervuodama, labiau apmastysiu, nors maciau kad papludimyje neblogi skeciai, vistiek tas vejas nemalonu ir dar geguzes pradzioje... Maziui pasiimsim plaukimo rata, kiek jam dar tu vandens pramogu tereikia, bet kitam kartui tai prioritetus susideliosiu kitokius rinkdamasi viesbuti... Vis labiau gailiuosi kad neėmiau Aquis Marine Tigaki vietovėje ten juk visiskas Family viesbutis, daug vaiku, o maniskiui vaikai tai pati didzioji pramoga, o jei siame nebus vaiku...
QUOTE(MisIndependent @ 2012 03 01, 17:05)
Tai visgi, kuom skiriasi tie Shutle bus nuo paprastu Bus? gal tuo, kad jie toliau sustoja ar ju grafikas nepatogus? nes manau, kad tiek shutle bus, tiek paprastas lauks toje pacioje stoteleje, ir paleis stoteleje prie viesbucio, ar netgi iki įėjimo nuvez?
kita karta pries rezervuodama, labiau apmastysiu, nors maciau kad papludimyje neblogi skeciai, vistiek tas vejas nemalonu ir dar geguzes pradzioje... Maziui pasiimsim plaukimo rata, kiek jam dar tu vandens pramogu tereikia, bet kitam kartui tai prioritetus susideliosiu kitokius rinkdamasi viesbuti... Vis labiau gailiuosi kad neėmiau Aquis Marine Tigaki vietovėje ten juk visiskas Family viesbutis, daug vaiku, o maniskiui vaikai tai pati didzioji pramoga, o jei siame nebus vaiku...
Shutle Bus skiriasi tuom , kad jis isvezioja po viesbucius, o paprastas autobusas stoja stotelese. Ir apsiima nuo viesbucio duru taip pat.
Zinot jei gyvensit Ramira tam viesbuty, tikrai nepatingekit ir nueikite i salia esanti Sol Kipriotis viesbuti. I ji galima tiek nuo juros puses patekti, tiek pagrindiniu keliu. Tikrai ten bus daug vaiku, daug baseinu yra , zaidimu aiksteles su laipynem, supynem, ciuozynem. na mums su vaikais ten buvo rojus, ir be galo didele teritorija. O nuejom pasivaiksciodami viena karta paziureti i ta Ramires, tai na grazu, teritorija sutvarkyta, labai zalia, bet pasirode toks mazas viesbutis lyginant su musu, ir toks labiau suaugusiems skirtas, nes seimoms.