Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

QUOTE(ausrinea1 @ 2011 11 23, 15:46)
žiūrėkite merginos..man iškilo toks klausimas. nuo šiandien atidaro banko skyrius, iš sąskaitos galima nusiimti 500lt. pvz" aš turiu 1000lt indėlį, galiu tarkime jį nuėjus į banką nutraukti indėlį , tada mano pinigėliai atsiduria sąskaitoje. ir aš galiu pasiimti tuos 500lt šiandien, rytoj vėl kitus 500lt. ar aš gerai mąstau, ar taip nutraukti indėlio negalima? 4u.gif paaiškinkite man ..nes aš nelabai išmanau tokiiuose reikaluose. ačiū

Aš maniau , kad bankas atnaujina veikla nuo rytojaus. negaliu atsakyti į Jūsų klausymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 23, 15:17)
Aš maniau , kad bankas atnaujina veikla nuo rytojaus. negaliu atsakyti į Jūsų klausymą ax.gif

jau kaune , klaipėdoj, vilniuje po vieną skyrių nuo šiandien dirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrinea1 @ 2011 11 23, 14:46)
žiūrėkite merginos..man iškilo toks klausimas. nuo šiandien atidaro banko skyrius, iš sąskaitos galima nusiimti 500lt. pvz" aš turiu 1000lt indėlį, galiu tarkime jį nuėjus į banką nutraukti indėlį , tada mano pinigėliai atsiduria sąskaitoje. ir aš galiu pasiimti tuos 500lt šiandien, rytoj vėl kitus 500lt. ar aš gerai mąstau, ar taip nutraukti indėlio negalima? 4u.gif paaiškinkite man ..nes aš nelabai išmanau tokiiuose reikaluose. ačiū

Citata is delfi.lt dėl indėlių nutraukimo

"Banko padaliniuose taip pat priimami prašymai nutraukti terminuotųjų indėliu sutartis. Kol kas jie registruojami, kada bus sprendžiama dėl jų tenkinimo, banko darbuotojai teigia nežinantys."
Atsakyti
QUOTE(ausrinea1 @ 2011 11 23, 15:46)

pagal banko ir kliento sutartis, jeigu uzpildysit prasyma anksciau laiko nutraukti sutarti, jum per 7d bankas grazins pinigus i saskaita tuomet, jus teisi, galesite per 2k nusiimti pinigus per bankomata 4u.gif
bet kaip matote atidare po piet tik skyrius, taupomieji skyriai nedirba, zmoniu maria nesveikai ilga, neprapuls indelis jusu juo lab jei nesuejo terminas 4u.gif nelisciau i ta beprotiska chaosa, vis tiek atnaujins kuo toliau tuo daugiau skyriu veiklas tuomet bus lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 23, 16:19)
pagal  banko ir kliento sutartis, jeigu uzpildysit prasyma anksciau laiko nutraukti sutarti, jum per 7d bankas grazins pinigus i saskaita tuomet, jus teisi, galesite per 2k nusiimti pinigus per bankomata  4u.gif
bet kaip matote  atidare po piet tik  skyrius, taupomieji  skyriai nedirba, zmoniu maria nesveikai ilga, neprapuls indelis jusu juo lab jei nesuejo terminas  4u.gif nelisciau i ta  beprotiska chaosa, vis tiek atnaujins kuo toliau tuo daugiau skyriu veiklas tuomet bus lengviau 4u.gif

TAIP JŪS TEISI DABAR DAUG ŽMONIŲ. BET AŠ BENT PRAŠYMĄ NUVAŽIUOČIAU UŽPILDYTI. NES RAMIAI LAUKTI NEGALIU, NORS IR NEDIDELĖ SUMA, BET MAN ŠIAI DIENAI TAI DIDELI PINIGĖLIAI. PLIUS NEPASITIKIU VALSTYBE, KAD LAUKTI. g.gif
GAL KURI TIKSLIAI ŽINO KUR KAUNE TA TAIKOS 88A SNORAS RANDASI, ŽINAU KAD KAŽKUR PRIE BAZĖS ..BET KUR?AČIŪ
Atsakyti
ausrine, kita sav atidarys daugiau skyriu, jusu vietoj neskubeciau nes atgausite tikrai tuos pinigelius.
nebent aisku turite laiko tiek kad visa diena eileje pralaukti, tada kodel ne, savotiska ir pramoga ir nauda.

Atsakyti
Ausrinea, parašysit jūs tą prašymą, o kiek laukti reikės vistiek niekas nežino ir atsakyti negali
Atsakyti
O man neramu dar dėl to, kad sertifikatų ir obligacijų turėtojai reikalauja lygių eisių su indėlininkais atsiimant pinigus. Asociacijos ir advokatai garsiai šaukdami ir turėdami suinteresuotų įtakingų užtarėjų gali daugką padaryti. O paprastiem indėlininkam neliks, nors turi jiems būti bet kokiu atveju grąžinama pradinė suma. Kai neaišku, kokie valstybės sprendimai bus, tai ir norisi kuo greičiau bėgti į skyrius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Brukne*: 23 lapkričio 2011 - 17:02
indeliu pinigus atgauti turi visi, iki draustos sumos, neatgavus kakzokiu budu, yra teismai ir ne tik Lt jei reik.

kad ir kaip stenksis kovoti del obligaciju ir indeliu sertifikatu susigrazinimo, teisininkai patys sako kad atgauti pinigus realu iki 20proc sumu bus, daugiau tikrai nera.

as ne juristas, bet esu isitikinusi kad obligacijos per stebukla gali but zmonem grazintos. nes sutartyje nurodoma kad prisiimate patys rizika.
jei kazino pralosiate ir esate tikra kad nesaziningai irgi turit teise i teisma bet laimet sansu mazai, pernelyg...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 23, 18:16)
indeliu pinigus atgauti  turi visi, iki draustos sumos, neatgavus kakzokiu budu,  yra teismai ir ne tik Lt jei reik.

kad ir kaip stenksis kovoti del obligaciju ir  indeliu sertifikatu susigrazinimo,  teisininkai patys  sako kad  atgauti pinigus  realu iki 20proc  sumu bus, daugiau tikrai nera.

as ne juristas, bet  esu isitikinusi kad obligacijos per stebukla gali but zmonem grazintos. nes sutartyje nurodoma kad prisiimate patys rizika.
jei kazino pralosiate ir esate tikra kad  nesaziningai irgi turit teise i teisma bet laimet sansu  mazai, pernelyg...

Bet Juk bankas nepaneigė savo įsipareigojimų išpirkti obligacijas. Tai valstybė pasisavino banką. Man niekaip nedašila, kaip galima nacionalizuoti turtą. Jei obligacijos yra banko turtas. Tai kas tuomet tą sutartis? Jei valstybė prisiėmė sau visą banką, indėlius akcijas ir obligacijas. tai pinigai juk niekur nedingo. O laikinajam administratoriui tegul moka iš savu pinigų o ne iš manuju. Gavosi, kad pasisavino indelius. O gražins tik terminuotus, nes toks įstatymas.
Papildyta:
Jei neįsikištu vyriausybė atgautumėme pinigus pagal sutartis.
Esame pėstininkai stambiu žaidėjų rankose ir tiek.
Atsakyti
tikrai taip... nebemanau kad islis yla is maiso, jei bankomatai pakrauti bus per menesi nusiimsiu kas dien eidama savo pinigus ir ramu bus.

kitos iseities kol kas nera.
obligaciju tema tyliu, nes netikiu kad zmones atgaus. nors to tikrai linkiu.
Atsakyti
Nu gerai atrodo,
Aš vieniša dviekų vaikų mama, dirbau užsienyje per tris darbus, kad galėčiau čia savo vaikus išlaikyti, nes valstibinės paramos nesulauksi. Visus užsienyje uždirbtus pinigėlius atvežiau čia, padėjau į banką ir... hop la nacionalizavo, visuomenės reikmėm.
Kaip jaustis?
Atsakyti