QUOTE(Medeina7 @ 2011 11 24, 21:42)
Ai nemačiau atrodo, kad neparodė
Pasisekė mamai
O jeigu rimtai turiu ir aš indėlį terminuotą tam nelaimingam Snore, bet kažkaip nežinau rami aš kol kas.
Gal todėl, kad pinigų skubiai nereikia.
Tiesa prieš pora mėn. turėjau ten dvigubai daugiau, bet kaip nujausdama padariau pavedimą į kito banko sąskaitą term. indėlio sutarčiai pasibaigus.
Norėjau ir likusiai sumai tą patį padaryt, bet nepadariau. Bet ai kaip bus taip - suma nedidelė tai vis tiek atiduos.
Pasisekė mamai
O jeigu rimtai turiu ir aš indėlį terminuotą tam nelaimingam Snore, bet kažkaip nežinau rami aš kol kas.
Gal todėl, kad pinigų skubiai nereikia.
Tiesa prieš pora mėn. turėjau ten dvigubai daugiau, bet kaip nujausdama padariau pavedimą į kito banko sąskaitą term. indėlio sutarčiai pasibaigus.
Norėjau ir likusiai sumai tą patį padaryt, bet nepadariau. Bet ai kaip bus taip - suma nedidelė tai vis tiek atiduos.
o tai bent tiek gerai
QUOTE(Medeina7 @ 2011 11 24, 21:49)
Na nieko kaip sakant pensininkai dėl kelių litų po 3 val. stovės eilėj dėl savo NUOSAVŲ pinigėlių, bet užtad mūsų Išrinktieji jau spėjo nuo kitų metų visas savo PINIGINES privilegijas susigrąžint į prieškrizinį lygį.
Bet čia kaip sakant Lietuva - čia lietūs lyja
Bet čia kaip sakant Lietuva - čia lietūs lyja
rimtai? šlykštu net klausyt apie tuos ,,gražuolius", kai rodo per tv, man labiausiai pensininkų ir gaila:verkiu: