Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(sambuka** @ 2012 02 07, 09:57)
Mano drauge,gyvenati uk,visada uzsisakineja viesbucius per Travelrepublic,nors ir ne brite,o man uzsake viesbuti per Hotels4u,is karto patvirtino rezervacija,nuo korteles pinigus nuskaiciavo,o po keliu dienu parase i el.laiska,kad atsaukia.
Ir suprask tu juos ten  doh.gif

na aš labai primityviai parašiau apie tuos britus. Realiai užsakyti Travelrepublic man leido, pasiėmė nuo kortelės depozita. Po kelių dienų atsiuntė užklausimą: ar galite patvirtinti, kad užsakovas ir lydintys asmenys yra Jungtinės karalystės pasų turėtojai arba Jungtinės karalystės rezidentai. Neva jų skelbiamos kainos garantuojmos tik tokiems. Kai parašiau, kad mes lietuviai ir esame ta pati ES, tai daugiau nieko nepaaiškindami raudonai pažymėjo CANCELED doh.gif Po kelių dienų ir depozitas grįžo į kortelę.

O kuo Hotels4u argumentavo ?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 02 07, 08:00)
Princess of Kos - neimti, sakė amžinos problemos, Kipriotis Panorama kiek suprantu buvęs Iberostaras, tai iki jūros ten toli ir ant kalno. O tai MItsis viešbučiai netinka , kad šiuos žiūrite?

o kuo blogai kad ant kalno? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 07, 12:12)
doh.gif Po kelių dienų ir depozitas grįžo į kortelę.

unsure.gif tai kur dabar savarankiskai, bunant LT uzsisakyti bilietus i viesbuti KOS'e ? verysad.gif
Atsakyti
Nagi pažiūrėkit per čia
QUOTE(Miramax @ 2012 02 06, 17:35)
Aš pernai draugam per šitą užsakinėjau, su pervežimu
Hotels

Arba per booking.Arba per Udrių.
Atsakyti
QUOTE(Daivapach @ 2012 02 07, 11:18)
unsure.gif  tai kur dabar savarankiskai, bunant LT uzsisakyti bilietus i viesbuti KOS'e ?  verysad.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 06, 10:36)
Palyginau aš dar karta kainas Travelrepublike ir lietuviskose agenturose. Skirtumas ~100 litu lietuvių nenaudai smile.gif Tie 100 lt nėra tokia didelė suma, kad pergyventi dėl Travelrepublic diskriminacijos lietuvių atžvilgiu
Žiuriu, kad daug yra agentūrų, kurios siūlo praktiškai tą patį
Menu turas
Fresh travel
Relaks turas ir tt

Tik duodamos kainos yra orentacines, nes pasiderejus telefonu dar šiek tiek nukrenta. Tik dėl tų lietuviškų agenturėlių neaišku, kiek jos patikimos  g.gif

QUOTE(Miramax @ 2012 02 07, 11:28)
Nagi pažiūrėkit per čia
Arba per booking.Arba per Udrių.

drinks_cheers.gif ir tai tik maža dalis smile.gif

Mano mama keliaus per Udriu, as per kita lietuviska agentura arba per booking.com
Atsakyti
As tai manau, kad ne kiekviena rezervacija Hotels4u atsaukia.Pati uzsakinejau per juos jau 5 kartus (i Kos 2 kartus, i Maljorka, Kipra, Malta), man neatmete neikart. unsure.gif

Gal rezervacijas atsaukia patys viesbuciai? g.gif

Bet dabar ir pas Udriu teisingos kainos, jei reiktu jamciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
bet pas Udriu nera visu norimu viesbuciu tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiditaV: 07 vasario 2012 - 11:49
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 07, 12:12)

Please be made aware that your booking has been cancelled as you have failed our security checks

QUOTE(Caca* @ 2012 02 07, 13:34)
Bet dabar ir pas Udriu teisingos kainos, jei reiktu jamciau. mirksiukas.gif

Udrius tik su Kosu draugauja?Su Rodu ne?
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 02 07, 12:11)
*Please be made aware that your booking  has been cancelled as you have failed our security checks
**Udrius tik su Kosu draugauja?Su Rodu ne?

* Gal uzkliuvo, kad lietuve gyvenanti UK? smile.gif
**Nezinau tiksliai, gal ir draugauja.Paklauskit jo pacio. tongue.gif
Atsakyti
o kaip per booking.com pasirinkti paieska AI ar cia taip negalima? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2012 02 07, 14:21)
o kaip per booking.com pasirinkti paieska AI ar cia taip negalima?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man tai niekaip nesigavo, tikrinu visada kiekviena pasiulyma smile.gif abejoju, ar imanoma.
Atsakyti
o reikia kokios spec korteles atsiskaitymui ar uztenka VISA ? 4u.gif ax.gif
Atsakyti