Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Vau, kokios dezutes smile.gif o autobusiukas is vis...
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 12 11, 09:18)
Vau, kokios dezutes smile.gif o autobusiukas is vis...

aciu
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 12 10, 22:54)
Labas vakaras, nezinau kazi ar cia galima prie skrebinimo priskirti, bet keliu cia
Dezutes dovanoms ar saldainiams

Super wub.gif Na jus ir orginalios bigsmile.gif Man tai tokie groziai nesigauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 12 11, 11:22)
Super  wub.gif Na jus ir orginalios  bigsmile.gif Man tai tokie groziai nesigauna  ax.gif

Ačiū pabandyk, taip nesigaus tokia pat dėžutė, nes priemonės bus pas tave kitokios, bet tikrai gausis, maketuku dalinuosi blush2.gif

user posted image
nieko naujo pilnas internetas tokių dėželių mirksiukas.gif
Atsakyti
Išradingai supakuoti saldainiai šimtą kart skanesni smile.gif Gražiai padirbėjai, Žaliaake. O aš rodausi savo naująjį user posted image Daugiau mano bloge. Kviečiu į svečius
Atsakyti
laba vakara 4u.gif

labai grazus darbeliai visu wub.gif
tikiuosi labai neuzpyksite kad rasau cia ax.gif bet atbegu su tokiu prasymu,
vasara krikstysime savo mergyte o kaip sako roges ruosk vasara tik cia viskas atvirksciai,viska ruosiu ziema.tad pirmiausia nusprendziau pradeti nuo kvietimu, o juos noreciau daryti skrebinimo technika,
tad gal galetumete parodyti ar nukreipti kaip nesudetingai sia technika pagaminti kvietimus kad nereiktu pirkti brangiu priemoniu ir tt. is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alikante @ 2011 12 11, 19:53)
Išradingai supakuoti saldainiai šimtą kart skanesni smile.gif Gražiai padirbėjai, Žaliaake. O aš rodausi savo naująjį user posted image  Daugiau mano bloge. Kviečiu į  svečius

aciu, labai grazus tavo darbeliai
Atsakyti
QUOTE(sagyta @ 2011 12 11, 18:33)
laba vakara  4u.gif

labai grazus darbeliai visu  wub.gif
tikiuosi labai neuzpyksite kad rasau cia  ax.gif  bet atbegu su tokiu prasymu,
vasara krikstysime savo mergyte o kaip sako roges ruosk vasara tik cia viskas atvirksciai,viska ruosiu ziema.tad pirmiausia nusprendziau pradeti nuo kvietimu, o juos noreciau daryti skrebinimo technika,
tad gal galetumete parodyti ar nukreipti kaip nesudetingai sia technika pagaminti kvietimus kad nereiktu pirkti brangiu priemoniu ir tt. is anksto dekoju  4u.gif

sagyta, pradeti reiketu nuo popieriaus , peiliuko , kliju ir liniuotes. O toliau jau kaip fantazija nesa. Pavartyk atviruku ir sia tema, labai daug buvo ivairiausiu atviruku ir kvietimu pavyzdziu. Pagooglink internete tikrai rasi be galo daug variantu, issirink kas labiausiai prie sirdies ir kibk gaminti. smile.gif

seniai besirodziau su skrebukais blush2.gif pazadu pasitaisyti per sventines atostogas.
O dabar rodausi su uzrasinem

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar vienas minialbumas mergaitei

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ader, nuostabios uzrasines ir albumiukas smile.gif

Turbut kazkam dovanosi? wink.gif Grazu
Atsakyti
cia buvo pagal uzsakyma gamintos, tai jau tikrai kazkam atiteks dovanu smile.gif
Atsakyti
o as vakar Tiimari'je uzsipirkau biskuti priemoniu.... toks dziaugsmas buvo...rinkausi rinkausi...o vyras lauke...lauke... biggrin.gif
Atsakyti
skaitau vyro mintis lotuliukas.gif " nu nesamone, kazkoks popierius spalvotas, blin kiek kainuoja doh.gif kam jai sito reikia, ir dar gelyciu ir dar dazu kazkokiu, nu nesamone, einam geriau alaus nusipirksim tai bent naudinga bus " lotuliukas.gif
Atsakyti