Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(davija @ 2012 02 20, 02:14)
Musu ta pati situacija, tik mes savaite veliau vyksim ten thumbup.gif  drinks_cheers.gif As ir dziaugiuos, kad vaikai gales visu viesbuciu baseinais dziaugtis mirksiukas.gif

Šaunu. drinks_cheers.gif Gal jūs jau esate buvę šiame viešbutyje, gal jau ne pirmą kartą ten būsite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2012 02 19, 23:20)
Laba, ziurineju ir as keliones, kadangi namie du mokiniai tai sunku su jais biggrin.gif ziurineju kovo 29d.iki balandzio 3d. idomu verta vaziuot? temperatura raso gali but apie +17 ax.gif
viesbuty ziurinejau Alexandra 4u.gif

jei tokiu laiku važiuojat, žiūrėkit kad būtų uždaras baseinas, nes tikrai dar vėsu bus
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti, ar Koso saloje galima susikalbėti rusiškai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2012 02 20, 11:09)
Norėčiau pasiteirauti, ar Koso saloje galima susikalbėti rusiškai? rolleyes.gif

Nzn, kaip didziuosiuose viesbuciuose. Bet viesoj vietoj beveik be sansu smile.gif vieninteli rusiskai kalbanti sutikom Koso miesto prieplaukoj ekskursijas laivais siulanti. Ivanas vardu biggrin.gif kadangi ten ir su anglu kalba toli grazu ne visi laisvai kalba, tai mes vis pasiklausdavom kaip jiems lengviau susikalbet. Angliskai, kad ir sunkiai, bet dauguma kalba.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 20, 13:39)
Nzn, kaip didziuosiuose viesbuciuose. Bet viesoj vietoj beveik be sansu  smile.gif vieninteli rusiskai kalbanti sutikom Koso miesto prieplaukoj ekskursijas laivais siulanti. Ivanas vardu  biggrin.gif kadangi ten ir su anglu kalba toli grazu ne visi laisvai kalba, tai mes vis pasiklausdavom kaip jiems lengviau susikalbet. Angliskai, kad ir sunkiai, bet dauguma kalba.

Mes sunkiai angliškai kalbame, jie sunkiai, tai teks gestų kalba bendrauti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2012 02 20, 11:54)
Mes sunkiai angliškai kalbame, jie sunkiai, tai teks gestų kalba bendrauti... biggrin.gif

Kaip sako mano mama, kuri moka tik rusiskai ir kuri savarankiskai skris i Kosa vasara ir bei ruosiasi nuomotis masina bei keliauti visa savaite: jeigu paslaugos pardavejas manes nesupranta, tai tik jo problema. Su tokia filosofija ji jau kelinti metai po Graikijos (ir ne tik) salas keliauja ir neprapuola. Neprapulsit ir jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 20, 12:59)
Kaip sako mano mama, kuri moka tik rusiskai ir kuri savarankiskai skris i Kosa vasara ir bei ruosiasi nuomotis masina bei keliauti visa savaite: jeigu paslaugos pardavejas manes nesupranta, tai tik jo problema. Su tokia filosofija ji jau kelinti metai po Graikijos (ir ne tik) salas keliauja ir neprapuola. Neprapulsit ir jus  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 20, 13:59)
Kaip sako mano mama, kuri moka tik rusiskai ir kuri savarankiskai skris i Kosa vasara ir bei ruosiasi nuomotis masina bei keliauti visa savaite: jeigu paslaugos pardavejas manes nesupranta, tai tik jo problema. Su tokia filosofija ji jau kelinti metai po Graikijos (ir ne tik) salas keliauja ir neprapuola. Neprapulsit ir jus  mirksiukas.gif

Kokia šaunuolė jūsų mama. thumbup.gif wub.gif Aš vyro niekaip neįkalbinu nuomotis automobilio, pati nesiryžtu. unsure.gif O keliauti, pamatyti, noras didelis. Nors šį kartą su vaikučiais būsim, tai aktyvų poilsį teks gerokai apriboti. Todėl ir iš smalsumo klausiau, ar yra ten vietinių kelionių organizatorių, ar labai brangu? Vistiek nesinori tik viešbutyje kiurksoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2012 02 20, 12:13)
Kokia šaunuolė jūsų mama. thumbup.gif  wub.gif Aš vyro niekaip neįkalbinu nuomotis automobilio, pati nesiryžtu. unsure.gif O keliauti, pamatyti, noras didelis. Nors šį kartą su vaikučiais būsim, tai aktyvų poilsį teks gerokai apriboti. Todėl ir iš smalsumo klausiau, ar yra ten vietinių kelionių organizatorių, ar labai brangu? Vistiek nesinori tik viešbutyje kiurksoti... ax.gif

Taigi tas pats Novaturas ekskursijas pardavines. Bet, mano supratimu, 41 eur uz ekskursija po sala yra plesikavimas doh.gif
I kitas salas vietiniu yra, o po sala nemaciau, bet turbut todel, kad nedomino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 20, 14:18)
Taigi tas pats Novaturas ekskursijas pardavines. Bet, mano supratimu, 41 eur uz ekskursija po sala yra plesikavimas  doh.gif
I kitas salas vietiniu yra, o po sala nemaciau, bet turbut todel, kad nedomino  blush2.gif

Va, va, kad baisus plėšikavimas. doh.gif Ai, žiūrėsim, gal pavyks vyrą įkalbėti. ax.gif O kaip ten su mašinų nuoma, ar labai reikia draudimus žiūrėti, ar viskas gerai (prisiskaičiusi buvau Kretos temoj, kad pilną draudimą imti, jei nekalbi angliškai, apgauti gali)? Juk tie patys graikai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2012 02 20, 12:34)
Va, va, kad baisus plėšikavimas. doh.gif Ai, žiūrėsim, gal pavyks vyrą įkalbėti. ax.gif O kaip ten su mašinų nuoma, ar labai reikia draudimus žiūrėti, ar viskas gerai (prisiskaičiusi buvau Kretos temoj, kad pilną draudimą imti, jei nekalbi angliškai, apgauti gali)? Juk tie patys graikai... biggrin.gif

Kol neivyks draudiminis (arba ne) ivykis, tol turbut nesuzinosit biggrin.gif kelis zodzius galit uzsirasyti ant lapuko: full insurance t.y. pilnas draudimas. Mums nuomojusi babyte sake kad kitaip ji ir nenuomoja. Bet ka dengia tas "pilnas draudimas" dievazi neradau ant puses a4 formato kvito-sutarties. Pigesnes masinas dazniausiai reikia nuomotis pries diena ar net kelias, nes prie ju eiles. Nors cia gal per high season mums taip susirode.
Kvailiausia vieta, kad nuoma, bent jau musu lankytose nuomose, nuo 8 vakaro iki 8 vakaro. Taigi, jeigu saule leidziasi puse astuoniu, o labiausiai rekomenduojama saulelydzio stebejimui vieta yra Zia kaimelis aukstai kalnuose, tai reikia vos tik saule nusileido paknopstom lekti atidavineti masina. Jokios romantikos nebelieka biggrin.gif Ir tai kazin ar spetum. Mus uztikrino, kad nieko nenutiks, jeigu ir veliau grazinsi, bet man kazkaip nelabai norejosi zodziu patiketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 20, 14:48)
Kol neivyks draudiminis (arba ne) ivykis, tol turbut nesuzinosit  biggrin.gif kelis zodzius galit uzsirasyti ant lapuko: full insurance t.y. pilnas draudimas. Mums nuomojusi babyte sake kad kitaip ji ir nenuomoja. Bet ka dengia tas "pilnas draudimas" dievazi neradau ant puses a4 formato kvito-sutarties. Pigesnes masinas dazniausiai reikia nuomotis pries diena ar net kelias, nes prie ju eiles. Nors cia gal per high season mums taip susirode.
Kvailiausia vieta, kad nuoma, bent jau musu lankytose nuomose, nuo 8 vakaro iki 8 vakaro. Taigi, jeigu saule leidziasi puse astuoniu, o labiausiai rekomenduojama saulelydzio stebejimui vieta yra Zia kaimelis aukstai kalnuose, tai reikia vos tik saule nusileido paknopstom lekti atidavineti masina. Jokios romantikos nebelieka  biggrin.gif Ir tai kazin ar spetum. Mus uztikrino, kad nieko nenutiks, jeigu ir veliau grazinsi, bet man kazkaip nelabai norejosi zodziu patiketi  smile.gif

Skaičiau, kad visi jie taip garantuoja, bet ... pasitikėti nelabai galima. biggrin.gif Ai dar norėjau paklausti, ar vežatės navigaciją? Kai buvom Kretoj, lietuvaičiai atsivežę navigaciją buvo, susivedę juos dominančius objektus ir taip keliavo. Tiesa, ne visus objektus pavyko surasti. Kreta didesnė sala, gal Kose viską rasti paprasčiau, ar reikalinga navigacija? Ar ten duoda kokius žemėlapius su įžymiom vietovėm? Skaičiau, kad Udrius pirko žemėlapį... ax.gif
Atsakyti