Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 14:21)
O prieš kiek laiko iki kelionės geriausia viešbučio kambarį užsakinėt? Vis dar delsiu su skrydžio bilietais, bet galvoju apie rugpjūčio antrą pusę. Iš viso, žiūriu, kiek man apsimokės tokia kelionė, juk dar iki Kauno kažkaip nusibelst reikės naktį... g.gif  Smulkmenos, bet viskas sumuojasi.

Tai labai paprastas atsakymas - viskas remiasi tiek kiek galios išankstinio pirkimo nuolaidos. Kai kuriems viešbučiams jis galioja iki vasario 29 d, kitiems iki balandžio 1 d. Kas liečia paskutinių minučių - jos pernai buvo tik gegužei ir birželiui...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 02 24, 12:44)
Tai labai paprastas atsakymas - viskas remiasi tiek kiek galios išankstinio pirkimo nuolaidos. Kai kuriems viešbučiams jis galioja iki vasario 29 d, kitiems iki balandžio 1 d. Kas liečia paskutinių minučių - jos pernai buvo tik gegužei ir birželiui...

Čia jei užsakant Lietuvos agentūrose, taip? Nes aš kol kas ieškau per hotels4u.com ir pan.
Žinau, grybas aš dar tose kelionėse, niekad pati neorganizavau, jamdavau paketą ir viskas, o šįmet finansai riboja, naiviai tikiu, kad pusiau savarankiškai gausis pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 13:41)
Mašinos nejamsiu - pastaruosius trejus metus vairuoju dviratį, tai įgūdžiai apmirę gerokai biggrin.gif , o viešbučio ieškausi paprasto, kokių 3* su HB, svarbiausia, ko gero - gera vieta ir geras paplūdimys, nes tokia įdomi kompanija dėliojasi: dvi močiutės, aš, ir studentė dukra biggrin.gif

Mes gyvenome viešbutuke Tingakyje, ten geriausi palūdimiai thumbup.gif (ta prasme, jei aktualu nebanguota jūra, šiltas vanduo, daaaug gražaus smėliuko, nėra šiukšlių, ilgai seklus įėjimas į jūrą).

Ai, beje - šalia Tingaki yra Mastichari, tai ten irgi gerai, mums ypač patiko vienas itin kamerinis jaukus paplūdimiukas, va jis (fotkinta liepos viduryje):

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 24 vasario 2012 - 13:07
QUOTE(flight @ 2012 02 24, 12:34)
Mes vasarą buvom Kose, visam buvimo laikui (devvynioms d.) nuomavomės mašiną, paėmėm oro uoste. Tai sakė, mašiną palikite aikštelėj šalia oro uosto, kai grąžinsit, raktelius - po kilimėliu, ir tiek žinių  biggrin.gif Be navigacijos Kose išsiversti puikiai įmanoma 4u.gif Ne tik kad mašinomis, bet ir dviračiais salą įmanoma apvažiuoti, o ir šiaip, sala labiau tinkama pasyviam pasimėgavimui, o ne turistavimui, nelabai daug ten tų lankytinų objektų...

Dėkui. 4u.gif Kaip suprantu, jūs mašiną internetu nuomavotės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 02 24, 13:53)
Mes gyvenome viešbutuke Tingakyje, ten geriausi palūdimiai  thumbup.gif  (ta prasme, jei aktualu nebanguota jūra, šiltas vanduo, daaaug gražaus smėliuko, nėra šiukšlių, ilgai seklus įėjimas į jūrą).

Ai, beje - šalia Tingaki yra Mastichari, tai ten irgi gerai, mums ypač patiko vienas itin kamerinis  jaukus paplūdimiukas, va jis (fotkinta liepos viduryje):

user posted image

o kokiam jus viesbuty buvot?
as ieskau sioj pakranteh viesbutuko rugesjui smile.gif

gal kas atsiliepimu apie Marmaris Palace?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 02 24, 11:34)
Beje, mano vaikai svaigsta Kosu, galvoju, gal kokį birželį keturioms-penkioms d., jei  pasitaikys palankios skrdžio kainos beigi tinkamos datos, palėkt vėl g.gif  Vyras tuo metu neturės atostogų, gal atsirastų likimo draugė su vaiku-vaikais? Mašinos nebenorėčiau nuomoti, ieškočiau viešbutuko Tingaki-Matichari regione (ten geriausia su vaikais pasyviam poilsiui), ir turbūt su maitinimu.

Kaži kaip vanduo birželį? Manyčiau kaip mums mėgstantiems šilumą vėsokas ax.gif Kokio amžiaus vaikai? Mano 11 m, ar yra ten tokiems veiklos? 4u.gif
Atsakyti
O toje pusėje nešalta? g.gif Ta prasme, nevėjuota? biggrin.gif Kretoje, kiek pamenu, visad vėjas buvo, tik kai nusibelėdm skersai salos į pietinę pusę - ten beveik be vėjo. Aš šilumamėgė... smile.gif

Žiūriu dabar rugsėjo antrą pusę, tai skrydis brangsta, bet viešbučiai pinga, sumoje nemažai susitaupo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 14:37)
O toje pusėje nešalta? g.gif  Ta prasme, nevėjuota? biggrin.gif  Kretoje, kiek pamenu, visad vėjas buvo, tik kai nusibelėdm skersai salos į pietinę pusę - ten beveik be vėjo. Aš šilumamėgė... smile.gif

Jeigu rugsėjo pradžioj nesušalo mano žmona, tai nesušals niekas. Garantuoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 24, 15:36)
Kaži kaip vanduo birželį? Manyčiau kaip mums mėgstantiems šilumą vėsokas  ax.gif  Kokio amžiaus vaikai? Mano 11 m, ar yra ten tokiems veiklos?  4u.gif

birzeli vesokas? tai koks jis tada bus geguzes pirmoje puseje? blink.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 24, 14:40)
Jeigu rugsėjo pradžioj nesušalo mano žmona, tai nesušals niekas. Garantuoju  cool.gif

Dar bijau, kad dukros vėjas nenupūstų... g.gif 49 kg su kerzais, ne kažką, jei koks štorminis vėjukas biggrin.gif

O vanduo gegužės mėn. Kretoje man buvo šaltas...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 14:43)
Dar bijau, kad dukros vėjas nenupūstų... g.gif  49 kg su kerzais, ne kažką, jei koks štorminis vėjukas biggrin.gif

pažiūrėkit į nuotrauką aukščiau mirksiukas.gif bangų nėra. Toks ten ir vėjas irnesakyk.gif Mano nuomone, dar geriau, kad yra šioks toks oro judėjimas, ne taip karšta diena būna
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 02 24, 15:43)
Dar bijau, kad dukros vėjas nenupūstų... g.gif  49 kg su kerzais, ne kažką, jei koks štorminis vėjukas biggrin.gif

O vanduo gegužės mėn. Kretoje man buvo šaltas...

o gal prisiminsit kiek laipsniu buvo? 4u.gif
Atsakyti