Pastebejau kad daugelyje konkursu raso, kad schema gali buti paverciama vertikaliai,horizontaliai ar veidrodinis atspindis, bet turi buti atpazistama....
Tad mano kuklia nuomone, kurios niekas nepraso , mainu rato schema atititinka tik pora pateiktu skrebuku (cia tokie pamastymai buvo pries pora dienu). Bet kitavertus, mes pacios nusistatome ribas...
Svarbiausia skrebinti ir toliau ir jausti malonuma tai darant
Sveiki, kiek supratau Mainų rate yra svarbu ne schemą atkartotį bet temą: skiautinys....
O šiaip kiek pastebėjau, tai yra kelių rūšių konkursai, vienuose svarbu atkartoti schemą, kituose temą, spalvas ar kitą užduotį, bet visada lieka daug vietos fantazijai ir interpretacijai
Kitą savaitę įdėsiu keletą savo darbų
O šiaip kiek pastebėjau, tai yra kelių rūšių konkursai, vienuose svarbu atkartoti schemą, kituose temą, spalvas ar kitą užduotį, bet visada lieka daug vietos fantazijai ir interpretacijai
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2011 12 07, 21:22)
Sveiki, kiek supratau Mainų rate yra svarbu ne schemą atkartotį bet temą: skiautinys....
perskaiciau atidziai , tiesa, schema neprivaloma, svarbu skiautinio motyvas
persiprasau, tikiuosi nieko neizeidziau , nes man kaip tik pati schema labai vizualiai istrigusi
QUOTE(Diax @ 2011 12 08, 03:40)
Sveikinu! Linkiu sauniu skrebuku.jau patapau "sekeja"
QUOTE(Diax @ 2011 12 07, 19:40)
Prisijungiau kaip sekeju, bet ziuriu kad mano nuotraukos ten nerodo, o paspaudus 'follow' antra karta, prisijungti vel neleidzia (?)
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 12 08, 16:21)
Prisijungiau kaip sekeju, bet ziuriu kad mano nuotraukos ten nerodo, o paspaudus 'follow' antra karta, prisijungti vel neleidzia (?)
Irma, matau tave prie sekėjų matyt leido prisijungt...o man tai neleidžia
QUOTE(justess22 @ 2011 12 08, 09:28)
Irma, matau tave prie sekėjų matyt leido prisijungt...o man tai neleidžia
Tikrai man mânes vis dar nerodo...atnaujinau puslapi bet dar vis rodo "Kolkas nariu nera, Bukite pirmas"
jau yra 6 sekėjai ką tik ir man leido prisijungt gal čia kokie techniniai trukdžiai, kad nematai
Taip, ir Irma, ir Justę matau prie sekėjų. Ačiū, mergytės Tapau Justės blogo sekėja, nes prieš tai nebuvai jo aptikusi ( ), tai irgi kol kas prie sekėjų manęs neįrašė - matyt, kažkokie trukdžiai Blogger'yje.
Aš trumpam dingsiu su savo skrebukais. Pas mus jau šventės prasideda, rūpesčių pilna. Šiandieninis mano vakaro darbas (kai įsiviešpatauja tyla ):
Aš trumpam dingsiu su savo skrebukais. Pas mus jau šventės prasideda, rūpesčių pilna. Šiandieninis mano vakaro darbas (kai įsiviešpatauja tyla ):
Diax, šauni pradžia
Dimming, mane žavi tavo tempai ir tobulėjantys skrebukai
Aš šį kartą "Mainų rato" žaidimuką praleisiu, bet man labai patiko, kad jame reikia panaudoti skiautinį.
Prieš šventes, tai toks jausmas, kad arba žagarėlius kepu, arba dovanų ieškau, arba, kaip vakar pusę nakties bei šiandien rytą darau popierinę kepurę - cilindrą. Nu, iš kur galėjau žinoti, kad ten tiek knisimosi prie jos...
Ačiū už komplimentus mano šiųmečiams atvirukams.
A, ir dar atvirukas...
Kiti iš antrosios, bet panašios į pirmą, serijos - bloge
Irma, kai klausei dėl followers - jie pačioje apačioje
Dimming, mane žavi tavo tempai ir tobulėjantys skrebukai
Aš šį kartą "Mainų rato" žaidimuką praleisiu, bet man labai patiko, kad jame reikia panaudoti skiautinį.
Prieš šventes, tai toks jausmas, kad arba žagarėlius kepu, arba dovanų ieškau, arba, kaip vakar pusę nakties bei šiandien rytą darau popierinę kepurę - cilindrą. Nu, iš kur galėjau žinoti, kad ten tiek knisimosi prie jos...
Ačiū už komplimentus mano šiųmečiams atvirukams.
A, ir dar atvirukas...
Kiti iš antrosios, bet panašios į pirmą, serijos - bloge
Irma, kai klausei dėl followers - jie pačioje apačioje