Apšvieskit tamsuolę, kaip tas SEBas susijęs su vyriausybe Nuoširdžiai nežinojau, koks bankas bus pasirinktas SEBas grąžins tik gyventojams, įmonėms ir kt. bankai
nesupratau ir as kuo cia juokinga kad sebas, man net patogiausia nes tikrai ju skyriu daugiausia. per zinias sake kad pgl apsk. ne visiem seb.
dabar idomu kaip su paskolu portfeliu bus, dabar zmones nemoka, sustabdytas mokejimas, bet kaip del palukanu ir t.t. ar nekapses delspinigiai.
dabar idomu kaip su paskolu portfeliu bus, dabar zmones nemoka, sustabdytas mokejimas, bet kaip del palukanu ir t.t. ar nekapses delspinigiai.
todėl, kad vos tik nacianalizavo banką, internetiniuose komentaruose visur pasipylė apie SEB banką, nenoriu skleist pletkų, bet ir ne iš vieno girdėjau apie vadinama nacionalizavimą ......... ir paskaitykit delfio šnd komentarus.
beje sebas ir man tinka, prieš jį neturiu nieko prieš ten man dabar ir atlyginimą ves
beje sebas ir man tinka, prieš jį neturiu nieko prieš ten man dabar ir atlyginimą ves
paskaiciau, komentarai kaip visada visokie...
gyventojam sebas maniau visiem tiek uabam tiek gyv pgl rajonu ziures nes tikrai yra miesteliu kur nerasi to sebo 100km atstumu...
na ziuresim kada skelbs kad galima atsiimti, jauciu komisa dar sebas gera nulups, juk ten 0.6proc min 3lt gryninimas tai... nuo sumos ir nemaza komisa gaus, nebent leis pas juos indeliukan imesti ar per sask pervesti, idomu kaip padarys dabar raso tik ismoketi bus galima grynais....
gyventojam sebas maniau visiem tiek uabam tiek gyv pgl rajonu ziures nes tikrai yra miesteliu kur nerasi to sebo 100km atstumu...
na ziuresim kada skelbs kad galima atsiimti, jauciu komisa dar sebas gera nulups, juk ten 0.6proc min 3lt gryninimas tai... nuo sumos ir nemaza komisa gaus, nebent leis pas juos indeliukan imesti ar per sask pervesti, idomu kaip padarys dabar raso tik ismoketi bus galima grynais....
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 28, 19:26)
per zinias sake kad pgl apsk. ne visiem seb.
fiziniams asmenims visur SEBas.
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 28, 19:33)
todėl, kad vos tik nacianalizavo banką, internetiniuose komentaruose visur pasipylė apie SEB banką, nenoriu skleist pletkų, bet ir ne iš vieno girdėjau apie vadinama nacionalizavimą ......... ir paskaitykit delfio šnd komentarus.
komentarai - nulinio mano dėmesio vertas objektas Knygų nespėsiu perskaityt per gyvenimą, kurias norėčiau, o skaityt kažkokius vėmalus
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 28, 19:40)
paskaiciau, komentarai kaip visada visokie...
aš irgi žinau kad bent jau anksčiau imdavo mokestį na ką dės tada visi indėlius į sebą kad nereiktų mokėt išgryninimo mokesčio
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 28, 19:42)
aš irgi žinau kad bent jau anksčiau imdavo mokestį na ką dės tada visi indėlius į sebą kad nereiktų mokėt išgryninimo mokesčio
kazkodel manau, kad neims komisinio uz isgryninima, jei jau kitokiu alternatyvu nebus - pvz. padaryti pavedima.
QUOTE(Sophi @ 2011 11 28, 19:13)
Apšvieskit tamsuolę, kaip tas SEBas susijęs su vyriausybe Nuoširdžiai nežinojau, koks bankas bus pasirinktas SEBas grąžins tik gyventojams, įmonėms ir kt. bankai
šventas naivumas
QUOTE(myliuvaikus @ 2011 11 28, 21:03)
šventas naivumas
o jūs žinot ką nors daugiau, nei perskaitėt komentaruose
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 28, 20:26)
nesupratau ir as kuo cia juokinga kad sebas, man net patogiausia nes tikrai ju skyriu daugiausia. per zinias sake kad pgl apsk. ne visiem seb.
bent jau kreditinėj tai palūkanos auga per bi dar leidžia pažiūrėti
pas man vartojimo paskola, irgi matau kad auga palukanos tikejaus kad tai bus sustabdyta kai ne del mano kaltes inesti ner galimybes.
p.s kol kas neaisku sebas leis ar ne pervesti pinigus. buve kolegos is seb sako kad isgryninimui bus taikomi komisai 0.6% min 3lt.
normalu aisku tai, bankas pelno siekianti institucija, kokia nauda jam butu tik ismoketi grynais.
Nors tikiuosi kad bus galima ne grynais is kasos, o i savo seb korta isimesti.
na nespeliojam, laukiam, bus viskas paskelbta.
p.s kol kas neaisku sebas leis ar ne pervesti pinigus. buve kolegos is seb sako kad isgryninimui bus taikomi komisai 0.6% min 3lt.
normalu aisku tai, bankas pelno siekianti institucija, kokia nauda jam butu tik ismoketi grynais.
Nors tikiuosi kad bus galima ne grynais is kasos, o i savo seb korta isimesti.
na nespeliojam, laukiam, bus viskas paskelbta.
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 27, 23:56)
Laikykit seife. Litais/eurais- mano manymu visiskai jokio skirtumo, esu isitikinusi kad sprogus eurui/eurozonai tikrai litas jokiu pranasumu pries eura netures. Bet cia mano nuomone. Protingiau turbut laikyti skirtingom valiutom.
Tik kaip ir kokiu būdu banko bankroto atveju fiz. asmenys iš seifo pasiims savo turtą? Įdomu, kaip bus Snoro klientams?