Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Udrius @ 2012 02 12, 19:47)
naaa , kiek konkrečiai viešbutis kainavo, nes pervežimas kainuoja apie 40 ltl suaugisiam ir 30 ltl vaikui.

Beje, radau senus failus - Panorama family 4*, o ne 5*.  Taip pat tokios pastabos: The distance to the centre of Kos town is 3km, the hotel is located 500m from the beach.

Nesuprantu, Udriau, ko tu taip priesiskai nusiteikes pries Kipriotis?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 02 12, 21:18)
Nesuprantu, Udriau, ko tu taip priesiskai nusiteikes pries Kipriotis?

Aš prieš kipriočius neturiu nieko prieš, aš esu pries klientų maustymą - sakyti kad viešbutis priklauso Iberostarui, jei taip nėra, sakyti kad jis yra 5*, jei taip nėra. Kam tas melas? kad daugiau parduoti ?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 02 12, 20:20)
Aš prieš kipriočius neturiu nieko prieš, aš esu pries klientų maustymą - sakyti kad viešbutis priklauso Iberostarui, jei taip nėra, sakyti kad jis yra 5*, jei taip nėra. Kam tas melas? kad daugiau parduoti ?

Aš suprantu tuos kuriems tikrai svarbu į kokio tinklo viešbutį jis važiuoja, bet man šiai diena tas pats ar jis Iberostaro ar kokio kito ...staro rolleyes.gif

Bet taip išeina, kad Novaturas Kiprioti žvaigždutes irgi meluoja? blink.gif http://www.novaturas...GRKKIPRPAN/apie
Papildyta:
Kiprioti puslapis http://www.kipriotis...tems.php?itid=3

Nu 5* tas KIPRIOTIS PANORAMA HOTEL & SUITES g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 12 vasario 2012 - 19:36
QUOTE(marselina @ 2012 02 12, 21:40)
Aš suprantu tuos kuriems tikrai svarbu į kokio tinklo viešbutį jis važiuoja, bet man šiai diena tas pats ar jis  Iberostaro ar kokio kito ...staro  rolleyes.gif

Bet taip išeina, kad Novaturas Kiprioti žvaigždutes irgi meluoja?  blink.gif http://www.novaturas...GRKKIPRPAN/apie
Papildyta:
Kiprioti puslapis http://www.kipriotis...tems.php?itid=3

Nu 5* tas KIPRIOTIS PANORAMA HOTEL & SUITES  g.gif  smile.gif

Ok sorry atsiprašau, pasitikslinau

Panorama hotel buvo Iberostar KIPRIOTIS PANORAMA SUITES 5*
Aqualand buvo IBEROSTAR KIPRIOTIS PANORAMA FAMILY 4*

bet kokiu atveju pagrindinis minusas - pliažas per kelią
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 02 12, 21:20)

O sakykit Udriau, kaip cia yra, kad jusu puslapyje parduodamas Mitsis Summer palace viesbutis nurodomas kaip 5 zvaigzdziu, tuo tarpu kituose psl kaip 4+ arba tik 4..? Cia irgi klientu maustymas ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mejal @ 2012 02 12, 22:47)
O sakykit Udriau, kaip cia yra, kad jusu puslapyje parduodamas Mitsis Summer palace viesbutis nurodomas kaip 5 zvaigzdziu, tuo tarpu kituose psl kaip 4+ arba tik 4..? Cia irgi klientu maustymas ar kaip? g.gif

jau ir man idomu pasidare, nors i si viesbuti ir nesiruosiu biggrin.gif na, labai jau skirtingai tos zvaigzdutes nurodomos visur...kai kuriuose kituose agenturose irgi nurodo kad 5 zvaigzdutes...gal is tikruju yra 4+, o suapvalinus - 5 biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas uzsisakinejote viesbuti per Hotels.com sistema?
Atsakyti
QUOTE(mejal @ 2012 02 12, 23:47)

Tai kad parašyta "mūsų nuomone 5-* viešbutis romantiškam poilsiui"
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif
Sakykit gal kam teko buti Kose balandzio gale, kazin kaip ten oras tokiu metu? g.gif Buciau labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 02 13, 08:52)
Tai kad parašyta "mūsų nuomone 5-* viešbutis romantiškam poilsiui"

O sakykit, per jus galima uzsakyti viesbuti nesanti jusu sarase? Pvz. Caravia beach? Kokia jusu nuomone apie ji? Siaip patraukliai visai ir mitsis viesbuciai atrodo, bet noretusi siaurineje pakranteje, kur smeliuko papludimiai.
Atsakyti
QUOTE(mejal @ 2012 02 13, 13:48)
O sakykit, per jus galima uzsakyti viesbuti nesanti jusu sarase? Pvz. Caravia beach? Kokia jusu nuomone apie ji? Siaip patraukliai visai ir mitsis viesbuciai atrodo, bet noretusi siaurineje pakranteje, kur smeliuko papludimiai.

Man asmeniškai jis labai patiko... Tiesa, jo minusas kad jei imate standartinį kambarį, tai jis neturi nei balkono jei terasos, balkonas yra prancūziškas. Taip pat turėkite purškalų nuo uodų, nes teritorija žalia, tad uodų yra .
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2012 02 11, 11:32)
Sveiki,

mes irgi jungiames prie planuojanciu atostogas Kose smile.gif visai neplanuotai nusipirkome kelione geguzes 14-21 dienomis, vaziuojam su dviem mazais vaikuciais i Mitsis domes blue smile.gif Del viesbucio neturiu abejoniu, manau atostogos bus puikios, siek tiek tik del oro nerimauju, kad tik butu silta smile.gif Ir reikia akzkaip susiorganizuoti kelione is orouosto i viesbuti.Viesasis netinka, nes su mazais vaikuciais, o kas tas transferas? paima is orouosto ir nuveza i viesbuti, cia autobusas ar kaip taksi? Kaip supratau kiek perskaiciau kad taksi is orouosto i Mitsius kainuoja 22eurus, tai visai normaliai gal ir nereik sukti galvos....

RADAU PAKELEIVIŲ...
Tiesa mes rezervavom tą vžb nuo 05.26, tai šiek tiek vėliau būsim. Labai norėsiu atsiliepimų kai grįšit. Ir dar.. ar namelius ėmėt, ar kambarius centriniame korpuse? Kaži kur geriau, gal nameliai???
Atsakyti