Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Cobre @ 2012 01 08, 23:33)
smelis, ane?  ax.gif

Mhmm, lyg Nidoj. Ir labai palengva gilejanti jura
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 09, 07:05)

O vėjas, visur rašo, kad labai vėjuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamose @ 2012 01 09, 10:00)
O vėjas, visur rašo, kad labai vėjuota g.gif

buvom rugsėjo pradžioj, tai tas vėjas tik į naudą - ne taip karšta buvo. O sakyti, kad buvo LABAI vėjuota, tai stipriai perlenkti smile.gif Lengvas vėjuks ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 09, 09:05)

oho, cieli du minusai biggrin.gif man ax.gif nors nuotraukoje atrodo grazu smile.gif
Atsakyti
o bilietus jau pirkot kas nors vasaros sezonui?
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2012 01 09, 16:37)

taip
Atsakyti

taip. tik rugsėjo pradžia ar dar skaitosi vasaros sezonas? mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti

pirkau geguzes pabaigai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 08, 23:21)
Esu buves prie Mitsiu tvoros. Viskas, ka galiu blogo pasakyti apie juos, tai krantas. Akmenukai. Na ir iki artimiausio miesto, kuris irgi nepatiko, keli km. Visa kita, kiek skaiciau, yra gerai  ax.gif subjektyvi numone  mirksiukas.gif
Mes specialiai vaziavom pernai paturistaut, kad siemet zinot, i kuri papludimi norim

Akmenuku nebijom, vaikams jie labiau nei smelis patiko, tik mums tevams baisu buvo, kad kam nepataikytu.

O kaip su oru, birzelio viduryje nebus per salta g.gif o jei dar vejukas..
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2012 01 09, 20:00)
O kaip su oru, birzelio viduryje nebus per salta g.gif o jei dar vejukas..

lotuliukas.gif jus i Palanga ar i Kos ? biggrin.gif
ir tie akmenukai... na tai labiau zvyras. Esu keturis kartus buves Turkijos kurortuose, tai Mitsiu pakrante zenkliai geresne (draugiskesne pedoms) nei mano matytos turkiskos ax.gif kazkur ankstesnese temose mano prasymu buvo ikeltos Mitsiu papludymiu foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 09 sausio 2012 - 20:05
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 09, 21:05)
lotuliukas.gif jus i Palanga ar i Kos ?  biggrin.gif
ir tie akmenukai... na tai labiau zvyras. Esu keturis kartus buves Turkijos kurortuose, tai Mitsiu pakrante zenkliai geresne (draugiskesne pedoms) nei mano matytos turkiskos  ax.gif kazkur ankstesnese temose mano prasymu buvo ikeltos Mitsiu papludymiu foto

I KOS biggrin.gif Man noretusi 30 kokiu smile.gif Durus klausimus uzduodu, juokiates biggrin.gif

Eisiu ieskotis, kiek suprantu KOS temoje buvo tos foto g.gif Ar fotoreportazuose?

Mes Turkijoje Delphin Botanik buvom, tai ten einanti jura be batu nenueisi, nes skaudziai bade akmenai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2012 01 09, 20:20)

Eisiu ieskotis, kiek suprantu KOS temoje buvo tos foto g.gif Ar fotoreportazuose?

jeigu gerai pamenu, Kos temoje smile.gif Kazkur tarp dabar ir rugsejo smile.gif
Atsakyti