Kažin kokios eilės Kaune ( KIEK LAIKO LAUKTI?)
kolegos sako apie pora h.
QUOTE(ausrinea1 @ 2011 11 24, 16:57)
įdomu ką jie šiandien mums praneš...bet iš tikrųjų jie melagiai, žadėjo vakar pranešti, nieko naujo.o jau ketvirtadienis į pabaigą dar jokių žinių.
jetus kiek žmonių, kai pagalvoji tyčiojasi iš mūsų. žmogus per vargus turi eit atsiimt savo pinigėlius. absurdas
jetus kiek žmonių, kai pagalvoji tyčiojasi iš mūsų. žmogus per vargus turi eit atsiimt savo pinigėlius. absurdas
aš nebuvau pusdieni namie, galvojau grįšiu nors ant žinių, paklausiau ir niekas čia neaišku, internete nieko konkretaus. kaip pagalvoju jau geriau tie mano pinigai butų pas Antonovą su Baranausku negu pas Kubililų
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 24, 19:06)
aš nebuvau pusdieni namie, galvojau grįšiu nors ant žinių, paklausiau ir niekas čia neaišku, internete nieko konkretaus. kaip pagalvoju jau geriau tie mano pinigai butų pas Antonovą su Baranausku negu pas Kubililų
Mano mama šiandien 3 val. prastovėjo eilėj - nutraukė terminuotą sutartį, tad žadėjo, kad per 7 dienas perves pinigus į kortelę ir tada jau galės po 500 lt arba po tiek, kiek tuomet bus nustatytas limitas išsiimt.
QUOTE(Medeina7 @ 2011 11 24, 19:34)
Mano mama šiandien 3 val. prastovėjo eilėj - nutraukė terminuotą sutartį, tad žadėjo, kad per 7 dienas perves pinigus į kortelę ir tada jau galės po 500 lt arba po tiek, kiek tuomet bus nustatytas limitas išsiimt.
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 24, 19:45)
Vilniuje SNORE rinko prašymus, bet sakė, kad net nežino kada tuos prašymus svarstys laikinasis administratorius.
aš žinok jau nesuprantu, vieniems sako kad per 7d perves i saskaita o tada žaidimas po tuos 500lt. kiti sako kad susitrinks prašymus o tada jau kai apsvarstys tada ir perves, bet nerašo per kiek laiko apsvartys
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 24, 20:14)
aš žinok jau nesuprantu, vieniems sako kad per 7d perves i saskaita o tada žaidimas po tuos 500lt. kiti sako kad susitrinks prašymus o tada jau kai apsvarstys tada ir perves, bet nerašo per kiek laiko apsvartys
o sakykite jei aš kortelės snoro neturiu? turiu tik indėlį. tai kaip man tada perves pinigus? ar reiks pasidaryti tą kortelę ar kaip?
QUOTE(ausrinea1 @ 2011 11 24, 20:42)
o sakykite jei aš kortelės snoro neturiu? turiu tik indėlį. tai kaip man tada perves pinigus? ar reiks pasidaryti tą kortelę ar kaip?
į sskaitą perves, o tada kasdien į snorą eilę ir vis po 500lt, tol kol atsiimsit, arba kol nebus apribojimu nuimamai sumai. aš kasdien kokius 3-4mėn vis po 500lt nu ir nusiimsiu
per žinias nieko naujo
QUOTE(ausrele123 @ 2011 11 24, 20:51)
ot faina bus. o tai gal tada logiškiau tą snoro kortelę pasigamint. tiesiog rašant prašymą nutraukti indėlį ir kortelę prašyti.
aš tau turiu kortelę, bet mūsų su vyru absoliučiai visi pinigai ten, tai kai užblokavo pradžioj tai su vyru likom tik su keliais litais
jūsų atveju aš neskubėčiau tos kortelės darytis, man iš kortelės nuėmimas nemokamas, nes darbovietė sutartis sudariusi su snoru, kitiems kiek suprantu yra kažkoks mokestis. palaukit dar truputį