Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 24, 14:48)
pažiūrėkit į nuotrauką aukščiau  mirksiukas.gif bangų nėra. Toks ten ir vėjas  irnesakyk.gif  Mano nuomone, dar geriau, kad yra šioks toks oro judėjimas, ne taip karšta diena būna

Negaliu pažiūrėt, darbinio kompo apribojimai doh.gif
Šioks toks judėjimas - gerai, kad tik ne per daug... Na, žiūrėsim, dar reikia močiučių apsisprendimo sulaukt, ir tada jau pirksiu bilietėlius, o ten žiū ir sugalvosiu, ir kaip iki Kauno nusibelst, ir kur viešbučius rast... biggrin.gif

Skridot tik su rankiniu? Viskas būtų ok, bet kremas nuo saulės man bet koks netinka, norėčiau savą jamt, o jis viršija 100 ml, kaži, įmanoma rankiniam prasinešt, nebandėt? biggrin.gif Kiek darbiniais reikalais skraidau, tai su registruotu bagažu, neteko eksperimentuot tik su rankiniu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(veversi @ 2012 02 24, 14:52)
o gal prisiminsit kiek laipsniu buvo?  4u.gif

Laipsnių neprisimenu... Lauke įkaisdavo apie +30, bet vėjas visą laiką, tai ne per karšta, o vandeny pagal pojūčius gal kokie +22, kaip gerai įšilusioje Baltijoje, bet sušaldavau besimaudydama, ne taip kaip Turkijoje, kur vandeny po dvi valandas prasimaldavom, kol nusibosdavo vėžlius sekiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 14:54)
Skridot tik su rankiniu? Viskas būtų ok, bet kremas nuo saulės man bet koks netinka, norėčiau savą jamt, o jis viršija 100 ml, kaži, įmanoma rankiniam prasinešt, nebandėt? biggrin.gif  Kiek darbiniais reikalais skraidau, tai su registruotu bagažu, neteko eksperimentuot tik su rankiniu smile.gif

nea, turėjom vieną vienetą registruoto bagažo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 14:57)

Skridot tik su rankiniu? Viskas būtų ok, bet kremas nuo saulės man bet koks netinka, norėčiau savą jamt, o jis viršija 100 ml, kaži, įmanoma rankiniam prasinešt, nebandėt? biggrin.gif  Kiek darbiniais reikalais skraidau, tai su registruotu bagažu, neteko eksperimentuot tik su rankiniu smile.gif
Papildyta:

Tai persipilkit krema i mazesne tara. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 24, 14:57)
nea, turėjom vieną vienetą registruoto bagažo  ax.gif

Nu va, ir aš mąstau apie vieną vnt. keturių moterų kosmetikai. Ale brungu kaip! doh.gif Prieš porą metų dukra skrido su Airbaltic'u, tai nepilną 100 Lt sumokėjau už lagaminą, o čia - 228 Lt už 15 kg blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 15:57)
Negaliu pažiūrėt, darbinio kompo apribojimai doh.gif
Šioks toks judėjimas - gerai, kad tik ne per daug... Na, žiūrėsim, dar reikia močiučių apsisprendimo sulaukt, ir tada jau pirksiu bilietėlius, o ten žiū ir sugalvosiu, ir kaip iki Kauno nusibelst, ir kur viešbučius rast... biggrin.gif

Papildyta:

Laipsnių neprisimenu... Lauke įkaisdavo apie +30, bet vėjas visą laiką, tai ne per karšta, o vandeny pagal pojūčius gal kokie +22, kaip gerai įšilusioje Baltijoje, bet sušaldavau besimaudydama, ne taip kaip Turkijoje, kur vandeny po dvi valandas prasimaldavom, kol nusibosdavo vėžlius sekiot biggrin.gif

oj, tai visai gerai - nesusalsim biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 16:04)
Nu va, ir aš mąstau apie vieną vnt. keturių moterų kosmetikai. Ale brungu kaip! doh.gif  Prieš porą metų dukra skrido su Airbaltic'u, tai nepilną 100 Lt sumokėjau už lagaminą, o čia - 228 Lt už 15 kg blink.gif

o va cia tai man idomu del to 228 lt uz 15 kg, nes as ir tiek maciau, nors is agenturos esu gavusi pasiulyma, kad bagazas kainuoja 150, tai idomu kodel smile.gif ar jie tiesiog ant bilietu uzsimeta tiek, kad paskui alia ant lagamino nuleidzia ar kaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persy: 24 vasario 2012 - 15:13
QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 16:04)
Nu va, ir aš mąstau apie vieną vnt. keturių moterų kosmetikai. Ale brungu kaip! doh.gif  Prieš porą metų dukra skrido su Airbaltic'u, tai nepilną 100 Lt sumokėjau už lagaminą, o čia - 228 Lt už 15 kg blink.gif

kazkaip per daug blink.gif mes net pirkdami per tarpininkus 160 Lt mokejom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(veversi @ 2012 02 24, 16:14)
kazkaip per daug  blink.gif  mes net pirkdami per tarpininkus 160 Lt mokejom...  g.gif

va va sakau, kad as ir nustebau kaip perkant pasirinkus lagamina ismete 228 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persy: 24 vasario 2012 - 15:19
QUOTE(persy @ 2012 02 24, 15:13)
o va cia tai man idomu del to 228 lt uz 15 kg, nes as ir tiek maciau, nors is agenturos esu gavusi pasiulyma, kad bagazas kainuoja 150, tai idomu kodel smile.gif ar jie tiesiog ant bilietu uzsimeta tiek, kad paskui alia ant lagamino nuleidzia ar kaip smile.gif

QUOTE(veversi @ 2012 02 24, 15:14)
kazkaip per daug  blink.gif  mes net pirkdami per tarpininkus 160 Lt mokejom...  g.gif

turbūt skrendat ne high season metu smile.gif Skiriasi kai kuriems marsrutams bagazo kainos sezono/nesezono metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 24 vasario 2012 - 15:20
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 24, 15:19)
turbūt skrendat ne high season metu smile.gif Skiriasi kai kuriems marsrutams bagazo kainos sezono/nesezono metu

Aiškums, aš čia vakar rugpjūčiui žiūrėjau, reikės pažiūrėt rugsėjui, gal jau season antroje mėnesio pusėje labiau low nei high g.gif
Atsakyti
paziurejau lagaminas 152 lt geguzi, visa rugseji jau 228
vasaros neziurejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2012 02 24, 15:23)
paziurejau lagaminas 152 lt geguzi, visa rugseji jau 228
vasaros neziurejau smile.gif

Na, padalinus pusiau sumą, bus ir man akcija, nes aš tik už dvi keleives iš keturių mokėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti