Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(marselina @ 2012 02 05, 20:26)
Sveiki,

kažin realu pačiai užsisakinėjant į Kosą 3 suaug. 1 vaikas (4 m) - iki kokių 4000 lt kelionei?
Ar imanomas variantas su tokia suma ?  ax.gif

Viskas iskaiciuota. 3* ir daugiau. 7 ar 9 n.
Isvykimas liepos pirma savaite.

3 suauge ir 1 vaikas?

Nelabai, bet beveik telpat.
Skrydis visiems apie 1650lt (ka tik patikrinta)
Viesbutis AI minimum 2500.(3zv, 7 naktys)
Dar pervezimas.
I 4500 telpat.
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2012 02 05, 20:38)
Ir aš panašiai norėčiau - iki 5000 lt. net - 2 suaugę ir 2 vaikai...  wub.gif

Jums irgi pirma liepos savaite?
Vaikams 9 ir 4?
Jus kaip ir telpat.I Mitsiu tinkla.
Bilietai analogiskai apie 1650lt
Viesbutis , deja, apie 3150
Pervezimas apie 130 lt.Viso apie 5000.

Pavasari, rudeni viesbuciai pigiau.
Ga Udrius turetu ka pasiulyt? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 05 vasario 2012 - 21:26
QUOTE(Caca* @ 2012 02 05, 22:24)
3 suauge ir 1 vaikas?

Nelabai, bet beveik telpat.
Skrydis visiems apie 1650lt (ka tik patikrinta)
Viesbutis AI minimum 2500.(3zv, 7 naktys)
Dar pervezimas.
I 4500 telpat.

Ga Udrius turetu ka pasiulyt? 4u.gif

Na taaip gal su 4000 lt ir pamažinau aš čia biggrin.gif
Ačiū jums 4u.gif
Dabar jau reiks rimtai apsispręst, o čia rezervuojant iškart reik pilną sumą sumokėt turbūt? Skrydžio bilietai nerezervuojami, o iškart perkami?
Atleiskit, kad tiek klausimų, bet visados per operatorius poilsines pirkdavom ax.gif

Na iš tų 3 suaugusių vienas - 15 m paauglys, bet manau čia jau suaugęs skaitosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2012 02 05, 21:40)
Na taaip gal su 4000 lt ir pamažinau aš čia  biggrin.gif
Ačiū jums  4u.gif
Dabar jau reiks rimtai apsispręst, o čia rezervuojant iškart reik pilną sumą sumokėt turbūt? Skrydžio bilietai nerezervuojami, o iškart perkami?
Atleiskit, kad tiek klausimų, bet visados per operatorius poilsines pirkdavom  ax.gif

Na iš tų 3 suaugusių vienas - 15 m paauglys, bet manau čia jau suaugęs skaitosi?  ax.gif

Taip, bilietai iskart perkami, neskrendant niekas nieko negrazina.
Viesbutuka ziurejau per hotels4u.com, tai uz ta kaina Gaia village (Tingaki).Geriausia sumoket uz ji visa suma iskart (duoda rinktis visa ar tik depozita), atsaukiant iki 56d ima 15proc, likusia suma grazina.
Paziurekit ir kitas rezerv. sistemas.
Taip, 15 metu jau suauges.

Sekmes. 4u.gif

Marselina, dar randu travelrepublic.co.uk "Pyli bay hotel" 3zv uz 2300, Marmaryje.
Bet nezinau ar iseina lietuviams per cia uzsisakyti, ar veliau neatmeta rezervacijos?Gal kas zinot?
Papildyta:
Dar cia buna geru kainu.Mazdaug 2700 kainuoja 4zv. viesbutukas Achilleas Beach Hotel: Traveller Reviews
.Tik ar iseina LT pilieciams uzsisakyti taipogi nezinau. 4u.gif

O geras, pasirodo Zilvino viesbuti siulau... lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Cia nelabai i tema, bet kaip rasti All incluive viesbuti? per visokius booking.com ar tripadvisor.com nera tokiu pasiulymu...
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 02 05, 22:21)
Marselina, dar randu travelrepublic.co.uk "Pyli bay hotel" 3zv uz 2300, Marmaryje.

atmete man Travelrepublic rezervacija kai suzinojo, kad esu ne britas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Satine @ 2012 02 06, 00:46)
Cia nelabai i tema, bet kaip rasti All incluive viesbuti? per visokius booking.com ar tripadvisor.com nera tokiu pasiulymu...

Idomiai g.gif Pvz sita viesbuti as esu uzsirezervaves per booking.com su all inclusive

As kai vos ne su puse pasaulio sukontaktavau beieskodamas norimo viesbucio rezervacijos, finale apsistojau prie www.noriukeliones.lt Pasiderejus visai neblogai gavosi. Tik kad viesbucio patvirtinimo kol ka negaunu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 06 vasario 2012 - 08:18
QUOTE(Caca* @ 2012 02 05, 22:57)
Taip, bilietai iskart perkami, neskrendant niekas nieko negrazina.
Viesbutuka ziurejau per hotels4u.com, tai uz ta kaina Gaia village (Tingaki).Geriausia sumoket uz ji visa suma iskart (duoda rinktis visa ar tik depozita), atsaukiant iki 56d ima 15proc, likusia suma grazina.
Paziurekit ir kitas rezerv. sistemas.
Taip, 15 metu jau suauges.

Sekmes. 4u.gif

Dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 06, 09:15)
atmete man Travelrepublic rezervacija kai suzinojo, kad esu ne britas  doh.gif

Ot kokie jie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 06, 09:15)
atmete man Travelrepublic rezervacija kai suzinojo, kad esu ne britas  doh.gif
Papildyta:

Idomiai  g.gif  Pvz sita viesbuti as esu uzsirezervaves per booking.com su all inclusive

Tai ten kazkaip paieska daryti, kad ismestu all inclusive? nes ir daba atsidarius ta psl, kuri nurodete, raso, kad puryciai iskaiciuoti, o kaip all inclusive uzsisakyti neaisku
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2012 02 06, 09:32)
Ot kokie jie  unsure.gif

Palyginau aš dar karta kainas Travelrepublike ir lietuviskose agenturose. Skirtumas ~100 litu lietuvių nenaudai smile.gif Tie 100 lt nėra tokia didelė suma, kad pergyventi dėl Travelrepublic diskriminacijos lietuvių atžvilgiu
Žiuriu, kad daug yra agentūrų, kurios siūlo praktiškai tą patį
Menu turas
Fresh travel
Relaks turas ir tt

Tik duodamos kainos yra orentacines, nes pasiderejus telefonu dar šiek tiek nukrenta. Tik dėl tų lietuviškų agenturėlių neaišku, kiek jos patikimos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Satine @ 2012 02 06, 10:15)
Tai ten kazkaip paieska daryti, kad ismestu all inclusive? nes ir daba atsidarius ta psl, kuri nurodete, raso, kad puryciai iskaiciuoti, o kaip all inclusive uzsisakyti neaisku

Tai ką ir noriu pasakyti, kad prieš mėnesį dar buvo AI, o dabar jau nebėra. Šiaip booking.com nėra filtro, kad tik su AI rodytu. Reik vos ne ant kiekvieno viešbučio tikrintis doh.gif
lotuliukas.gif pasitikrinau planšetiniame kompiuteryje per specialią programėlę skirta www.booking.com Ten rodo šitam viešbučiui ir AI kainas. Reiškia tinklapis grybauja
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 06, 11:36)
Tai ką ir noriu pasakyti, kad prieš mėnesį dar buvo AI, o dabar jau nebėra. Šiaip booking.com nėra filtro, kad tik su AI rodytu. Reik vos ne ant kiekvieno viešbučio tikrintis  doh.gif 
lotuliukas.gif pasitikrinau planšetiniame kompiuteryje per specialią programėlę skirta www.booking.com Ten rodo šitam viešbučiui ir AI kainas. Reiškia tinklapis grybauja

O, vargeli... Technologijos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne2 @ 2012 02 02, 13:12)
Geguzes 14-21 dienomis 388 lt. Vakar papigino  4u.gif  jei ka domina  mirksiukas.gif

o tai gal ateis eilė ir gegužės 26 d. skrydžiams pigti cool.gif
Atsakyti

QUOTE(Mazule @ 2012 02 05, 21:38)
Ir aš panašiai norėčiau - iki 5000 lt. net - 2 suaugę ir 2 vaikai...  wub.gif

mes 2suag ir 2 vaikai : skrydis 1650lt ir viesbutis (www.achilleashotel.com) 2922( i kaina ieina ir pervezimas is/i oro uosta/viesbuti)
taigi galima tilpt i 5000

viesbuti lik ir rezervavo jau, tai bent avansa sumokejus esu per agentura,tikiuosi nebus juokiu nesusipratimu.
kaip suprantu kai liepos menesi susimokesiu visa likuse suma tada ir turiu gauti kazkokius talonus, bilietus su kodais rezervavimo, taip?
Atsakyti
Aš pernai draugam per šitą užsakinėjau, su pervežimu
Hotels
Atsakyti