Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

Šioj vietoj įdomią diskusiją apie vartojimą galima išvystyt. Bet tema ne apie tai.
Keliaujant poilsiaut, ypač renkantis prObangesnį viešbutį, ne pensioną (o kodėl ir ne pensioną), tikrai kvaila imti bagažą vien dėl saulės kremo. Bet jei vietoj pirkti šikpuodį, saulės kremus (tarkim tais atvejais kai oda alergiška ir ribojimas laike/vietoje sąlygos tikrai nemenką sumą ypatingam kremui), visus vandens žaislus, kasdienius žaisliukus ir dar masę neceserų, kurie normaliam žmogui, kuris nėra vaikas, nebūtini, kai šeima ne iš trijų asmenų būna, sumos gaunasi ohoho, ypač tada, kada išvažiuojant visą tą gėrį dar ir palikti reikia biggrin.gif Vien ašaros dėl paliekamų žaislų neįkainojamos wub.gif
Atsakyti
Bandau lenkti pirštus:
-Kremas nuo saulės dėl skirtingų odos tipų mums trims: du skirtingi bambaliukai. Persipilti į mažas pakuotes neverta, nes vien mano mano kūno nėra tiek mažai cool.gif
-Kremas po saulės. Nu ok, čia vienas
-Skutimosi žele
-Po skutimosi
-Žmonos šampūnas, nes nepila ant galvos bele ko, ką duoda viešbutis. Na ir ten dar tie visi balzamai plaukams ir tt smile.gif

Susidaro tūrio ax.gif
Atsakyti
Aš tiesiog manau, kad keliaujant ne vienam tiesiog protinga pasiimti vieną bagažą per kelis ir susidėt tokius daiktelius, kurių negalima neštis su savimi ir plius kas dar netelpa smile.gif Nes vistiek rūbai vasariniai daug vietos neužima smile.gif O ir kas su vaikais keliauja manau, kad pampersų galima ir ten nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 28, 16:21)
Bandau lenkti pirštus:
-Kremas nuo saulės dėl skirtingų odos tipų mums trims: du skirtingi bambaliukai. Persipilti į mažas pakuotes neverta, nes vien mano mano kūno nėra tiek mažai  cool.gif
-Kremas po saulės. Nu ok, čia vienas
-Skutimosi žele
-Po skutimosi
-Žmonos šampūnas, nes nepila ant galvos bele ko, ką duoda viešbutis. Na ir ten dar tie visi balzamai plaukams ir tt smile.gif

Susidaro tūrio  ax.gif

- bepantenas nudegimams (putos, bet gal skystis, ar pakaitalas?)
- vaikiškas šampūnas
- dantų pasta
- kontaktinių lęšių skystis (kai kam)
Kas dar?

Va būtent, kad kiekis sveriantis ir nemenkas gaunasi.
Atsakyti
Perziurejau viska, ka Zilvinas ir tempo surase, tai praktiskai viskas pas mus buvo po 100 ml arba maziau: kremas nuo saules, sampunas (man specialus reikalingas, bet pasiseke, kad jis po 100 ml supakuotas (dermetin), bet yra ir ivairiu kitu sampunu panasiai isfasuotu), linziu skystis, dantu pasta, kremas po skutimosi, man butini kremai, kvepalai...

Man matyt pasiseke biggrin.gif Vaikui mano reikia mazai ko, tai jam keliauja nemaza dalis, vurui atskirai irgi nedaug susidaro. Issidalina be problemu.
Tiesa, cia minejo ranksluoscius. Tai geresni viesbuciai papludymio ir visus kitus duoda, o va vykom i prastesni, tai pirkom vietoje. Galvojau ir pasiliksiu, bet kazkaip ir du didziulisu ranksluoscius sugebejau i rankinius lagaminukus supakuoti doh.gif biggrin.gif

Tai vat, nenorejau mokinti kitu, kaip gyventi, tiesiog sakau, kad ne visada is biednumo neimama registruoto - kartais jo tiesiog nereikia smile.gif Pries kelis metus buciau nepatikejusi, kad kada nors taip parasysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 28 vasario 2012 - 19:24
QUOTE(Cobre @ 2012 02 28, 19:24)
Pries kelis metus buciau nepatikejusi, kad kada nors taip parasysiu  biggrin.gif

tu kaip koks Makalius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 28, 20:24)
Tai vat, nenorejau mokinti kitu, kaip gyventi, tiesiog sakau, kad ne visada is biednumo neimama registruoto - kartais jo tiesiog nereikia  smile.gif Pries kelis metus buciau nepatikejusi, kad kada nors taip parasysiu  biggrin.gif

Galbūt, ypač, jei tik su vienu vaiku.

Mes tai nedarom poblemos - bendroje visos kelionės sąmatoje tie du šimtai lt tikrai neką tepakeičia, taigi, imam bagažą ir tiek žinių.

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 02 28, 19:56)
Galbūt,  ypač, jei tik su vienu vaiku.

Mes tai nedarom poblemos - bendroje visos kelionės sąmatoje tie du šimtai lt tikrai neką tepakeičia, taigi, imam bagažą ir tiek žinių.

siais metais keliaujant su 2 vaikais,neplanuojam imti bagazo..plius rankinis vyro bagazas bus uzimtas ne jo asmeniniais daiktais,bet foto technika...o vyro asmeniniai daiktai tures bus ismetyti po musu rankini bagaza biggrin.gif atostogauti planuojame maziausiai 3 savaites.
Ir ne todel,kad 200lt butu problema,tiesiog del patogumo,nes pirmine ir didzioji keliones dalis bus intensyvi thumbup.gif ir kuo daugiau turesime bagazo,tuo daugiau bus nepatogumo biggrin.gif
beje kosmetika man tinka ne bet kokia,kaip ir elementarios higienos priemones,bet...prasisuksim tongue.gif turesim prasisukti ir nemanau,kad kils problemu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 28 vasario 2012 - 21:53
QUOTE(flight @ 2012 02 28, 21:56)
Galbūt,  ypač, jei tik su vienu vaiku.

Mes irgi imam, nes kaip sakiau, man nepatinka apsikrauti tais lagaminais ir tasytis istisai ten i lektuvus. Vaikai tai patys nesinesa juk, dar per mazi, o tai reiskia, kad abi rankos uzimtos tasem, o kaip dar vaikui ranka duoti. Fui, nemegstu taip...
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 02 28, 21:52)
Mes irgi imam, nes kaip sakiau, man nepatinka apsikrauti tais lagaminais ir tasytis istisai ten i lektuvus. Vaikai tai patys nesinesa juk, dar per mazi, o tai reiskia, kad abi rankos uzimtos tasem, o kaip dar vaikui ranka duoti. Fui, nemegstu taip...

ir mes imsim papildomą. nors ir turėsim 3 rankinius, bet dar vežimas, tempk paskui viską, MB bumbės, nes tempt jam reikės biggrin.gif , o tada prasidės atostogos nuo bumbėjimo, tai taip nenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mes skrendam 16-23 balandzio gal kas saketes viesbuty is sio tinklapio patikimas ?travelrepublic.co.uk gal kas siom datom ir skrenda y kos
Atsakyti
QUOTE(smiltute28 @ 2012 02 29, 16:19)
sveikos  mes skrendam 16-23  balandzio  gal kas saketes  viesbuty is sio tinklapio  patikimas ?travelrepublic.co.uk  gal  kas siom datom ir skrenda y kos

Aš užsisakinėjau. Nuskaitė nuo kortelės depozitą. Po kelių dienų užklausė, ar esam Jungtinės karalystės pasų turėtojai arba gyvenam ten. Atsakiau, kad ne. Tada pažymėjo mano rezervacija CANCELED ir grąžino depozitą. Sakyčiau, visai patikimi, juk neapvogė bigsmile.gif
Atsakyti