Super, išsisaugojau informaciją, ačiū
QUOTE(Miaška @ 2012 02 17, 17:48)
Super, išsisaugojau informaciją, ačiū
Na ir nuojauta manes neapgavo, nes pasmalsavau kad musu siemetinis viesbutis su AI rugseji dviems kainuotu apie 1900 lt. Tai plius bilietai, plius lagaminas...
http://www.noriukeli...mp;LANGUAGE=lit
aisku visad galima pigiau arba brangiau cia tik kaip pvz parodziau
Labas,
na ir mes susigundem kosu rugsejo pradziai pradejom ziurineti viska
gal kas palygint galetu siuos viesbutukus
vaziuosim su 5 metu mergyte, tai norisi kad viesbuty veiklos butu ir vaikams, renkames tarp siu:
cipriotis panorama complex
gaia palace
ir mitsis norida
mitsis summer palace is pradziu labai suzavejo, taciau kuo toliau ziuriu, tuo labiau man atrodo, kad ten teritorijos mazai o norisi, kad butu ir t s zalumos ir kad ne vienas kiemas su baseinu tai lyg ir atmetem.. dar ir papludimys norisi kad butu smeliukas, nors tai nera svarbiausias kriterijus, nes mazoji baseinu myletoja ir prie juros ilgai neisbuna..
kai maistas? gerimai, kuriam geriausiai ilsestis su vaiku pasyviai?
aciu uz info
na ir mes susigundem kosu rugsejo pradziai pradejom ziurineti viska
gal kas palygint galetu siuos viesbutukus
vaziuosim su 5 metu mergyte, tai norisi kad viesbuty veiklos butu ir vaikams, renkames tarp siu:
gaia palace
ir mitsis norida
mitsis summer palace is pradziu labai suzavejo, taciau kuo toliau ziuriu, tuo labiau man atrodo, kad ten teritorijos mazai o norisi, kad butu ir t s zalumos ir kad ne vienas kiemas su baseinu tai lyg ir atmetem.. dar ir papludimys norisi kad butu smeliukas, nors tai nera svarbiausias kriterijus, nes mazoji baseinu myletoja ir prie juros ilgai neisbuna..
aciu uz info
Sveiki,
perskaiciau tema ir labai noriu suplanuoti kelione seimai rugsejo pabaigoje i Kosos sala. Gal kas is buvusiu tenai galetu rekomenduoti viesbuti. Pirmenybe teiktumem su smeleta pakrante, netoji juros, kad butu usiemimu vaikams prie baseno. Dekui
perskaiciau tema ir labai noriu suplanuoti kelione seimai rugsejo pabaigoje i Kosos sala. Gal kas is buvusiu tenai galetu rekomenduoti viesbuti. Pirmenybe teiktumem su smeleta pakrante, netoji juros, kad butu usiemimu vaikams prie baseno. Dekui
Sveiki,
ką reiškia "A la Carte Restaurant"? Koks čia restorano tipas?
QUOTE(perla69 @ 2012 02 19, 13:27)
A la carte maisto pasirinkimas pagal pateiktą valgiaraštį. Dažniausiai viešbučiuose, turinčiuose a la carte restoranus, vakarienei vietą reikia užsisakyti iš anksto (bent prieš 1 dieną), tai nustato viešbučio administracija. A la carte maitinimas gali būti įskaičiuotas į kelionės kainą arba tiekiama už papildomą mokestį. Registracija į a la carte restoranus gali būti mokama.
Bilietus jau nusipirkome, viešbutį Mitsis Summer Palace rezervavom. Man jis patrauklus pasirodė, be to, rekomendavo, kad geras. Manau, atsiras ten ką vaikučiams veikti.
QUOTE(inrinke @ 2012 02 19, 15:58)
Bilietus jau nusipirkome, viešbutį Mitsis Summer Palace rezervavom. Man jis patrauklus pasirodė, be to, rekomendavo, kad geras. Manau, atsiras ten ką vaikučiams veikti.
Kada keliaujat?
QUOTE(persy @ 2012 02 18, 20:46)
Labas,
gaia palace
ir mitsis norida
aciu uz info
gaia palace
ir mitsis norida
aciu uz info
Visi 4 viesbuciai (Mitsis summer palace, Norida, Blue Domes, village ) yra bendroje uzdaroje teritorijoje, gali visur vaikscioti, naudotis supynem, mini klubu, gultais...Nesuprasi net kur vienas viesbutis baigiasi ir prasideda kitas.
QUOTE(klara. @ 2012 02 19, 23:06)
Kada keliaujat?
Rugpjūčio 13 dieną. Skaitau, skaitau, daug gražių dalykų prisižiūrėjau... Ar kas gali pasakyti, ar ten yra vietinių kelionių organizatorių, ar labai brangu? Suprantu, kad sala labai maža ir daug kas nuomojasi automobilius, bet visgi ... smalsu.
Laba, ziurineju ir as keliones, kadangi namie du mokiniai tai sunku su jais ziurineju kovo 29d.iki balandzio 3d. idomu verta vaziuot? temperatura raso gali but apie +17
viesbuty ziurinejau Alexandra
viesbuty ziurinejau Alexandra
QUOTE(inrinke @ 2012 02 19, 16:58)
Musu ta pati situacija, tik mes savaite veliau vyksim ten As ir dziaugiuos, kad vaikai gales visu viesbuciu baseinais dziaugtis