Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

FB platinama Snoriuku ateities vaizdelis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 18:58)
Nu gerai atrodo,
Aš vieniša dviekų vaikų mama, dirbau užsienyje per tris darbus, kad galėčiau čia savo vaikus išlaikyti, nes valstibinės paramos nesulauksi. Visus užsienyje uždirbtus pinigėlius atvežiau čia, padėjau į banką ir... hop la nacionalizavo, visuomenės reikmėm.
Kaip jaustis?

nu ar dingo is tavo saskaitos nors vienas litas kad cia purkstauji? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 11 23, 10:51)
Apdraustas tik vienas indėlis viename banke. Jei neklysta mano pašnekovas, dabar aktyviai diskutuojantis Snoro tema. Tai gi, ne viskas čia tiesa.
Papildyta:
Kas tau čia taip  juokinga? Kad esi bukena, nieko nesusigaudanti Snoro istorijoje?

jo as esu tokia pati didziausia bukena nes gyvenime reikalu su Snoru neturejau ir panasu kad neturesiu. va cia yra pats didziausias mano bukumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 11 23, 07:55)
kas tave apiplese? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu bet kokia kvaila lietuviu tauta as nesiliauju stebetis  :lotuliukas:senai ten visokie Baranauskai jusu pinigelius plove ir uz juos prabangius automobilius pirkosi lotuliukas.gif

neturiu ka ir parasyt i tokia sorry kvaila nuomone doh.gif vien jusu šita posta paskaičius, atrandu jūsų atsakymą kad tikrai kvaila tauta. kuo daugiau skaitau šitą jusu pasisakymą tuo labiau nesiliauju stebėtis, kad tikrai lietuviai kvaili lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 23, 19:31)
neturiu ka ir parasyt i tokia sorry kvaila nuomone doh.gif  vien jusu šita posta paskaičius, atrandu jūsų atsakymą kad tikrai kvaila tauta. kuo daugiau skaitau šitą jusu pasisakymą tuo labiau nesiliauju stebėtis, kad tikrai lietuviai kvaili lotuliukas.gif

nuomone traukta ne is oro kadangi pati visoj sitoj bankininej sistemoj dirbu, paskaicius sita skyreli tai tokiu fokusu prisikaiciau kad nesiliauju stebetis lotuliukas.gif o dar su didesniais kasdiena susiduriu.
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 23, 00:38)
Kam aktualu- susibure investuotoju asociacija, kuri priesingai nei Arlausko vadovaujama, gins visu pirma ne verslo, bet privacius klientus. Jau issirinkom teisininku kontora, kuri mums atstovaus, RAIDLA LEJINS & NORCOUS,
http://www.rln.lt/in...x.php/pageid/61
jos vyriausias advokatas p. Norkus jau susitiko siandien su laikinuoju administratorium Simonu Freakley ir pateike siulymus. Siam momentui svarbiausia- neleisti banko dalinimo i "gera" ir "bloga".

Kur kreiptis:
http://www.bankokred...ai.lt/index.php
http://www.indelininkai.lt/
Ner uz ka  4u.gif
Visiems, ka paliete Snoro krize- stiprybes, ir butinai junkimes, tik kartu turim vilties laimeti  4u.gif

Nepasakėt, kad tie advokatai už dyka nedirbs ir jie nebūtinai ką nors pasieks, bet mokėti teks vis tiek ax.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 23, 11:02)
4. Be to, tie, kurie turi dideles santaupas ir indėlius, kurie siekia daugiau nei 100 tūkstančių eurų – jums iškart patartina aktyvus laikyti skirtinguose bankuose, kadangi jūsų indėliai – apdrausti. Palųkanų abejais atvejais gausite mažiau, tačiau rizika susimažinsite.

sis punktas klaidinantis,  nes draudimas  bendrai 100 000euru sumai yra.
nesvarbu ar tu  skaidysi ar ne, iki 100 000e atgausi kitus jei  bankr.  nebe,  nesuzaisi skaidydamas nieko.

Kuriam laikotarpiui tas galioja? Jei po 10 m. bankrutuos kitas bankas, draudimas jau negalios, jei išmoka jau buvo gauta?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 19:42)
Nepasakėt, kad tie advokatai už dyka nedirbs ir jie nebūtinai ką nors pasieks, bet mokėti teks vis tiek ax.gif
Kuriam laikotarpiui tas galioja? Jei po 10 m. bankrutuos kitas bankas, draudimas jau negalios, jei išmoka jau buvo gauta?

http://www.iidraudim...a/teises-aktai/
visi teises aktai, juose rasite visa sau rupima informacija.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 20:42)

Dieve, na kiek dar jus rasysit apie tai, ko neismanot???? doh.gif
Jeigu as, ir kiti asociacijos nariai pasirasom sutarti su advokatais, tai turbut mes, o ne jus, zinom, kiek ir kam mokesim, ir kokios salygos doh.gif
Moketi "vis tiek" niekam nereikes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 23 lapkričio 2011 - 20:32
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 23, 21:28)
Dieve, na kiek dar jus rasysit apie tai, ko neismanot????  doh.gif
Jeigu as, ir kiti asociacijos nariai pasirasom sutarti su advokatais, tai turbut mes, o ne jus, zinot, kiek ir kam mokesim, ir kokios salygos  doh.gif
Moketi "vis tiek" niekam nereikes  doh.gif

Aš norėčiau pasirašyti sutartis su advokatais bei associacijom. Bet man nepavyksta susisiekti. tiesa advokatai žadėjo atsiusti info, bet neatsiuntė. O man kol nebus pasirašytos sutartis raštu neramu. nenoriu likt už borto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 21:32)
Aš norėčiau pasirašyti sutartis su advokatais bei associacijom. Bet man nepavyksta susisiekti. tiesa advokatai žadėjo atsiusti info, bet neatsiuntė. O man kol nebus pasirašytos sutartis raštu neramu. nenoriu likt už borto doh.gif

Siam momentui vyksta derybos del kuo mazesnio sekmes mokescio. Sekmes mokestis sumokamas tik laimejus byla ir atgavus investuotas i Snora lesas. Siaip jis yra 5%, bet aktyviai derames, kad dar ji sumazinti. Kai derybos pasibaigs, jus busite informuoti pastu (jei uzsiregistravot asocijaciju svetainese)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 23 lapkričio 2011 - 20:40
man dabar baisu, kad mano pinigai advokatams atrodo per maži, kad su manimi prasidėti. Kitaip, kodėl jokių žinių g.gif
Papildyta:
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 23, 21:37)
Siam momentui vyksta derybos del kuo mazesnio sekmes mokescio. Sekmes mokestis sumokamas tik laimejus byla ir atgavus investuotas i Snora lesas. Siaip jis yra 5%, bet aktyviai derames, kad dar ji sumazinti. Kai derybos pasibaigs, jus busite informuoti pastu (jei uzsiregistravot asocijaciju svetainese)

ok ačiu.
Aš sutikčiau ir su 5, jei jie mokomi tik sėkmes atveju. Beje sėkmes atvejų reikėtų prisiteisti bylinėjimosi išlaidas iš atsakovo.

kaip manote, ar verta rytoj nulėkti ir pabandyti nutraukti obligacijų sutartį. Negaliu sėdėti.
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 21:41)
man dabar baisu, kad mano pinigai advokatams atrodo per maži, kad su manimi prasidėti. Kitaip, kodėl jokių žinių g.gif

Jusu vienos gal but. Bet visu asociacijos nariu sudejus kartu, gaunasi pakankama suma, ypatingai turin omeny, kad yra verslo klientu, imoniu, kuriu saskaitose virs 8 milijonu litu doh.gif Beja 2 uzsienio imones jau pateike skunda Vyriausybei del jos nepagristu veiksmu, ir po menesio kreipsis i tarptautini arbitraza.
Atsakyti
vienpaneles, jūs bandėt atsakyt sau į klausimą, kodėl jūs visus pinigus padėjot į vieną ir būtent šitą banką - ir dar, kiek suprantu, į obligacijas. Dabar jau nieko nepakeisit, bet ateičiai būtų naudinga ax.gif
Atsakyti