Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

Na mes irgi pernai labai bijojom dėl vėjo. Vistik su vaikais 3 ir 6 metų važiavom. Buvo birželio mėnesį. tai ką galiu pasakyti, kad ačiū dievui jog tas vėjas yra smile.gif Juk be jo ten iškepti galima. O vakare jis nurimdavo visai kažkaip. tai mes nei karto jokio net lengvo megztukėlio nesidėjom.
ir jūroje šilumos užteko pilnai.
Atsakyti
QUOTE(veversi @ 2012 02 24, 14:40)
birzeli vesokas? tai koks jis tada bus geguzes pirmoje puseje?  blink.gif   ohmy.gif

praeitais metais buvom Kose gegužės viduryje. tai pirmos dienos buvo vesesnės, vieną dieną lijo ir gana stirpiai.
vakare megstuką užsidėti reikėjo. dieną apie 25 šilumos b(davo, vakare apie 18.
apie gegužės 20 dieną jau buvo karšta. vidurdienį su vaikais jau niekur nėjom.
vanduo jūroje ir baseine panašaus šiltumo buvo, apie 18 laipsnių. Vaikų baseine biški daugiau.
bet man patiko toks laikas, kai dar ne perkaršta, žalumos aplinkui yra, neišdžiūvę. tik trūko tokių stipriai prinokusių vaisių ir pomidorų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 24 vasario 2012 - 16:57
QUOTE(persy @ 2012 02 24, 15:34)
o kokiam jus viesbuty buvot?

Filli apartaments, tokiam paprastam ir nebrangiam, bet mums ir vaikams patiko. Už tą kainą, kurią sumokėjom (viešbutis kainavo pigiau nei mašinos nuoma) - tikrai labbai gerai. Viešbutukas nedidelis, dviejų aukštų, viso apie 50 kambarių, apie 250 iki paplūdimio, turi du didelius baseinus (veinas jų - su vandens čiuožykla, popiet ja paleisdavo vandenį, tai vaikams buvo džiaugsmo), ir mažutis varlinykas. Baseinai labai gerai prižiūrimi, vanduo švarus. Kambariai paprasti, švarūs, baldai senoki, kiekvienam yra po minivirtuvėlę ir terasą į tylų "sodelį", jei tas kelias palmes taip galima pavadinti. Galima imti su pusryčiais ar daliniu maitinimu, mes ėmėm visai be maitinimo.

Mašiną užsakinėjom internetu.

Toje pusėje išties nevėjuota ir jūra rami, nes užstoja kitos salos. O ir gana sekli. Priešingoje pusėje jūra labai banguota, vanduo daug vėsesnis. Pvz., mūsų Tingakyje jūros vanduo šiltas kaip arbata, o kur nors prie Kefalos - ui, koks vėsus, ir krantas labai staigiai gilėja. Kadangi turėjom mašiną ir darėm turne po visus paplūdimius, tai vienareikšmiškai, su vaikais - tik Tingakis ar Masticharis.

Forume yra mano sukleti fotoįspūdžiai iš Koso, čia - gal kam bus naudinga (teksto nedaug, matyt, tada, kai kėliau fotkes, buvau pavargusi, bet minimalūs aprašymai yra) :

Kosas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 24 vasario 2012 - 17:43
Kam aktualūs viešbučiai - suradau kompe viešbučio foto, jei ką domina būtent Filli apartamentai:

Kambarys, dešinėje pusėje virtuvės kampas, į kadrą netilpo:

user posted image

Terasa ir vaizdas iš jos, diena:

user posted image

Miegodavome neuždarę plačiu stumdomų terasos durų (yra specialios durys-tinklelis nuo vabzdžių, tai labai patogu, jį užtrauki , o oras į vidų patenka). Vakarais girdėjosi garsus cikadų čirpimas, o vėjuotesniu metu - ir jūros bangos.

user posted image

Pagrindinis baseinas su čiuožykla, mažiukų varlynas matosi dešinėje:

user posted image

user posted image

Antrasis baseinas:

user posted image

Jei ką, klauskit, pakomentuosiu detaliau wink.gif Už devynias dienas viešbutyje, pačiame sezono įkarštyje mes, keturių asm. šeima, sumokėjome 900 lt. Ir, sėkmės pasirinkimuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 24 vasario 2012 - 19:02
QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 15:57)

Skridot tik su rankiniu? Viskas būtų ok, bet kremas nuo saulės man bet koks netinka, norėčiau savą jamt, o jis viršija 100 ml, kaži, įmanoma rankiniam prasinešt, nebandėt? biggrin.gif  Kiek darbiniais reikalais skraidau, tai su registruotu bagažu, neteko eksperimentuot tik su rankiniu smile.gif

Mes pernai kai is Kauno i Roda skridom ir atgal, niekas net nekreipe demesio i skyscius ir kokiais turiais, tai man paskui net pikta buvo, kad viskas ispilstyta ir perpilstyta buvo doh.gif Labai durnai perpilinet kai yra purskiami kremai nuo saules tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2012 02 27, 22:35)
Mes pernai kai is Kauno i Roda skridom ir atgal, niekas net nekreipe demesio i skyscius ir kokiais turiais, tai man paskui net pikta buvo, kad viskas ispilstyta ir perpilstyta buvo doh.gif Labai durnai perpilinet kai yra purskiami kremai nuo saules tongue.gif

Bet rizikuoti neverta, nes kartais net paprašo parodyt ir išmeta jei ko perdaug smile.gif Tai gal geriau arba tvarkingai susiruošt kiek ko galima arba vietoj nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2012 02 27, 21:35)

o gal pamate kad viskas tvarkinga ir nenagrinejo, butum buteli isideju dideli ir butum uzkliuvus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Norkyt @ 2012 02 28, 01:08)
Bet rizikuoti neverta, nes kartais net paprašo parodyt ir išmeta jei ko perdaug smile.gif Tai gal geriau arba tvarkingai susiruošt kiek ko galima arba vietoj nusipirkt smile.gif

Man irgi atrodo, kad paprasčiausia išeitis - ten nusipirkti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2012 02 28, 09:31)
Man irgi atrodo, kad paprasčiausia išeitis - ten nusipirkti. ax.gif

Arba išsipirkti papildomo bagažo wink.gif Mes išsipirkom, ir jokių problemų su šampūnais bei kremais (man iki šiol sunku suvokti - žmonės užsisako viešbučius, kainuojančius 2000 ir daugiau lt už savaitę, o dviejų šimtų papildomam lagaminui pagaili g.gif )...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 28 vasario 2012 - 10:41
QUOTE(flight @ 2012 02 28, 11:19)
Arba išsipirkti papildomo bagažo wink.gif Mes išsipirkom, ir jokių problemų su šampūnais bei kremais (man iki šiol sunku suvokti - žmonės užsisako viešbučius, kainuojančius 2000 ir daugiau lt už savaitę, o dviejų šimtų papildomam lagaminui pagaili g.gif )...

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Praeitais metais keliavom i Kos keturiese, is kuriu vienas 8 men kudikis.Issipirkom 1 15kg lagamina.Ir ka, vaziavom tiek i prieki, tiek atgal su pustusciu. biggrin.gif
Iki siol visada tik su rankiniu keliaudavom, po Koso vel keliaujam tik su rankiniu.Taip musu seimai patogiau, nemegstam daiktais apsikrauti.O tu 200lt visai negaila, tiesiog musu seimai registruotas bagazas nereikalingas. ax.gif 4u.gif Nematau problemos reikiamus daiktus nusipirkti vietoje ir po to juos ten palikti. schmoll.gif

O siaip keliaujam kaip kam patogiau- vieni kuo pigiau, kiti kuo ilgiau, vieni "gyvena" viesbutyje visa laika, kiti stengiasi kuo daugiau pamatyti kelioneje ir t.t...Gerbkime vieni kitu pasirinkima ir tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 02 28, 10:19)

Kokia gali buti problema su sampunais ir kremais, kad ja spresti reikia issiperkant nepigu registruojama bagaza? g.gif
Atsakyti