Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

QUOTE(Ingakalnis @ 2011 12 12, 09:34)
bet is tiesu baisu,  laikai vienam  banke pinigus, uzsilenkia ir  lauki paksui kaip durnas  nei  planai igyvendinami nei  darbai eina, visi laukiam pinigus kol atiduos....
  kita suma guli  hanzuose jei ir ten kazkas atsitiktu, sakes....
tikrai nors nusiimk ir  kuri laika kol viskas stabilizuosis namuose  laikyk, ar  tikri rades saugia vieta tik tau zinoma ...

Skaitau ir siaip ir taip g.gif nu galvoju prie ko cia tas Paksas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 12 12, 08:34)
tikrai nors nusiimk ir  kuri laika kol viskas stabilizuosis namuose  laikyk, ar  tikri rades saugia vieta tik tau zinoma ...

namai su saugumu man kažin kodėl neasocijuojasi arba asocijuojasi dar mažiau nei bankas, o dėl kitų vietų - tai aš visai be fantazijos rolleyes.gif
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 12, 09:19)
Jei susvyruotų pasitikėjimas nesvarbu kokiu banku - iš karto nusiimčiau visus pinigus, kol galiu nusiimti be strioko.

ar atsiėmėt jau - mačiau šiandien prie Swedų bankomatų eilutės vingiavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 12 12, 19:37)
namai su saugumu man kažin kodėl neasocijuojasi arba asocijuojasi dar mažiau nei bankas, o dėl kitų vietų - tai aš visai be fantazijos rolleyes.gif

man dėl saugumo tai namai paskutinėj vietoj po visų bankų. kažkaip nesinori ,,gaut į galvą" dėl pinigų unsure.gif
Atsakyti

Šiandien vietinio Swedbanko skyriuje apie puššimtis pensininkų susirinkę laukė grynintis pinigus, nes "maža, kas, dings milijardai kaip Snore". Įdomu, neišaugs artimiausiu metu telefoninių sukčių ir vagysčių skaičius unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2011 12 12, 21:23)
Šiandien vietinio Swedbanko skyriuje apie puššimtis pensininkų susirinkę laukė grynintis pinigus, nes "maža, kas, dings milijardai kaip Snore". Įdomu, neišaugs artimiausiu metu telefoninių sukčių ir vagysčių skaičius  unsure.gif

pensininkai šiomis dienomis gavo pensijas, tai ir atėjo pasiimti...
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 12, 19:52)
man dėl saugumo tai namai paskutinėj vietoj po visų bankų. kažkaip nesinori ,,gaut į galvą" dėl pinigų unsure.gif

namuose laikyti labai salyginis dalykas smile.gif
is manes neisviliotu jokiais budais, nes nera tokiu tiesiog, o kur laikyti, zinau, tik tiek kad nera tokiu sumu kad eiktu kazka labai jau daug galvoti.

P.s per LR TV vakar Simonyte sake kad dar sia sav Snoro indelininkam turi but pradeti grazinti pinigai, idomu kodel per kitus kanalus niekur nieko nebuvo girdet, smagu butu jei jau sia sav zmones pasiimtu savo pinigus ar persivestu kur pageidaujantys.
Atsakyti
reiktų laikyt visur po truputį, lygiomis dalimis - keliuose bankuose ir šiek tiek namie.
Atsakyti
nzn gal tai ir saugu bet man nepatogu butu ir nezadu taip daryti.

na ka, sako treciadieni prades ismokineti, idomu ar tikrai jau ryt.
Atsakyti

ar atsiėmėt jau - mačiau šiandien prie Swedų bankomatų eilutės vingiavo rolleyes.gif

Smalsumas pražudys? biggrin.gif Kad kažką atsiimti, reikia kažką prieš tai padėti. Viename laiku atsiėmėm, surizikavom, kai sakant, na ir išgėrėm savo šampaną. Aš nemėgstu, kai mano pinigai nesaugiai padėti. Ir nenoriu gyventi įtampoje, kad kiti sakytų "tu tik nesinervuok", aš dar labiau tada nervuojuosi, verčiau pašalinti tą šaltinį, tada ramiau. Myzerinis nuostolis palyginus niekas, su visišku praradimu.
Atsakyti
Jau seb veda indelius zmonem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake* @ 2011 12 14, 11:09)
Jau seb veda indelius zmonem  thumbup.gif

idomu, kiek uztrunka, jei nori grynais gauti?
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 12 14, 13:03)
idomu, kiek uztrunka, jei nori grynais gauti?

i sask,. kur nurodziau prasyme, nepervesta g.gif

o eiles kilometrines bent kiek pravaziavau pro sali sebu doh.gif
Atsakyti