Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 20, 14:34)
antikonstitucini veiksma (nacionalizacija) panaikinti.

Kodel nacionalizacija yra anitikonstitucinis veiksmas? Konstitucija mokiausi, ir dar is jos atsiskaitinejau, o va kad ten apie nacionalizacija buvo kalbeta - kazkaip nieko nepamenu.
Papildyta:
Na va, straipsnis apie tai, kad jei Snoro veikla nebutu buvusi sustabdyta, viskas butu pasibaige liudniau:
http://verslas.delfi...e.d?id=51962315
Nezinau, kiek tame tiesos, o kiek prasimanymo, vienok LB vadovu tikiu labiau, nei SM moteriskiu pasisakymais. Straipsnyje aiskiai issakytas pagr. argumentas, kodel taip buvo padaryta. Pridejus info apie banko investicijas i pilis uzsienyje, prabangias masinas, neegzistuojancius investicinius vienetus, pinigu "isvedimus" is LT, besislapstancius viso to "dalyvius" - nu man atrodo, kad nacionalizacija yra labai protingas ir savalaikis zingsnis cool.gif
Atsakyti
man butu viskas aisku, kad va vagys valdybos nariai jei ju saskaitos butu arestuotos visu pirma. jei jiem butu pareikti kaltinimai.
dabar ju saskaitos bent iki penkt. kituose lt bankusoe buvo laisvos disponavimui - tai kaip tai pavadinti? jei aferistai, sukciai ir jau juos pagavo, tai manau ne tik versla sulaikyti kad nevarynetu pinigu ( nors velgi smile.gif kodel neraso kur tie pinigai dingo per para laiko po str lietrytyje smile.gif as kai zinau kur jie dingo tai i sita momemhta net neziuriu.

kad plove plauna ir .t.pinigus, parodykite prasau nor sviena kuris turintis galimybiu ir irankiu tam - to nedaro smile.gif

kai algos siekia ne viena simta tukst i men yra normalu? smile.gif as kalbu ne apie snoro o kt banku vadovus, is kur tokios pajamos ir t.t. kai patikrinimo metu nusalinami del PP reikalu valdyba bet grazinama tyliai... va sitokie momentai mane vercia mastyti, kad nieko musuose nera neimanoma, tikrai neginu kad antonovas kazkas toks, jie visi - viski iki vieno turintys valdzia, galimybes dedas sau milijonus i kisene, tik kakzodel aminitratorius turto pareiske kad likvidumo problemu nerasta siame banke, paksui jau vartoma kitaip, laukiu is tiesu kuom viskas pasibaigs, juo lab kad noreta banka nupirkti, kai nepardave jo - pnacionalizavo ir jau yra gerajam pirkejas, spekt kas smile.gif ar tik ne tas pats kuris norejo pirkti pries tai.... smile.gif
Atsakyti
na ka, posedis praejo... jeigu butu tikrai valstybe teisi ir vagiu gauja cia veike smile.gif butu jau skalambije laikrasciai, delfis ir t.t. bet kotais tylu...

nzn ar cia man tik vienai taip atrodo, kad pirmiau pasodinama o tik paskui mastoma uz ka
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 21, 10:40)
na ka, posedis praejo... jeigu butu tikrai    valstybe teisi ir vagiu gauja cia veike smile.gif butu jau skalambije laikrasciai, delfis ir t.t. bet kotais  tylu...

nzn ar cia man tik vienai taip atrodo, kad pirmiau pasodinama o tik paskui mastoma uz ka

na taip praejo posėdis..bet vis tiek niekas neaišku. kada jie gražins indėlius? man jau atrodo kad žmones jie mulkina g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 21, 10:40)
na ka, posedis praejo... jeigu butu tikrai    valstybe teisi ir vagiu gauja cia veike smile.gif butu jau skalambije laikrasciai, delfis ir t.t. bet kotais  tylu...

na bet keistai čia man atrodo tas ramumas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 20, 22:15)
man butu viskas aisku, kad va vagys  valdybos nariai jei ju  saskaitos butu arestuotos visu pirma. jei jiem butu pareikti kaltinimai.
dabar ju saskaitos  bent iki penkt.  kituose lt bankusoe buvo laisvos disponavimui - tai kaip tai pavadinti?  jei aferistai, sukciai ir jau juos pagavo, tai  manau ne tik versla    sulaikyti kad nevarynetu pinigu ( nors velgi smile.gif    kodel neraso kur tie pinigai dingo per  para laiko po str  lietrytyje smile.gif  as kai zinau kur jie  dingo tai  i sita  momemhta net neziuriu.

Jei tai asmenines saskaitos, tai jos ir negalejo buti arestuotos. UAB'o turtas yra grieztai atskirtas nuo savininku turto.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 21, 11:40)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2011 11 21, 14:00)
Jei tai asmenines saskaitos, tai jos ir negalejo buti arestuotos. UAB'o turtas yra grieztai atskirtas nuo savininku turto.

Jeigu asmeniui yra pareiksti itarimai stambiais fin. nusikaltimais, vienareiksmiskai yra arestuojamos jo ir jo seimos saskaitos visose bankose, taip pat neleidziama disponuoti asmeniniu turtu mirksiukas.gif Taciau nei vienam, nei kitam akcininkui itarimai nera pareiksti, tuo tarpu verslas jau atimtas ir kartu suzlugdytos investicijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 21 lapkričio 2011 - 13:10
amarili - 100proc sutinku su viskuom.
Atsakyti
aš jau nieko nesuprantu, va Kubilius aiškiai pasakė ,,Situacija yra sudėtingesnė nei iš pradžių galvota (...) Tyrimas parodys, kiek šis bankas buvo panašus į atsakingą komercinį banką ir kiek į neskaidrių finansinių srautų tvarkymo mašiną. Būtų geriau, kad ponas Raimondas Baranauskas (vienas „Snoro“ akcininkų) atvyktų į Lietuvą ir paaiškintų, kur tas milijardas, investuotas į vertybinius popierius“, - kalbėjo A. Kubilius. ištrauka iš delfi straipsnio. tai po perkūnais kodėl nieks tada jų neieško ir laukia geranoriškai kol patys ateis, kodėl jų turtas neareštuotas doh.gif niekooooooooooo nesuprantu, kas čia dedasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 21, 13:08)
Jeigu asmeniui yra pareiksti itarimai stambiais fin. nusikaltimais, vienareiksmiskai yra arestuojamos jo ir jo seimos saskaitos visose bankose, taip pat neleidziama disponuoti asmeniniu turtu  mirksiukas.gif Taciau nei vienam, nei kitam akcininkui itarimai nera pareiksti, tuo tarpu verslas jau atimtas ir kartu suzlugdytos investicijos.

Tai itarimai dar nera pareiksti. Info dar tik renkama ir ruosiama, o kad bus pareiksta - tai net neabejoju.

Apie kokias investicijas jus kalbate? Investicijas i pilis ir brangias masinas, ar neegzistuojamus vertybinius popierius? Taip, verslas atimtas, nes indelininku pinigai, matyt, nera banko nuosavybe rolleyes.gif O uz banko (bet kurio) veikla netiesiogiai atsako ir valdzia.

Jus siaip ismanote teise? Klausiu, nes del konstitucijos nieko taip ir neparasete, dabar vel destote, kad saskaitos vienareiksmiskai turejo buti arestuotos. Prisipazinsiu, teiseje esu visiska diletante, bet tokie teiginiai, logiskai mastant, yra neteisingi.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 20, 23:15)
man butu viskas aisku, kad va vagys  valdybos nariai jei ju  saskaitos butu arestuotos visu pirma. jei jiem butu pareikti kaltinimai.
dabar ju saskaitos  bent iki penkt.  kituose lt bankusoe buvo laisvos disponavimui - tai kaip tai pavadinti?  jei aferistai, sukciai ir jau juos pagavo, tai  manau ne tik versla    sulaikyti kad nevarynetu pinigu ( nors velgi smile.gif    kodel neraso kur tie pinigai dingo per  para laiko po str  lietrytyje smile.gif  as kai zinau kur jie  dingo tai  i sita  momemhta net neziuriu.

kad  plove plauna ir .t.pinigus,  parodykite prasau nor sviena kuris turintis galimybiu ir  irankiu tam  - to nedaro smile.gif

kai algos siekia ne viena simta  tukst i men yra normalu? smile.gif  as kalbu ne apie snoro o kt  banku vadovus, is kur tokios pajamos ir t.t.  kai patikrinimo metu  nusalinami del PP reikalu  valdyba bet grazinama  tyliai... va sitokie momentai mane  vercia mastyti, kad nieko musuose nera neimanoma, tikrai neginu kad  antonovas  kazkas toks,  jie visi -  viski iki vieno turintys valdzia, galimybes  dedas sau milijonus i kisene,  tik  kakzodel aminitratorius turto pareiske kad likvidumo problemu nerasta siame banke, paksui jau  vartoma kitaip, laukiu is tiesu kuom viskas pasibaigs, juo lab kad  noreta banka nupirkti,  kai  nepardave jo -    pnacionalizavo ir jau  yra gerajam pirkejas,  spekt kas smile.gif  ar tik ne tas pats kuris norejo pirkti pries tai.... smile.gif

o kas norėjo pirkti snorą?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2011 11 21, 15:52)
o kas norėjo pirkti snorą?

tas kas tuoj jį ir nusipirks, ir viskas aišku bus mirksiukas.gif
Atsakyti