Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 07, 10:12)
...Po kelių dienų atsiuntė užklausimą: ar galite patvirtinti, kad užsakovas ir lydintys asmenys yra Jungtinės karalystės pasų turėtojai arba Jungtinės karalystės rezidentai. Neva jų skelbiamos kainos garantuojmos tik tokiems. Kai parašiau, kad mes lietuviai ir esame ta pati ES, tai daugiau nieko nepaaiškindami raudonai pažymėjo CANCELED  doh.gif

o įdomu realiai jie ten paskui nuvykus tai tikrina? g.gif
Atsakyti

Udrius tik su Kosu draugauja?Su Rodu ne?
[/quote]
Ir man idomu butu, nes Rodo labiau noreciau. Bet ju puslapyje tik Koso kainos yra. verysad.gif
Atsakyti
Udriau, o si viesbuti siulot? Iberostar Kipriotis Panorama & Suites blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepaegle @ 2012 02 07, 13:48)
o įdomu realiai jie ten paskui nuvykus tai tikrina?  g.gif

as tikrai labai abejoju, ar kiekvienas poilsiautojas viesbuciui pateikia gyvenamosios vietos deklaracija ax.gif Kita vertus, adresa paprastai reikia irasyti g.gif Na bet tikrai kas gi gali keistis kainoje, jeigu vienos ES salies pilietis, per antros ES salies rezervacine sistema uzsisako kelione trecioje ES salyje. Suprasciau, jeigu koks rusas per britus rezervuotu viesbuti kur nors Limpopo papludymi, bet dabar...
Atsakyti
QUOTE(liepaegle @ 2012 02 07, 14:48)
o įdomu realiai jie ten paskui nuvykus tai tikrina?  g.gif

Nėr ką tikrinti, registruojantis viešbutyje privalėsit pateikti asmens dokumentą (pasą/kortelę) ir tada viskas išaiškės 4u.gif Temoje apie rezervacines sistemas ta tema yra kalbėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2012 02 07, 21:33)
Udriau, o si viesbuti siulot? Iberostar Kipriotis Panorama & Suites blush2.gif  4u.gif

Šiais metais tokio nėra, nes jis pakeitė pavadinimą. Berods dabar Kipriotis Complex vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 07, 21:20)
Nėr ką tikrinti, registruojantis viešbutyje privalėsit pateikti asmens dokumentą (pasą/kortelę) ir tada viskas išaiškės  4u.gif  Temoje apie rezervacines sistemas ta tema yra kalbėta  4u.gif

ta prasme jokiu problemu nebuna?
gal galima placiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emelina @ 2012 02 08, 10:27)
ta prasme jokiu problemu nebuna?
gal galima placiau 4u.gif

Mano problema buvo tokia, kad rezervavau v/b skirta britanijos piliečiams, tai sistema atpažino ir anuliavo rezervaciją, bet teko truputį susimokėt už tai, kad kišau nosį ten kur nederėjo kišti biggrin.gif
Nereik ieškot kvailesnių už save, jeigu nesat britanijos paso turėtojas tai ir negausit tai ko jums nepriklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 02 07, 13:20)
* Gal uzkliuvo, kad lietuve gyvenanti UK? smile.gif
**Nezinau tiksliai, gal ir draugauja.Paklauskit jo pacio. tongue.gif

smile.gif O kaip jo paklausti? Į až nenusisiunčia jam žinutės. gal žinot jo puslapį?
Atsakyti
Sveiki,

Užsisakiau viešbutį per lowcostholidays, patvirtino, pinigus nuskaičiavo (sumokėjau iš karto visą sumą), voucherius atsiuntė. Užsisakinėjau per airišką puslapį. Niekas nieko neklausė, ar esu Airijos pilietė unsure.gif Sunerimau beskaitydama jūsų nutikimus su travelrepublic ir tt., nuėjau skaitytis terms&conditions ir radau, kad užsisakinėdama per juos viešbučius turiu būti Airijos pilietė. O tai kodėl tada man viską patvirtino, matė gi, kad adresas lietuviškas ? unsure.gif Susiparinau, atsidarėm su vyru to paties pardavėjo .de puslapį, pas vokiečius terms&conditions rašo, kad pirkėjas turi būti ES pilietis, nebūtinai vokietis. co.uk puslapy taip pat reikalauja, kad būtum UK pilietis g.gif Pasimečiau dabar, ar įmanoma, kad nuvykus į Kos viešbutį, mūsų neapgyvendins pasirinktam viešbuty, nes nesam Airijos piliečiai??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2012 02 08, 12:03)
Sveiki,

Užsisakiau viešbutį per lowcostholidays, patvirtino, pinigus nuskaičiavo (sumokėjau iš karto visą sumą), voucherius atsiuntė. Užsisakinėjau per airišką puslapį. Niekas nieko neklausė, ar esu Airijos pilietė  unsure.gif Sunerimau beskaitydama jūsų nutikimus su travelrepublic ir tt., nuėjau skaitytis terms&conditions ir radau, kad užsisakinėdama per juos viešbučius turiu būti Airijos pilietė. O tai kodėl tada man viską patvirtino, matė gi, kad adresas lietuviškas ? unsure.gif Susiparinau, atsidarėm su vyru to paties pardavėjo .de puslapį, pas vokiečius terms&conditions rašo, kad pirkėjas turi būti ES pilietis, nebūtinai vokietis. co.uk puslapy taip pat reikalauja, kad būtum UK pilietis  g.gif Pasimečiau dabar, ar įmanoma, kad nuvykus į Kos viešbutį, mūsų neapgyvendins pasirinktam viešbuty, nes nesam Airijos piliečiai???  unsure.gif

butu totali nesamone, jei neapgyvendintu. Manau be reikalo pergyvenat, viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
ka tik paieskojau viesbuciu per si psl lowcostholidays. Taip idomiai, neraso atstumu iki juros g.gif
bet siaip mano patarimas keliaujantiems i Kosa pirma karta (ir norintiems pasyvaus poilsio - skaniai pavalgyti, pasimaudyti) - pirkite per Udriu Mitsis Norida, nepasigailesite mirksiukas.gif as ir antra karta ten vaziuociau, bet vyras noretu kazka naujo isbandyt.
Atsakyti