Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 14:57)
Skridot tik su rankiniu? Viskas būtų ok, bet kremas nuo saulės man bet koks netinka, norėčiau savą jamt, o jis viršija 100 ml, kaži, įmanoma rankiniam prasinešt, nebandėt? biggrin.gif

QUOTE(Cobre @ 2012 02 28, 11:35)
Kokia gali buti problema su sampunais ir kremais, kad ja spresti reikia issiperkant nepigu registruojama bagaza?  g.gif

Bet koks netinka. Tiek tos bėdos smile.gif
Nors aš iš principo sunkiai įsivaizduoju savaitės trijų moterų reikmenis pervežamus rankiniame bagaže. Mes trim dienom skridom tik su rankiniu į Berlyną (du vyrukai ir motera), tai didžioji dalis mūsų (vyruku) maišelių turinio buvo užpildyta ne mūsų skysčiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 28, 11:52)
Bet koks netinka. Tiek tos bėdos smile.gif

Tai juk suprantu, bet jei tik apie krema eina kalba siuo konkreciu atveju, tai vadinasi galima issidelioti mirksiukas.gif
Kiekvienas atvejis labai individualus, bet manau tik vienetams reikia registruoto bagazo vien del skysciu. Nebent lauktuviu planuojama vezti skyscius, tai jau daug ko ispilstyti tiesiog nepavyks mirksiukas.gif Keliaukim kiekvienas sau, ir neskaiciuokim, kas kiek sumoka uz viezbucius, ant ko taupo ir ant ko leidzia sau islaidauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 28, 13:15)
Tai juk suprantu, bet jei tik apie krema eina kalba siuo konkreciu atveju, tai vadinasi galima issidelioti  mirksiukas.gif
Kiekvienas atvejis labai individualus, bet manau tik vienetams reikia registruoto bagazo vien del skysciu. Nebent lauktuviu planuojama vezti skyscius, tai jau daug ko ispilstyti tiesiog nepavyks  mirksiukas.gif  Keliaukim kiekvienas sau, ir neskaiciuokim, kas kiek sumoka uz viezbucius, ant ko taupo ir ant ko leidzia sau islaidauti  smile.gif

Tikros poilsinės kelionės moterims be registruoto bagažo neįsivaizduoju visiškai, net baisiausiam sapne to dar nesapnavau biggrin.gif
Atsakyti
Taip kiekvienas skraidom , kaip kam priimtyina. Aš pavyzdžiui su dviem vaikais ir dar 4 rankiniais bagažais ir pvz vežimeliu, kurį iki šiol imdavom (šiemet jau nereiks) , savęs neįsivaizduoju. Man daug smagiau eiti į lėktuvą tik su rankine. Nervina mane tie tampymaisi su bagažu į lektuvus. ir svajoju kada vaikai dar paaugs, kai tikrai tik pasus ir biioetus užteks pasiimti su savim.
O kas dėl kremų nuo saulės, tai skrenant į graikiją tikrai verta juos ten nusipirkti. Jie turi labai fainų, su alyvuogėm kremų. Pati pernai išbandžiau ne vieną buteliuką teko nusipirkti. Tik vat m,an nepatinka tai, kad atvažiavus vietoj poilsio, turi iškarto ieškoti kur ką nusipirkti, jei neatsiveži. Gal tada išeitsi, įsipilti nedaug, o ten nusipikrit paskui?
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 28, 12:26)
Tikros poilsinės kelionės moterims be registruoto bagažo neįsivaizduoju visiškai, net baisiausiam sapne to dar nesapnavau  biggrin.gif

As galvojau, kad neimanoma, bet pernai nustebau, kiek visko telpa, jei kiekvienam asmeniui imi padoru lagamineli, skirta rankiniam bagazui. Nors as dariau labai paprastai: buvau nusprendusi, kad jei matysiu, jog netelpa, tai nusipirksiu papildomai registruota. Buvau nustebusi savo islavintais bagazo susikrovimo gabumais - registruoto neprireike biggrin.gif Aisku, jei uz registruojama nereiktu moketi papildomai, taip, kaip perkant per operatorius visa paketa, kur jau vienaip, ar kitaip, bet viskas iskaiciuota buna, tai tradiciskai susikrauciau tiek kiek telpa biggrin.gif Nesvarbu, kad paskui nepanaudoji visko, bet uztat kaip ramu, kai visa spinta po ranka lotuliukas.gif
Atsakyti
Man idomu, ar buve pernai vaziuotu ir siemet ten? (nes as daznai vaziuociau, bet dar yra pasaulyje daug vietu, kur nebuvau). Todel ir klausimas, ar patiko, kad noretusi grizti?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 02 28, 13:15)
Man idomu, ar buve pernai vaziuotu ir siemet ten? (nes as daznai vaziuociau, bet dar yra pasaulyje daug vietu, kur nebuvau). Todel ir klausimas, ar patiko, kad noretusi grizti?

Aciu 4u.gif

"Ten" tai kur ? Į salą mes grįšim šiemet vasara, nors buvom pernai rugsėjį. Dar ir vaiką pasiimsim. Pernai buvom šiaip akis paganyt, nuo darbų atsipūst ir pasitikrint, ar norėtumėm ten šiaip padrybsot. Šiemet skrisim šiaip padrybsot. O rudeniop nuskrisim dar kur nors akis paganyt, nuo darbų atsipūst ir patikrint, ar norėtumėm ten šiaip padrybsot biggrin.gif
Sala tikrai nėra svajonių, bet sąlyginai pigu ir pakankamai kokybiška mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 28, 14:25)
"Ten" tai kur ? Į salą mes grįšim šiemet vasara, nors buvom pernai rugsėjį. Dar ir vaiką pasiimsim. Pernai buvom šiaip akis paganyt, nuo darbų atsipūst ir pasitikrint, ar norėtumėm ten šiaip padrybsot. Šiemet skrisim šiaip padrybsot. O rudeniop nuskrisim dar kur nors akis paganyt, nuo darbų atsipūst ir patikrint, ar norėtumėm ten šiaip padrybsot biggrin.gif
Sala tikrai nėra svajonių, bet sąlyginai pigu ir pakankamai kokybiška  mirksiukas.gif

Taip, turejau omeny sala tongue.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif Manau su vaiku padrybosojimui is tiesu neblogas variantas. Tik uz bilietus gerai butu iki 1000 tilpti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 02 28, 14:15)

Aciu 4u.gif

Aš irgi grižčiau, net siūliau vyrui, bet jis sako, varom kur nebuvom. Bet jei neleistų finansinės galimybės, tai grižtume. juk i Palangą važiuodavom kasmet, ir dabar dar nuvažiuojam į Lietuvos pajūrį. O jis tai nesikeičia niekuom, ir pramogų ten beveik 0, o ir šiaip nu apart jūros nelabai yra ką veikti. Bet mes ir važiuojame ilsėtis. Tai ir į Kos kainos santykiu pailsėti, padrybsoti tikrai grįžčiau.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 28, 13:26)
Tikros poilsinės kelionės moterims be registruoto bagažo neįsivaizduoju visiškai, net baisiausiam sapne to dar nesapnavau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mes vežamės ne tik skysčių, bet ir paplūdimio ranksluoščius, žaisliukų vaikams, pripučiamus ratus, pakankamai drabužių ir kt. Net pora didelių sulčių įsimetu, kad tik nusileidus ar atvykus viešbutin būtų galima atsigerti ir nereiktų lakstyti ieškant, kur čia parduotuvė. Grįžtant nesuki sau galvos dėl lauktuvių - pvz., aliejų, kosmetikos ar vynų. Kose pirkau kremą po saulės, bet ne todėl, kad saviškio neatsivežiau - tiesiog iš smalsumo, norėjosi išbandyti vietinį. Vakai žaislų prisipirko, ir nemažos apimties; dukra dar išsiprašė didžiulio pripučiamo plaukiančio drakono - tai negi visa tai palikt viešbutyje?? Bagažas yra gėris.

Kažkas klausė ar grįžtume - aš grįžčiau kelioms dienoms su vaikais tingiam baseininiam-jūriniam poilsiui, jei Lt tuo metu, tarkim, būtų orų atžvilgiu nevykusi vasara ir Ryanairo kainos būtų pakankamai viliojančios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 28 vasario 2012 - 13:59
QUOTE(Jofky @ 2012 02 28, 12:26)

Jooo. Kad kas mano mieliausiajam apie tai pasakytų rolleyes.gif
Komandiruotėn paprasto krepšio užtenka, juk viena. Su beibiais keliaujant būtinų daiktų sarašas apauga kaip magnetas skriobkėm cool.gif doh.gif
Atsakyti
važiuojant į kelionę visada imam registruotą bagažą, nes nemažai ir visokių vaistų prisiimam - tiek vaikams, tiek sau nuo kosulio, temperatūros, skausmo, viduriavimo ir pan.
plius manikiurinį rinkinį su žirklutėm, peiliuką. šampūnai, kondicionieriai, kremai, kvepalai.
visada imam vytintos dešros biggrin.gif jau taip skaniai vaikai užkandžiauja, kad ausys linksta.
o ir batai nemažai vietos užima. važiuoji su kedais (sportiniais bateliais) ir pasiimi dar šliopkes plius basutes.
vaikų žaislai
neįsivaizduoju keliauti su vaikais ir tik su rankiniu bagažu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evru: 28 vasario 2012 - 15:51