Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

QUOTE(pinkrose @ 2011 11 23, 21:17)

dėl patikimumo, tai visi turi riziką, niekada nežinai kada ir kuris bankas bankrutuos ax.gif

drinks_cheers.gif
Niekas iš anksto apie galimą bankrotą paprastam žmogeliui tikrai nepraneš smile.gif
Mūsų išrinktieji irgi ne vienas Snore laikė indėlius - tik visi savo reikalus seniai susitvarkė.
Atsakyti
Jei būtų bankrutavę aš nesiputiočiau. JI NACIONALIZAVO!! Visuomenės reikmėm. Jus kaip iš dangaus nukritusi
Papildyta:
QUOTE(Medeina7 @ 2011 11 23, 22:25)
drinks_cheers.gif
Niekas iš anksto apie galimą bankrotą paprastam žmogeliui tikrai nepraneš smile.gif
Mūsų išrinktieji irgi ne vienas Snore laikė indėlius - tik visi savo reikalus seniai susitvarkė.

butent
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 21:23)
Nu man ir tų kiaušinių gaila, kurie prapuolė. Koks skirtumas visi ne visi. man kiekvieno 1000 lt labai gaila

Kodėl jau taip iškart manot, kad prapuolė? g.gif Dar čia niekas iki galo neaišku, nors be abejo, jei yra galimybė geriau nutraukt sutartis ir pasiimt kad ir po tuos 500 lt kasdien.
Nes nors ir vyriausybė sako, kad visi kas išlaikys indėlius iki termino pabaigos - gaus visas palūkanas smile.gif g.gif Tik klausimas - iš ko mokės tas palūkanas, jei į banko sąskaitas jau nebekrenta pinigai, o tik iškrenta? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 21:26)
Jei būtų bankrutavę aš nesiputiočiau. JI NACIONALIZAVO!! Visuomenės reikmėm.

Kokį jūs, kaip indėlininkė ar obligacijų turėtoja, matote esminį skirtumą tarp banko bankroto ir jo nacionalizacijos, t. y. ko jūs negausite dabar, ką būtumėt gavusi, jei bankas būtų bankrutavęs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 21:26)
Jei būtų bankrutavę aš nesiputiočiau. JI NACIONALIZAVO!! Visuomenės reikmėm. Jus kaip iš dangaus nukritusi

skirtumo jokio nematau, todel, kad jeigu pvz piktybiskai jis suzlugtytas ir nacionalizuotas, tai galejo piktybiskai ir leist bankrutuot. vistiek indėliai tik iki 100 000 euru drausti, obligacijos ne verysad.gif kalbu is savo puses tik kas man aktualu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 22:44)
Kokį jūs, kaip indėlininkė ar obligacijų turėtoja, matote esminį skirtumą tarp banko bankroto ir jo nacionalizacijos, t. y. ko jūs negausite dabar, ką būtumėt gavusi, jei bankas būtų bankrutavęs unsure.gif

tai Jus dedades viską žinanti. bankroto atvėjų galima kreiptis į teismą ir areštuoti banko turtą. o kaip yra dabar tai iš vis brėdas, net nėra įstatymų, kurie reglamentuotų kreditorių galimus veiksmus tokioje situacijoje. Mes negalime išieškinėti iš snoro, nes jis nebankrutavo.
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 22:03)
tai Jus dedades viską žinanti.

1. jei žinočiau, neklausčiau smile.gif
2. "Snoras" dar nebankrutavo, bet jei bus padalytas į "gerą" ir "blogą", tai blogas, spėju, bankrutuotų tikrai, o būtent į jį keliautų visi nedraudžiami dalykai. Be to, kiek girdėjau, bankroto atveju obligacijų savininkai kreditorių eilės gale unsure.gif
Atsakyti
2011-11-08
Prie turto valdymo įmonės „Finasta Asset Management“ analitikų komandos prisijungė Mindaugas Vaičiulis – nuo 2011 m. lapkričio 2 dienos jis užima investavimo strategijų formavimo vadovo pareigas.

Papildyta:
Apsiraminsiu, jei mane kas įtikins, kad nacionalizacija išsaugojo piliečių pinigus o ne atėmė. Iki tol..
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 11 23, 19:25)
nu ar dingo is tavo saskaitos nors vienas litas kad cia purkstauji? doh.gif
Papildyta:

jo as esu tokia pati didziausia bukena nes gyvenime reikalu su Snoru neturejau ir panasu kad neturesiu. va cia yra pats didziausias mano bukumas  lotuliukas.gif

Tau tiesiog pasisekė arba ir negalėjai turėti, nes tam, kad turėti reikalų, reikia turėti pinigų. O tam, kad turėti pinigų, reikia turėti proto.

QUOTE(guodzik @ 2011 11 23, 19:35)
nuomone traukta ne is oro kadangi pati visoj sitoj bankininej sistemoj dirbu, paskaicius sita skyreli tai tokiu fokusu prisikaiciau kad nesiliauju stebetis lotuliukas.gif o dar su didesniais kasdiena susiduriu.

Čia kaip tam anekdote? Kai klausia vieno, kur dirbi, anas atsako išdidžiai, kad teatre dirba, po to klausia kuo, tai sako, kad (čia keli variantai): rūbininku arba dekoracijų stumdytoju.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 23:14)
1. jei žinočiau, neklausčiau smile.gif
Be to, kiek girdėjau, bankroto atveju obligacijų savininkai kreditorių eilės gale unsure.gif

Pagal bankų įstatymo 87 straipsnį kreditoriai eilėje yra ketvirti, eilės gale septinti yra akcininkai.

Dėl gerojo banko tolimesnės veiklos, tai jis veiks, nes įplaukos į gerąjį banką bus iš išduotų paskolų, kurių yra už 3,6 mlrd, iš bankinių paslaugų ir t.t. Kurį laiką bus mažiau įnešama naujų indėlių ir išduodama mažiau paskolų.
Įdomu tai, kad apdraustiems indėliams padengti beveik užtenka turto už išduotas paskolas ( 3,6 mlrd) , o tai kur yra visas kitas turtas daugiau kaip už 4 mlrd, nes deklaruota turto už 8 mlrd. Be to dar yra 1,5 mlrd pačių bankų sumokėtų pinigų indėlių draudimo fonde ir jų nežadama panaudoti. Neapdraustų kreditorių lėšų yra už 2,5 mlrd, jeigu butų panaudotos indėlių draudimo lėšos , tai deficitas butų virš milijardo ir jį galima išieškoti už parduotą turtą. Dabar iškyla labai daug klausimų, kodėl vyriausybė bando nuteikti kreditorius blogiausiam variantui, kad jie neteks visų savo lėšų ?
Atsakyti
sveikutės. delfi rašo kad dirba jau 25 skyriai. konkrečiai kurie ir kur? gal kas rado info ir gali čia atkopinti. labai dėkinga. snoras.lt nerandu informacijos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasele2 @ 2011 11 24, 10:43)
sveikutės. delfi rašo kad dirba jau 25 skyriai. konkrečiai kurie ir kur? gal kas rado info ir gali čia atkopinti. labai dėkinga. snoras.lt nerandu informacijos. ax.gif

nezinau kur tokia info radote, nes atidaryti tik sie
Vivulskio g. 7, Goštauto g. 40A, Gedimino pr. 26 ir Ukmergės g. 369. bei vkar jau veikes Gedimino 2

Atsakyti