Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

Kažin į kurį banką daugiausia pinigųiš buvusio Snoro nukeliaus?
Atsakyti
kuri laika i kisenes smile.gif esu tirka is pazistamu ir aplinkiniu kalbu, kad kuri laika nedes i joki banka, nes erezijos eina ka dtai vienam atleidimai tai kitam problemos... o paskui velgi, nes kur daugiau palukanu duos.

Tik idomu kodel taip nutilo kalbos, nei bankroto adm. paskirtas nei kalba kada atiduos zmonem pinigus smile.gif
Atsakyti
Gal neturi ko pasakyti? Man įtartina visa ta "procedūra" schmoll.gif
Atsakyti
tai vat kad, viskas taip staigiai, operatyviai, o dabar tyla....
simonyte sake iki kaledu visi atgaus tikrai, po keliu dienu, nesakiau taip, atgaus iki sausio 7d.
vakar vel kita dainele.

idomu kaip dugna desim.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 07, 13:05)
Gal neturi ko pasakyti? Man įtartina visa ta "procedūra" schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.lb.lt/lie...aus_kandidatura

per LNK sake kad siandien jau paskyre administratoriumi butent si uzsienieti, bet nerandu info nete kada ir ar tikrai.
gal kas girdejot?
Atsakyti
Paskirtas bankroto administratorius 4u.gif
Atsakyti
bet idetas str veliau buvo, per zinias pasake pirma, na dabar reik ziuret per 10d ar bus priimtas ar niekas nesikeis.

Nors man keista, buvo zmoniu kurie dar ana sav sake kad adm. jau yra ir bus iki 10d paskirtas viesai... o raso dienrastyje kad tik naujai kandidatura iselta... kuo giliau i miska, tuo daugiau malku.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 12 07, 13:27)
kuri laika  i kisenes smile.gif esu tirka is pazistamu ir aplinkiniu kalbu, kad kuri laika nedes i joki banka, nes  erezijos eina ka dtai vienam atleidimai tai kitam problemos... o paskui velgi, nes kur daugiau palukanu duos.

Tik idomu kodel taip nutilo kalbos, nei  bankroto adm. paskirtas nei kalba kada atiduos zmonem pinigus smile.gif

labai įdomu, kokios konkrečiau kalbos liaudyje vaikšto ax.gif ax.gif
Atsakyti
Siaip
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 12 08, 10:00)

toks kaip SEBas man išvis gali neegzistuot, bent geriau būtų, nevestų prievarta į ten atlyginimų, o kuo mažiau reikalų turėsiu su ten sėdinčiom raganom, tuo geriau bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kadangi labai aktuali tema "snoras", nuolat seku visas naujienas. siandien buvau seb'e, sake planuojama nuo gruodzio 19 d pradeti ismoketi indeliu draudimo ismokas. sia informacija suteike pazistama seb'o darbuotoja, bet ji nera 100% tiksli, nes dar gali ir pasikeisti
Atsakyti