Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

merginos jūs kalbate apie eurą.
aš turiu padėjusi term indėlį eurais, tai ką man protingiau būtų pakeisti litais? ar kaip? jei žlugs euras, dings mano pinigai? doh.gif doh.gif
vaje jūs mane išgąsdinot doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrinea1: 27 lapkričio 2011 - 19:15
QUOTE(myliuvaikus @ 2011 11 27, 18:52)
Tai Jus žinote kaip yra iš tikrujų, ko daugiau importo ar exporto?

2009 metais daugiau buvo eksporto, 2010 metais - importo, 2011 metų skaičių nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 27, 19:56)
2009 metais daugiau buvo eksporto, 2010 metais - importo, 2011 metų skaičių nežinau.

tai mes nežinome kas bus?
Atsakyti
Girdėjau, kad Frankas (Šveicarijos ) stabilus. Tačiau kur ji laikyti? Negi kojinese?
Ir dar, gal verta užsienyje laikyti ? ar sumas ne viršijančias 10000 neapsimoka?
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 27, 21:27)
Ir dar, gal verta užsienyje laikyti ? ar sumas ne viršijančias 10000 neapsimoka?

Paskaičiuok kiek uždirbsi palūkanų, iš tos sumos atimk užsienio banko sąskaitos tvarkymo komisinius ir pinigų pervedimo komisinius, tada žinosi ar verta, ar ne.
Atsakyti
Laikyti uzsienyje neverta. Laikyti indeli LT siuo metu- irgi juokas pro asaras, 1-2%, ir dar ne duok Dieve koks Snoro pasikartojimas, devalvacijos ar dar velniai zino kas. Laikykit seife. Litais/eurais- mano manymu visiskai jokio skirtumo, esu isitikinusi kad sprogus eurui/eurozonai tikrai litas jokiu pranasumu pries eura netures. Bet cia mano nuomone. Protingiau turbut laikyti skirtingom valiutom. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 18, 19:26)
indelius iki 100000 euru atgausit (bent taip zadama), obligacijas perkels i "bloga" banka, o tai reiskia, kad uz jas jums neplanuoja kompensuoti. Jusu obligacijas valstybe paeme is jusu "visuomenes poreikiams”  lotuliukas.gif
Bet galite kreiptis i teisma, taip pat i obligaciju platinimo tarpininka DV INVEST, 5 273 5806, kiek zinau ju teisininkai jau rengia grupini investuotoju ieskini pries Lietuvos respublika  cool.gif

Geriau investuoti i gyvybes draudima , nes daug lengviau banka subankrotinti , o gyvybes kompaniju neimanoma, apsaugota is visu pusiu ir dar draudimas kartu yra nuo nelaimiu visokiu
Atsakyti
QUOTE(dmo @ 2011 11 28, 00:02)
Geriau investuoti i gyvybes draudima , nes daug lengviau banka subankrotinti , o gyvybes kompaniju neimanoma, apsaugota is visu pusiu ir dar draudimas kartu yra nuo nelaimiu visokiu

Pati prasčiausia investicija iš visų, galėčiau pasakyti, remdamasi asmenine patirtimi.
Ir galima pagrindimo, kaip "gyvybės kompanijos" apsaugotos nuo bankroto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 28, 00:56)
Laikyti uzsienyje neverta. Laikyti indeli LT siuo metu- irgi juokas pro asaras, 1-2%, ir dar ne duok Dieve koks Snoro pasikartojimas, devalvacijos ar dar velniai zino kas. Laikykit seife. Litais/eurais- mano manymu visiskai jokio skirtumo, esu isitikinusi kad sprogus eurui/eurozonai tikrai litas jokiu pranasumu pries eura netures. Bet cia mano nuomone. Protingiau turbut laikyti skirtingom valiutom.  g.gif

O ka manote apie Švedijos Norvegijos, Šveicarijos kronus ir frankus?
Papildyta:
QUOTE(dmo @ 2011 11 28, 01:02)

Sekmės pardavinėjant draudimus. mano tėvai laikė man ir sesei tokį draudimą ir viską prarado
Atsakyti
pasirodo indėlius snoro banko išmokės SEB bankas, kuo toliau tuo man aiškiau kas čia vyksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar tai tikrai netikiu šita vyriausybe ir valstybe verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 28, 18:54)
pasirodo indėlius snoro banko išmokės SEB bankas, kuo toliau tuo man aiškiau kas čia vyksta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  dabar tai tikrai netikiu šita vyriausybe ir valstybe verysad.gif

Ta pati dainelė,, kaip su Sabu gamikla. Tik man jų politika dzin, man gaila, kad vyriausybė dėl savo asmeninių interesu mažos grupuotės, tiek daug žmonių nuskriaudė.
Tikiu, kad bus laimėta bila prieš LR vyriausybę. Ir tuos pinigus teks jiems gražinti. Tačiau vėl gi mokės mokesčių mokėtojai.
Atsakyti
kad čia akyse mus ,,prasčiokus " mulkina. senai visi kalba, kad SEBas išmokės, o vyriausybė teigia, kad parinks dar banką, ką parinkt, jei viskas senai aišku lotuliukas.gif
Atsakyti