Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Udrius @ 2012 02 09, 21:28)
Buvęs Iberostar Kipriotis, ant kalno per kelią nuo jūros.  Manau yra geresnių variantų nei šie viešbučiai

Udriau 4u.gif pasiulykit ka nors panasaus uz ta pacia kaina, cia 5* vaizdas atitinka zvaigzdes, kaina patraukli apie 2100 kambarys AI, jei bus sedima tik viesbucio teritorijoje kas sitam viesbuciui yra netinkama? kodel visi sako, kad fee, bet nesako kodel biggrin.gif lotuliukas.gif niu neslepkit, pasidalinkit, nes jau atsibodo rinktis, tuoj vilniuj liksiu atostogauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2012 02 09, 19:45)
Udriau  4u.gif  pasiulykit ka nors panasaus uz ta pacia kaina, cia 5* vaizdas atitinka zvaigzdes, kaina patraukli apie 2100 kambarys AI, jei bus sedima tik viesbucio teritorijoje kas sitam viesbuciui yra netinkama? kodel visi sako, kad fee, bet nesako kodel  biggrin.gif  lotuliukas.gif  niu neslepkit, pasidalinkit, nes jau atsibodo rinktis, tuoj vilniuj liksiu atostogauti biggrin.gif

tai jeigu jums tinka, tai imkit ir nekreipkit demesio i visus burbeklius biggrin.gif As ir pats visus Udriaus viesbucius siemet isbrokyjau, nes tiskliai zinau, ko noriu. O jis tokio nedave ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 09, 22:06)
tai jeigu jums tinka, tai imkit ir nekreipkit demesio i visus burbeklius biggrin.gif As ir pats visus Udriaus viesbucius siemet isbrokyjau, nes tiskliai zinau, ko noriu. O jis tokio nedave  ax.gif

nenoriu pasirodyti nemandagi, tiesiog noriu zinoti, kdl visi pries ji nusiteike ax.gif
ir kaip supratau rasti nekosminiu kainu viesbuti su svariu graziu paplūdimiu yra neimanoma, kiek viesbuciu aprasymu skaiciau tai visur papludimiai gana apleisti, nes jie nera privatus g.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2012 02 09, 20:10)
nenoriu pasirodyti nemandagi, tiesiog noriu zinoti, kdl visi pries ji nusiteike  ax.gif
ir kaip supratau rasti nekosminiu kainu viesbuti su svariu graziu paplūdimiu yra neimanoma, kiek viesbuciu aprasymu skaiciau tai visur papludimiai gana apleisti, nes jie nera privatus g.gif

man asmeniskai ta zvyro pakrante nelabai patiko mirksiukas.gif bet as tik pravaziuodamas ja maciau. Siaip gi yra ten viesbuciu su privaciais papludymiais. O mes esam buve keliose vietose viesojo papludymio, kur gultai mokami, tai nepasirode nesvaru unsure.gif Netgi atvirksciai, visai padoriai. Tiesa visos tos vietos Tigaki - Mastichari atkarpoje, nes tiesiog patapom to smelio papludimio fanai blush2.gif Daugiau apie jokio kita pakrante nebegalvojam tingiam poilsiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 02 09, 20:28)
Buvęs Iberostar Kipriotis, ant kalno per kelią nuo jūros.  Manau yra geresnių variantų nei šie viešbučiai

Tai žinoma, kad yra ko gero. drinks_cheers.gif
Bet man jie labai patrauklūs savo kaina, tik va niekas neatsiliepia kaip ten maistas ir pan. Turbūt niekas nebuvęs...

Iš foto tai gražu visai man ten ax.gif http://www.kipriotis...tems.php?itid=3
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2012 02 09, 18:32)
Gal kas buvote ? Ką manote apie Sol Kipriotis Village 4* ?

Aciu.

As buvau, mes labai patenkinti, super , mums viskas patiko. Bet cia gal kiekvienam pagal savo lygi. Ir siemet noreciau gal i Roda, bet va jau dabar visus viesbucius luginu su siuo. Ir vaikai negali pamirst. Nors imk ir vaziuok ten pat vel.
Atsakyti
O kaip šaunu, kad kažkas atsiliepė thumbup.gif O kaip ten maistas?
O gal pamenat Kipriotis Panorama gal ten kažkur šalia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 02 09, 22:32)
As buvau, mes labai patenkinti, super , mums viskas patiko. Bet cia gal kiekvienam pagal savo lygi. Ir siemet noreciau gal i Roda, bet va jau dabar visus viesbucius luginu su siuo. Ir vaikai negali pamirst. Nors imk ir vaziuok ten pat vel.

o tie viesbuciai panorama, village Hippocrates, Maris salia vienas kito? cia kaip kompleksas ar kaip? ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2012 02 09, 21:36)
O kaip šaunu, kad kažkas atsiliepė  thumbup.gif  O kaip ten maistas?
O gal pamenat Kipriotis Panorama gal ten kažkur šalia?  ax.gif

Taip visai salia. Jis kitoj pusej gatves. Visas isdeliotas ant kalno, kalne. Zodziu, iki juros reikia nusileisti,, ir pereiti ta pagrindine gatve, ir tada dar paeiti iki juros. Manes tai nesuzavejo. Bet kai vaziavom namo autobuse iki oro uosto, viena seima buvo Iberostare Kipriotis, tai jie baisiusiai ten gyre, sake nerealiai jiems patiko.
O Village, labai didele teritorija, nereliai daug baseinu, vienas yra olimpinis, didelis labai , ir grazus. Vaikams labai daug erdviu ir pramohu, ir baeinu pritaikytu. Nu man patiko labai. Maistas? Na cia skonio reikalas. Bet pasirinkimas nemazas, tuo labiau kad yra Italu ir graiku restoranai, tik i juos reik uzsirasyti is ryto. Bet tai nesudaro sunkumu. O paskui taip jie reguliuoja srautus, nera stumdymosi tuose restoranuose. Mus tenkino viskas absoliuciai, net nezinau ka reiktu ivardinti kaip minusa?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 02 09, 22:42)
Taip visai salia. Jis kitoj pusej gatves. Visas isdeliotas ant kalno, kalne. Zodziu, iki juros reikia nusileisti,, ir pereiti ta pagrindine gatve, ir tada dar paeiti iki juros. Manes tai nesuzavejo. Bet kai vaziavom namo autobuse iki oro uosto, viena seima buvo Iberostare Kipriotis, tai jie baisiusiai ten gyre, sake nerealiai jiems patiko. 
O Village, labai didele teritorija, nereliai daug baseinu, vienas yra olimpinis, didelis labai , ir grazus. Vaikams labai daug erdviu ir pramohu, ir baeinu pritaikytu. Nu man patiko labai. Maistas? Na cia skonio reikalas. Bet pasirinkimas nemazas, tuo labiau kad yra Italu ir graiku restoranai, tik i juos reik uzsirasyti is ryto. Bet tai nesudaro sunkumu. O paskui taip jie reguliuoja srautus, nera stumdymosi tuose restoranuose. Mus tenkino viskas absoliuciai, net nezinau ka reiktu ivardinti kaip minusa?

o papludimys buvo bendras visiems? ir koks jo stovis? ar labai netvarkingas ir siukslinas? skaiciau viena komentara kad moteris atejo i papludimi ir apsiverke, nes "ten buvo siaubinga" blush2.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2012 02 09, 20:10)
Ar Sol Kipriotis Village 4* ar Kipriotis Panorama Complex 5* (Iberostare Kipriotis) ?

Tai va va... man dabar pasirinkimo dilema tarp šių dviejų dar didesnė biggrin.gif g.gif

O rytoj jau norėčiau kaip ir pirkti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 09 vasario 2012 - 20:52
QUOTE(SiditaV @ 2012 02 09, 21:45)
o papludimys buvo bendras visiems? ir koks jo stovis? ar labai netvarkingas ir siukslinas? skaiciau viena komentara kad moteris atejo i papludimi ir apsiverke, nes "ten buvo siaubinga"  blush2.gif  g.gif  4u.gif

Kur prie Kipriotis? blink.gif Nezinau, kai mes buvom tai normaliai viskas buvo, jokiu siuksliu nemaciau. Zinokit, ten gal ir bendras tas papludimys, bet niekas apart viesbucio gyventoju neateina, nes nera is kur ten ateiti. Ir taip tesiasi, toliau kito viesbucio. Pliazas taip zvyriukas, akmenuotas krantas. Tiesa pasakius mes mazai ten buvom, nes mano mazosios norejo labiau po baseinus, su ciuozyklo duotis, ir sunkiai nusitempdavo prie juros. O kai jau vazinejom pasimegavom smeletais papludimiais.
Papildyta:
QUOTE(marselina @ 2012 02 09, 21:52)
Tai va va... man dabar pasirinkimo dilema tarp šių dviejų dar didesnė  biggrin.gif  g.gif

O rytoj jau norėčiau kaip ir pirkti... g.gif

A vis tiek rinkciausi Village, jei dabar vaziuociau. Bet nenoriu jusu apgauti. Gal Tas 5 zv ir geresnis. Bet vien del teritorijos, kur dideli atstumai, zole, daug baseinu, palmiu, nesijaucia zmoniu kiekio, gali pasivaikscioti, ir jura prie pat. Man labaiu tas veza. O tas isdestymas kalne nu man nelabai apsirode patraukliai
Atsakyti