Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 21:44)
kaip manote, ar verta rytoj nulėkti ir pabandyti nutraukti obligacijų sutartį. Negaliu sėdėti.

Nesu tikra, bet manau kad tai neimanoma g.gif Obligacijos- tai ne indelio sutratis, kuri tiesiog galite pries laika nutraukti. Bet pasiklauskit aisku banke...
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 21:48)
vienpaneles, jūs bandėt atsakyt sau į klausimą, kodėl jūs visus pinigus padėjot į vieną ir būtent šitą banką - ir dar, kiek suprantu, į obligacijas. Dabar jau nieko nepakeisit, bet ateičiai būtų naudinga ax.gif

klausimas ne man adresuotas, bet as jusu paklausiu- o jus bandet atsakyti sau i klausima, kodel jus taip aktyviai dalyvaujat sioj temoj, jei jus Snoro krize nepaliete? Kodel, pati neturedama investavimo patirties ir lesu, skaitote pamokslus apie investavima kitiems? lotuliukas.gif Retoriniai klaisimai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 23 lapkričio 2011 - 21:01
Kažin kaip čia bus su kitais bankais? g.gif
Oi laukia man atrodo antras eilėj Ūkio bankas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 20:44)
kaip manote, ar verta rytoj nulėkti ir pabandyti nutraukti obligacijų sutartį. Negaliu sėdėti.

manau, kad rytoj tikrai nieks nieko nedarys su obligacijom, nes dabar priima prašymus indėliams nutraukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 23, 20:56)
klausimas ne man adresuotas, bet as jusu paklausiu- o jus bandet atsakyti sau i klausima, kodel jus taip aktyviai dalyvaujat sioj temoj, jei jus Snoro krize nepaliete? Kodel, pati neturedama investavimo patirties ir lesu, skaitote pamokslus apie investavima kitiems? Retoriniai klaisimai...  doh.gif

Persiprašau, kad neatsiklausiau jūsų, ar galima man dalyvaut šitoj temoj biggrin.gif
Beje, tema ne apie "Snorą", o apie terminuotuosius indėlius ir tai man aktualu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 22:01)
Persiprašau, kad neatsiklausiau jūsų, ar galima man dalyvaut šitoj temoj biggrin.gif

Dalyvaukit ir toliau, klounu irgi reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 23, 21:02)
Dalyvaukit ir toliau, klounu irgi reikia  lotuliukas.gif

juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis 4u.gif
Atsakyti
SNORAS buvo geriausias metu bankas 2010 jis buvo vienas iš nedaugelių, kurie veikia nuo tamsiųjų '90uju . Aš juo paslaugomis naudojuosi nuo jau 11 metu. Taip, aš manau tai patikimas bankas.
Aš ir iki šiol manau, kad nebuvo jokių bėdų banke. Tai tiesiog politiniai žaidimai stambiu ir turtingu veikėjų.
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 22:04)
juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis 4u.gif

Prašyčiau moderatorių pagalbos. Kam Jus teršiat temą?
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 21:13)

Teršiu lygiai tiek pat kiek ir jūs - žr. temos pavadinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 21:13)
SNORAS buvo geriausias metu bankas 2010 jis buvo vienas iš nedaugelių, kurie veikia nuo tamsiųjų '90uju . Aš juo paslaugomis naudojuosi nuo jau 11 metu. Taip, aš manau tai patikimas bankas.
Aš ir iki šiol manau, kad nebuvo jokių bėdų banke. Tai tiesiog politiniai žaidimai stambiu ir turtingu veikėjų.
Papildyta:

aš irgi jau labai labai senai naudojuosi snoro paslaugomis. ten ir pinigus laikiau poto paskolą ėmiau, dabar vėl visi pinigai ten mirksiukas.gif
dėl patikimumo, tai visi turi riziką, niekada nežinai kada ir kuris bankas bankrutuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 23, 22:17)
aš irgi jau labai labai senai naudojuosi snoro paslaugomis. ten ir pinigus laikiau poto  paskolą ėmiau, dabar vėl visi pinigai ten mirksiukas.gif
dėl patikimumo, tai visi turi riziką, niekada nežinai kada ir kuris bankas bankrutuos ax.gif

Į Šveicarijos bankus manęs nepriimą su mano sumelėm. O man tos sumelės gaila.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 23, 21:17)

būtent - todėl svarbu nelaikyti visų kiaušinių vienoj pintinėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 22:22)
būtent - todėl svarbu nelaikyti visų kiaušinių vienoj pintinėj ax.gif

Nu man ir tų kiaušinių gaila, kurie prapuolė. Koks skirtumas visi ne visi. man kiekvieno 1000 lt labai gaila
Atsakyti