Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

QUOTE(Medeina7 @ 2011 11 19, 17:24)
Visgi viena iš versijų be tos, kuri skelbiama iš vyriaussybės ir žinaisklaidos - ta, kad kažkam labai tas Snoras trukdė arba kažkas jo labai norėjo.
Gal todėl, kad Snore buvo mažiausi paslaugų įkainiai? g.gif Taigi dabar visi Snoro klientai jau turės pereit į kitus bankus ir grot pagal jų taisykles.
Taip mes girdėjom, kad Snoro vadovai vagys, nusikaltėliai, grobstė gyventojų indėlius, bet tuomet kodėl nei vienam nepareikšti oficialūs kaltinimai, nepaskelbta tarptautinė paieška? g.gif
Oi miglota čia viskas....Netikiu aš šita vyriausybe...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir apie ūkio banką kalba, bet ką padarysi kalbos yra kalbos, realios padėties mes paprastieji nežinom. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 19, 17:27)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  ir apie ūkio banką kalba, bet ką padarysi kalbos yra kalbos, realios padėties mes paprastieji nežinom. unsure.gif

Ūkio bankas man daug įtartinesnis nei Snoras. Turiu ir ten nedidelį EUR indėlį - kaip tik ketinu atiimt, nes baigiasi po mėn. sutartis. Ir tiesa pasakius nežinau, kuris dabar bankas patikimesnis g.gif
Atsimenu istoriją su Parex, kuris dabar Citadelė - tyliai ramiai užsilenkė (subankrutavo) ir atsirado gerasis bankas " Citadelė".
Tarpt kitko ne taip seniai tai ir buvo.
Įdomu kuris sekantis? Greičiausiai duos laiko dabar kokį pusmetį viską visuomenei pamiršt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 19, 16:44)
Taip, gali - tik nesuprantu, kas čia tokio labai juokingo g.gif
Ne į temą, bet būtų mano valdžia - vis butai, kurių savininkai nesutinka renovuoti daugiabučio, būtų nacionalizuoti. Taškas cool.gif

Žiauri esi. Kuo kaltas pensininkas, kad jam moka pensiją tokią, kokią skiria Sodra, Valstybė, ir iš kurios jis turi išgyventi, nenumirti, būti sveikas ir pavalgęs? Jei pensijos būtų tokios kaip Vakaruose, abejoju, ar daugelis atsisakytų renovacijos. Be to dar nepamiršk, kad renovacija pas mus otkatinė. Ar yra didelis noras ženkliai permokėti už paviršutinišką ir dar neretai kenkėjišką namui padailinimą?
Atsakyti
QUOTE(Medeina7 @ 2011 11 19, 18:13)
Nėra dėl ko plot katučių, nes šiandien Snoras užsilenkė, o rytoj žiūrėk - kitas bet kuris, apie kurį net pagalvot negalėjai  doh.gif  doh.gif
Netikiu viskuo iki galo, kas skelbiama - nors tu ką.
Taip savininkai prisipirko turto banko sąskaitą ir naudojo savo reikmėms, bet kur garantija, kad ir kiti to nedarė? g.gif
Tiesiog tokius dalykus paskelbia tik tokiais ekstrimaliais atvejais, o iki to - net sapnuot nesapnuoji smile.gif

ojej jei paskelbtų kokias algas gauna blush2.gif patikėkit manimi, apsiverstų net Dievulis savo kėdėj sėdėdamas, nor sji juk viską mato ir žino rolleyes.gif

QUOTE(Sophi @ 2011 11 19, 18:17)
Sakot geriau palaukt, kol tie namai sugrius g.gif

o jūs esate tikra kad tie renovuoti namai nepradės byrėti po max 10m.? kaip kad ne kurie naujos statybos butai, su trūkinėjančiomis sienomis, nubyrėjusiais balkonais ir trinklėm palei siūles pavojingai kįšančiom?

Kiek mačiau, iš išorės paremontuoja, ne su-bet pa - ir nulupa kaip už gerą, aš labai džiaugiuosi kad mūsų namas dar iki renovacijos paluės nes numatyta plane nėr keliem metam jo liesti, o per tą laiką pamatysim kaip tie pirmieji renovuoti atrodo, sakykim lazdynuose pravažiuoju vieną renovuotą dagiaaukštį, žmonės sako kad šalta kaip ir buvo, iš išorės jau siūlės nubirėjusios, garantija gal yra, gal reik meistrus kviesti ir jei nemokamai vėl viską perdarys aš to nžn.. bet ką akys mato nefainai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 11 19, 17:32)
Žiauri esi. Kuo kaltas pensininkas, kad jam moka pensiją tokią, kokią skiria Sodra, Valstybė, ir iš kurios jis turi išgyventi, nenumirti, būti sveikas ir pavalgęs? Jei pensijos būtų tokios kaip Vakaruose, abejoju, ar daugelis atsisakytų renovacijos. Be to dar nepamiršk, kad renovacija pas mus otkatinė. Ar yra didelis noras ženkliai permokėti už paviršutinišką ir dar neretai kenkėjišką namui padailinimą?

Nenoriu šitoj temoj plėtot renovacijos temos, bet dalį savo argumentų aš jau pasakiau 45 žinutėj. Kitas dalykas, jei pensininkas tikrai vargšas (neturi santaupų, jokio kito turto, gyvena tik iš pensijos) - man rodos, kad jiems renovaciją kompensuoja valstybė. Negarantuoju 100 %, bet esu girdėjusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 11 19, 17:32)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pažiūrėsim kaip užgiedosim kai kurie, kai patys tapsim (jeigu tapsim) pensininkais doh.gif
Papildyta:

O tai čia jau ir skelbt nereikia smile.gif ir taip aišku kiek jie gauna ir už ką gauna.
Aš tik noriu pasakyt, kad nemanau, kad kiti kažkiek geresni - tiesiog kol mes nežinom, tai širdžiai ramiau, o kai sužinom - tai ir būna taip kaip dabar yra.
Atsakyti
QUOTE(Medeina7 @ 2011 11 19, 17:39)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Pažiūrėsim kaip užgiedosim kai kurie, kai patys tapsim (jeigu tapsim) pensininkais  doh.gif

Ką čia pensija - aš ir dabar norėčiau gyvent prabangiau, bet, kad ta prabanga man ne pagal kišenę ir tenka gyvent be prabangos. Mano mintis, kad mes turim taikytis prie gyvenimo, o ne gyvenimas prie mūsų smile.gif
Atsakyti
Sophi, neskaičiau anos temos, paskaitysiu, tiesa, ir čia jau oftopikas, bet dėl prievartinės renovacijos ir iškeldinimo esi labai neteisi. Dar ir minimumą gaunančių atžvilgiu. Jei yra nustatytas toks minimumas, o jis yra, ir daug kas aria už kapeikas, kad išgyventi, tikriausiai sutinki su tuo, kad "turtuolių" ne marios renovuotinuose namuose, tai kuo ir jie kalti, kad juodadarbiai ar kapstosi minimaliose pajamose? Kur jiems eiti? Į gatvę? Neturim omeny piktybinių veikėjų, jų visur yra, bet žiūrim plačiau, į esmę. Juolab, kad šildymas centrinis, monopolijos, gyvatukų mokesčiai, abonentiniai mokesčiai ir kt. "bredas", kur žmogus yra įkaitas. Kai renovacija visiškai neapsimoka ir tėra akių dūmimas, eilinė afera.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 11 19, 17:47)
Sophi, neskaičiau anos temos, paskaitysiu, tiesa, ir čia jau oftopikas, bet dėl prievartinės renovacijos ir iškeldinimo esi labai neteisi.

Gal ir neteisi, bet pasiūlykit jūs teisingą alternatyvą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 19, 19:01)
Gal ir neteisi, bet pasiūlykit jūs teisingą alternatyvą 4u.gif

o kodėl Jūs taip už renovaciją? negi tikite kad atnaujinami butai tikrai ekonomiškesni, saugesni ir netgi ilgiau stovės nei senieji nejudinami?

ar čia labaiu vizija kad taip turėtų būti iš serijos "gražesnis miestas" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 19, 18:16)
o kodėl Jūs  taip už  renovaciją? negi tikite kad  atnaujinami butai tikrai ekonomiškesni,  saugesni  ir  netgi ilgiau stovės nei senieji nejudinami?

Taip, aš už, nes kokybiškai atlikus renovaciją butai būtų ir ekonomiškesni, ir saugesni, ir žinoma, gražesni. Bet nebetęskim čia tos temos - jei yra poreikis diskutuot šia tema, galim susikurt tam skirtą temą smile.gif
Atsakyti
Alternatyva: galimybė pasirinkti šildymo būdą, galimybė išvengti otkatinės renovacijos, galimybė naudotis tipiniu projektu (juk kiekvienam namui reikia atskiro, lyg tie namai būtų kažkokie unikalūs ir nepakartojami) ir garantijos (čia jau iš utopinės srites ir su monopolijomis nepakovos), kad mokesčiai būtų už faktines išlaidas, o ne dėl to, kad kokiai įmonei reikia vykdyti penkmečio pelno planą, žūt būt, gyventojų sąskaita. Va dėl finansinių galimybių, kai gyventojai turi už ką išlaikyti butus, bet papildomoms investicijoms nepajėgūs, turi būti kažkoks realus planas, o ne grasinimas dėl iškeldinimo ar "pats kaltas, kad neturi".
Atsakyti