Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

baranauskas neivardino kas, per tv rode.
istrauka tik girdejau nes tuo metu aisku turjau sveciu ir vaiaki dare savo smile.gif bet mano ziniomis ir seniai kalba ejo kad norima perpirkti banka, o kai nesustiko su siuloma kaina, atsitiko tai kas atsitiko, ir piktinosi jis, kad gerasis planuojama perparduoti butent tam pirkejui, as negirdejau viso tai negaliu ivardinti net spejimu, nes tai butu mano pamatsymai, bet ilgai netruks viskas isaiskes, dabar kai bando prirpeisti kad jie pinigus staigiai isvarinejo is lietuvos, kazin niekur neminima, kad indeliai eurais po LR str. buvo isvedinejami i kt bankus, bet ne akcininku o klientu kurie suskubo nujausdami negerus dalykus, o isejimas valiutinej saskiatoj eina kaip tarptatinias pavedimas smile.gif dabar skalabima viska sbuvo i uzsieni, viskas tarptautiniais. bet kdoel niekas nesako kad tarptautiniais i kt lt bankus smile.gif

aisku negaliu sakyt nes ner tokiu skaiciu kiek mlj kur isejo, bet... esu 101proc tikra jeigu butu administratorius turto rades kazka tokio itin blogo smile.gif nepasididziuotu ir jau visiem butu dar labiau purvais apipiltas bankas, o dabar nagrinejama situacija nes ji buvo rimtesne, o gal tik todel kad padriki pries tai mesti kaltinimai nepasitvirtino ir skubiai reik kitos versijos.

delfyje rase kad pirminese turto.adm. isvadose nustatyta kadlikvidumui gresmes nera.
pries tai kubiliaus str kad iskilo gresme likvidumui smile.gif

dabar str vrslo ziniose kad indelininkai pagal indeliu draudima pinigu neatgaus nes tai ne draudiminis ivikis, atgaunama banko bankroto atveju o dabar nacionalizavo vadinasi valstybe kaip savininkas turi sumoketa, cia as ne is dangaus o is VZ str rasau.

taigi... laukiu ir pati stebiu viskas, kaip kas pakryps dar aisku neaisku.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 11 21, 15:56)
Jus siaip ismanote teise? Klausiu, nes del konstitucijos nieko taip ir neparasete, dabar vel destote, kad saskaitos vienareiksmiskai turejo buti arestuotos. Prisipazinsiu, teiseje esu visiska diletante, bet tokie teiginiai, logiskai mastant, yra neteisingi.

Esu verslo psichologe, ir magistranturoj beveik 2 metus turejau paskaitas beveik vien is teises ir verslo administravimo, taigi jeigu ka kalbu, reiskia kai ka nusimanau mirksiukas.gif Be to mano seima turi 10m. trukmes teisiniu ginciu su valstybe patyrti, beja tie gynciai buvo 100% laimeti, ir valstybei teko pakloti mums apvalia sumele mirksiukas.gif Taigi bendravimas su advokatais man yra kasdienybe. Bet tiesa sakant nelabai matau tolesnes prasmes testi diskusijas sioj temoj. Mano pirmoji zinute buvo skirta zmonems, kurie nukentejo- kad jie zinotu, kad turi teisiniu budu siekti atgauti savo atimtas liesas. O tusciai diskutuoti nera nei noro, nei laiko schmoll.gif
P.S. jau isteigta „Snoro“ indėlininkų ir kreditorių asociacija, kuri gins nukentejusiu zmoniu interesus, jos tel 8 (5) 2496448. Vadovaus jai Lietuvos verslo darbdaviu konfederacijos generalinis direktorius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 21 lapkričio 2011 - 16:33
Dėl perpirkimo tai kažkaip neįsivaizduoju kuris bankas tai turėtų būt, swedai vėl taupo, traukiasi, nebent klientų aptarnavimą perkeltų į buvusius snoriukas, sebo,ne ta pakraipa,kad perimtų tokį didelį fizinių a.aptarnavimo tinklą, kt ar pajėgūs tokiam pirkiniui.
O šiaip, situacija visiškai neaiški, LB vadovas vieną kart viena šneka, kt kart kita. Kubilius su Šimonyte irgi mala nesuprasi ką. Lieka laukti administratoriaus išvadų...
Atsakyti
ištrauka iš delfi ,,DELFI primena, kad šis pirmadienis būtų buvęs paskutinis terminas, kada LB turėjo apsispręsti, ar leisti Londone įsikūrusiam investiciniam fondui „Jubilee Financial Products“ investuoti į banką. Jeigu toks sprendimas būtų buvęs priimtas, „Snoras“ būtų tapęs trečiu banku pagal turtą, veikiančiu Lietuvoje."
bet deja netapo trečiu banku pagal turtą, nes buvo nacionalizuotas g.gif
Atsakyti
Turime indėlių Snore, tai tas "turėjimas" kuo toliau tampa labai jau miglotas unsure.gif Naiviai laukėme pirmadienio tikėdamiesi aiškumo, o tas aiškumas pakibo iki ketvirtadienio, ir taip įtariu pasaka be galo unsure.gif Klausimas daugiau išmanantiems teisę, kai bus aiški padėtis dėl indėlių grąžinimo/negrąžinimo, kur kreiptis dėl savų pinigų atgavimo? Kuriasi indėlininkų asociacijos,bet tai taikoma įmonėms, ką daryti fiziniams asmenims, kai kabo ne du litai?
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2011 11 21, 21:32)
Turime indėlių Snore, tai tas "turėjimas" kuo toliau tampa labai jau miglotas unsure.gif Naiviai laukėme pirmadienio tikėdamiesi aiškumo, o tas aiškumas pakibo iki ketvirtadienio, ir taip įtariu pasaka be galo unsure.gif                                             Klausimas daugiau išmanantiems teisę, kai bus aiški padėtis dėl indėlių grąžinimo/negrąžinimo, kur kreiptis dėl savų pinigų atgavimo? Kuriasi indėlininkų asociacijos,bet tai taikoma įmonėms, ką daryti fiziniams asmenims, kai kabo ne du litai?

Oi, dėl indėlio tikrai nepergyvenkite, jei jis neviršyja 345t Lt, gražins visą. Nueisite į naująjį banką pasibaigus sutarties laikui ir pasimsite su visomis palūkanomis.

Dabar dėl obligacijų - Sutartyje aiškiai yra nurodytas VP patikėtinis FMĮ „DV INVEST“, kuris draudžia savo klientų vertybinius popierius bei pinigines lėšas, vadovaudamasi Lietuvos Respublikos Indėlių ir įsipareigojimų investuotojams draudimo įstatymu ir siekdama užtikrinti papildomą savo klientų turto apsaugą.
Įsipareigojimai investuotojams apdraudžiami valstybės įmonėje „Indėlių ir investicijų draudimas“.

Pagal Lietuvos Respublikos Indėlių ir įsipareigojimų investuotojams draudimo įstatymą draudimo išmoka lygi 100% įsipareigojimų investuotojams iki 3 000 eurų atitinkančios sumos litais ir 90% įsipareigojimų investuotojams nuo 3 000 eurų atitinkančios sumos litais iki 22 000 eurų atitinkančios sumos litais.

Į įsipareigojimus investuotojui yra įskaičiuojami tik tie kliento vertybiniai popieriai ir pinigai, kurių FMĮ nesugebės grąžinti klientui.

Net Vertybinių popierių komisijos puslapyje nurodyta(beje tą patį atsakymą gavau ir iš LB) , kad investicijoms , t.y. obligacijoms, įsigalioja investicijų draudimas jeigu investuotojo vertybinius popierius ir (arba) pinigus draudėjas yra perleidęs arba panaudojęs be investuotojo valios (daugeliu atvejų tai galėtų būti nesąžininga veikla, t.y. kliento vertybinių popierių ar pinigų pasisavinimas ir pan.). Dėl nesąžiningos Snoro veiklos jau šiandien patvirtino LB atstovai ir A.Kubilius.

Taigi nesinerviname ir ramiai laukiame ketvirtadienio, gal dar ne viskas prarasta. unsure.gif

Apie tai jau rašė ir AMARILIS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida2: 21 lapkričio 2011 - 22:15
cia, kas iesko informacijos, iesko bendraminciu nukentejusiu nuo Snoro nacionalizacijos

http://www.bankokreditoriai.lt/

facebooke renkames - snoro kreditoriai
Atsakyti
Gal kam bus idomu, tiesa rusu kalba:

http://www.telegraf....-ubivali-snoras

Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2011 11 18, 21:28)
obligacijos - loterija. gali išlošti, bet taip pat sėkmingai gali viską prarast. obligacijos tuo ir skiriasi nuo indėlių, kad jos nėra apdraustos. suprantu tai, kad turbūt sužavėjo didesnės palūkanos, tačiau , aišku kaip dieną, jog nėra nieko nemokamo. norit didesnių pinigų - prisiimate didesnę riziką.
tad , mano nuomone, teks susitaikyti su pinigų praradimu. tikėtina, jog net smulkieji akcininkai nieko nebeatgaus, tad apie obligacijų pinigus išvis pamirščiau.

Pas mane pasirašyta sutartis dėl obligacijų išpirkimo. Jokia loterija, bankas snoras ĮSIPAREIGOJA išpirkti 2013 09. 09 jokia loterija.
Papildyta:
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 21, 17:21)
Esu verslo psichologe, ir magistranturoj beveik 2 metus turejau paskaitas beveik vien is teises ir verslo administravimo, taigi jeigu ka kalbu, reiskia kai ka nusimanau  mirksiukas.gif Be to mano seima turi 10m. trukmes teisiniu ginciu su valstybe patyrti, beja tie gynciai buvo 100% laimeti, ir valstybei teko pakloti mums apvalia sumele  mirksiukas.gif  Taigi bendravimas su advokatais man yra kasdienybe. Bet tiesa sakant nelabai matau tolesnes prasmes testi diskusijas sioj temoj. Mano pirmoji zinute buvo skirta zmonems, kurie nukentejo- kad jie zinotu, kad turi teisiniu budu siekti atgauti savo atimtas liesas. O tusciai diskutuoti nera nei noro, nei laiko  schmoll.gif
P.S. jau isteigta „Snoro“ indėlininkų ir kreditorių asociacija, kuri gins nukentejusiu zmoniu interesus, jos tel 8 (5) 2496448. Vadovaus jai Lietuvos verslo darbdaviu konfederacijos generalinis direktorius.

Ačiu Tau, jei ne tu tai iš vis nieko nežinočiau. 4u.gif
Atsakyti
INDĖLININKO ABC

1. Prieš dėdami indėlį perskaitykite sąlygos (ko turbūt nedaro 90% visų indėlininkų)
2. Pasikonsultuokite – kokios yra rinkos palūkanos ir pasižiūrėkite ar skirtumas tarp rinkos palūkanų ir to ką siūlo bankai yra neperdidelis. Dažnai tai, kas atrodo neįmanoma, dažniausiai ir yra neįmanoma.
3. Pirmoji kiekvieno investuotojo taisyklė – nedėkite visų kiaušinių į vieną lizdą, tai yra, turėdami santaupas, pasistenkite tas santaupas laikyti keliose bankuose. Nuo sisteminės krizės tai jūsų neišgelbės, bet nuo tokios, kokia atsitiko dabar – tikrai taip.
4. Be to, tie, kurie turi dideles santaupas ir indėlius, kurie siekia daugiau nei 100 tūkstančių eurų – jums iškart patartina aktyvus laikyti skirtinguose bankuose, kadangi jūsų indėliai – apdrausti. Palųkanų abejais atvejais gausite mažiau, tačiau rizika susimažinsite.
5. Žinokite, kodėl pasirinkote vieną ar kitą valiutą indėliui. Skirtingos palūkanos skirtingų valiutų indėliams nėra iš piršto laužtos, tam yra priežastys, todėl būtina žinoti, kokia valiuta ir kodėl taupote. Dabartiniu atveju saugiausia pinigus buvo laikyti ne litais, o tarkim doleriais, Šveicarijos frankais ar svarais.
6. Labai svarbu kokiam laikui jūs aktyvus skolinate bankui. Todėl reikia žiūrėti ne tik į rinkos indėlių palūkanas, bet ir ateities rinkos indėlių palūkanas.
7. Aišku, dedant indėlį visada svarbu įvertinti šiandienos ir ateities infliaciją. Dažnai rinkos palūkanos jums parodys, kokią „realią“ grąžą galima uždirbti rinkoje.
8. Stebėkite tarpbankines palūkanas, nes jos dažnai veikia kaip sisteminės rizikos bankiniame sektoriuje signalas.

Šaltinis sekmesgarantas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 22 lapkričio 2011 - 18:56
Aš norėčiau prisijungti prie besikreipiančiujų į teismą.
Šiandien kalbėjau su http://www.dvinvest.lt/ ir man pasakė, kad negalima kreiptis į teismą dėl obligacijų, kol neiškelta bankroto bylą ar nesuejo emissijos išpirkimo terminas.
Atsakyti
pazistami domejosi irgi su teisininkais, sako jeigu neuzteks snoro turto indelininkam, darbuotojam ir t.t. apie obligacijas kur nurodoma jog tai investavimo o ne taupymo produktas, susigrazinti pinigus sansu beveik nebus, tad belieka laukti raliu skaiciu ir tolimesniu veiksmu.

as pati esu isitikinusi, kad indelininkam duok D uztektu pinigu, o obligacijos kaip ir kt investavimo pr. sudegs sad.gif
Atsakyti