Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 20, 14:56)
Man tai viena įdomu, ar visos tos tarkšlės prisipažins, kad klydo, jei bus įrodymai, kad tikrai bankas klastodavo dokumentus? Prieš kažką smerkdamos sulaukit bent jau laikino valdytojo ataskaitos.

Dėl šito būsiu pesimistė - jau sakiau, kad lietuvis pats viską žino, kas ir kaip ir jokių įrodymų jam nereikia. O jei tie įrodymai ir bus - sakys, viskas čia sufabrikuota. Pamatysit...
Antonovas Europos valstybėse yra sukčių sąrašuose, kodėl čia Lietuvoje jo nekaltumu taip tikima, nesuprantu visiškai.  g.gif

Todėl, kad valdžia dėl visko kalta, o Antonovas - jei ne dievas, tai pusdievis tikrai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 20, 15:00)
tada viska pajusit savu kailiu.

jei bus taupoma iki negaliu, visiškai nekontroliuojamas darbų kokybė ir pats procesas, tai neabejotina, kad taip ir bus. Gyventojai turi būti aktyvūs, o ne palaimingai sėdėt sudėję rankas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 20, 14:59)
Man tai viena įdomu, ar visos tos tarkšlės prisipažins, kad klydo, jei bus įrodymai, kad tikrai bankas klastodavo dokumentus? Prieš kažką smerkdamos sulaukit bent jau laikino valdytojo ataskaitos. Antonovas Europos valstybėse yra sukčių sąrašuose, kodėl čia Lietuvoje jo nekaltumu taip tikima, nesuprantu visiškai.  g.gif
Papildyta:

Čia nekalbama apie bet kurio turtą, verslą ir pan. Čia kalbam grynai tik apie "susijusių su šiame įstatyme nustatytų finansinio stabilumo stiprinimo priemonių taikymu".

Man asmeniškai nusispjaut ant to Antonovo ar Baranausko. Be abejo - jie ne šventi ir gal tikrai tokie yra, kaip apie juos dabar kalba, t.y. - nusikaltėliai, vagys ir pan.
Bet kad nėra pasitikėjimo ir šita valstybe ir jos išrinktaisiais - tai yra faktas ir taškas.

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 20, 16:04)
jei bus taupoma iki negaliu, visiškai nekontroliuojamas darbų kokybė ir pats procesas, tai neabejotina, kad taip ir bus. Gyventojai turi būti aktyvūs, o ne palaimingai sėdėt sudėję rankas ax.gif

Tai va tik po to, kai renovacija jusu name ivyks, ir galesit kazka teigti, o kol kas tai tik bla-bla-bla apie dalykus, su kuriais nesusiduret mirksiukas.gif

kai kurios dalyves, jei gyventu 25m. atgal, tai tikrai butu pioneers.gif Slove vadams, slove valdziai, partija skazala- komsomol otvetil- est'! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 20 lapkričio 2011 - 15:21
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 20, 15:18)
kai kurios dalyves, jei gyventu 25m. atgal, tai tikrai butu  pioneers.gif Slove vadams, slove valdziai, partija skazala- komsomol otvetil- est'!  lotuliukas.gif

Buvau pioneers.gif - ir ką bigsmile.gif Ir man dėl to nė kiek negėda tease.gif

Pedagoginei pertraukėlei:
Man nešalta, man visai nešalta,
Nors pašalę buvo dar iš ryto.
Aš einu atsisegiojus paltą,
Kad visi kaklaraištį matytų. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 20 lapkričio 2011 - 15:31
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 20, 15:18)

kai kurios dalyves, jei gyventu 25m. atgal, tai tikrai butu  pioneers.gif Slove vadams, slove valdziai, partija skazala- komsomol otvetil- est'!  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 20, 14:59)
Man tai viena įdomu, ar visos tos tarkšlės prisipažins, kad klydo, jei bus įrodymai, kad tikrai bankas klastodavo dokumentus? Prieš kažką smerkdamos sulaukit bent jau laikino valdytojo ataskaitos. Antonovas Europos valstybėse yra sukčių sąrašuose, kodėl čia Lietuvoje jo nekaltumu taip tikima, nesuprantu visiškai.  g.gif
Papildyta:

Čia nekalbama apie bet kurio turtą, verslą ir pan. Čia kalbam grynai tik apie "susijusių su šiame įstatyme nustatytų finansinio stabilumo stiprinimo priemonių taikymu".

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokie dar įrodymai, ką norės tą ir pasakys. žiūriu labai jau mūsų valdžia tikit biggrin.gif
man užtenka į valdovų rūmus pažiūret, ir žinot kiek jie kainuoja ir dar kainuos ir apie valdžia viskas aišku biggrin.gif
Atsakyti
Taip, aš ir Sophi į visą šį reikalą žiūrim blaiviu protu, nes visiškai neturim jokių intertesų šiame banke. Visos kitos yra lengvai apsvaigusios nuo pykčio, bet... pačios iš dalies ir kaltos. Ir visoms labai linkiu po metų išsirinkti tokią valdžią, kuria galėsite pasitikėti. Valdžia pati savaime neatsiranda, ją išsirenkat Jūs pačios.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 20, 17:24)
Taip, aš ir Sophi į visą šį reikalą žiūrim blaiviu protu, nes visiškai neturim jokių intertesų šiame banke. Visos kitos yra lengvai apsvaigusios nuo pykčio, bet... pačios iš dalies ir kaltos. Ir visoms labai linkiu po metų išsirinkti tokią valdžią, kuria galėsite pasitikėti. Valdžia pati savaime neatsiranda, ją išsirenkat Jūs pačios.

Aš pvz. nepasitikiu šita vyriausybe visai ne dėl to - turiu ar neturiu interesų šitam banke.
Atsakyti
QUOTE(Medeina7 @ 2011 11 20, 17:48)
Aš pvz. nepasitikiu šita vyriausybe visai ne dėl to - turiu ar neturiu interesų šitam banke.

O ankstesnėm pasitikėjot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 20, 16:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kokie dar įrodymai, ką norės tą ir pasakys. žiūriu labai jau mūsų valdžia tikit biggrin.gif

o ką aš sakiau lotuliukas.gif
QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 20, 17:24)

Aš asmeniškai interesų neturiu, bet man artimi žmonės turi. Priešingai nei kai kurios šios temos dalyvės tą trečiadienio vakarą nekėliau panikos ir nekūriau sąmokslo teorijos. Sutarėm, kad kiek galim ramiau laukiam pirmadienio, o tada bus matyt, ką turim, ko ne unsure.gif
Be to, čia reikia kalbėti ne tik apie fizinių, bet ir juridinių asmenų nuostolius, kas gali atsiliepti daugybei su "Snoru" tiesiogiai nesusijusių žmonių. Bet ir čia pasireiškia lietuviškas mentalitetas - man rūpi tik tai, kas yra iki mano kiemo vartų unsure.gif
Pyktis tokioj situacijoj yra visiškai natūralus ir suprantamas jausmas. Taip gali atsitikti ir su bet kuriuo kitu banku - nuo to draudimo nėra. Man nesuprantamas tik visiškas atsakomybės valdžiai perkėlimas. Jei būčiau turėjusi interesų "Snore" mano pirma reakcija būtų - na, koks velnias mane ten nešė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 20, 18:05)
O ankstesnėm pasitikėjot?  g.gif

Ne!
Atsakyti
perskaičiau straipsnį, kad snoras gali indėlius gražinti per 5 metus. va tau ir teisybė doh.gif
Atsakyti