Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

As skaitau,kad bankuose tam tikras pinigu sumas lailyti daug saugiau,negu namie.Na jeigu dar bent vienas bankrutuotu,tai vistiek apdrausta suma turi grazinti. Tai valstybes isipareigpojimas.Be to pinigus reikia isskaidyti i kelis bankus.Bus ramiau ant sirdies.
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2011 12 11, 15:11)
As skaitau,kad bankuose tam tikras pinigu sumas lailyti daug saugiau,negu namie.Na jeigu dar bent vienas bankrutuotu,tai vistiek apdrausta suma turi grazinti. Tai valstybes isipareigpojimas.Be to pinigus reikia isskaidyti i kelis bankus.Bus ramiau ant sirdies.

Įdomu, kaip būtų su draudimo išmokom, jei dabar pyst - ir dar vienas bankas bankrutuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 12 11, 16:48)
Įdomu, kaip būtų su draudimo išmokom, jei dabar pyst - ir dar vienas bankas bankrutuoja g.gif

http://verslas.delfi...i.d?id=52816395

baisu, o jeigu tikrai dar vienas bankas bankrutuotų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 11, 20:21)
http://verslas.delfi...i.d?id=52816395

baisu, o jeigu tikrai dar vienas bankas bankrutuotų doh.gif

speju ir pas mus bus eiles rytoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 12 11, 21:07)
speju ir pas mus bus eiles rytoj biggrin.gif

kas be ko, visur galioja bandos dėsnis g.gif
Atsakyti
Įdomu, kuo baigisis šita panika. Kai dabar tokia suirutė, neaišku kas bus su euru, tie bankai ką tik užsilenkė, tai nieko keisto, kad "ant karštųjų" dar vienas bankinis reikalas užkurtas. Kažkas suinteresuotas vykdo spec. programą g.gif
Atsakyti
bet is tiesu baisu, laikai vienam banke pinigus, uzsilenkia ir lauki paksui kaip durnas nei planai igyvendinami nei darbai eina, visi laukiam pinigus kol atiduos....
kita suma guli hanzuose jei ir ten kazkas atsitiktu, sakes....
tikrai nors nusiimk ir kuri laika kol viskas stabilizuosis namuose laikyk, ar tikri rades saugia vieta tik tau zinoma ...
Atsakyti
Jei susvyruotų pasitikėjimas nesvarbu kokiu banku - iš karto nusiimčiau visus pinigus, kol galiu nusiimti be strioko. Jau geriau prarasti mažą proc., nei visus arba "tipo" grąžins neaišku kada. Man giliai "pokui" kas ką mano, banda nebanda, bet su savo pinigais elgiuosi kaip tinkama. Noriu taupau, noriu leidžiu, noriu padedu į banką ar į "sloiką". irnesakyk.gif O kai būtų viskas aišku, tada gal ir grąžinčiau. Bankų reikaluose aš nepasitikiu bankais, iki galo. Ypač tais, ant kurių pakabinta labai daug paskolų.
Atsakyti
taip.... mūsų bankelis šiandiena vėl uždarytas, nžn ne į gerą man šviečia ir tai kad padaliniai seniau dirbę be problemų per paskutinius kelis mėn užsidaro tai tvarkymam generaliniam tai gaisriniem patikrinimam tai dar kam nors...

tikiu haznais, kaip ir tikėjaus snoru, bet Subjektyvi, esi visiskai teisi, pasitiketi siai dienai, kai istatymai keiciami naktiniu posedziu metu ar etc - negali.
Atsakyti
Koks čia bankelis uždarytas? g.gif Estijoje, jei gerai supratau, iš viso uždarė banką, visus filialus. Kol ta panika vyrauja.
Atsakyti
bankelis = skyrius hanzu.
per 11 ir 12 men tai jau ne pirmas kartas, kai neatsidaro...

Nors kai šitiek mažinama, tikiu kad iš vis paliks pagrindinius skyrius o mažesnius uždarinės.
Atsakyti
Na ir mano indelis Swedbanke,bet kol kas dar rami.
Atsakyti