Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Pastebejau kad daugelyje konkursu raso, kad schema gali buti paverciama vertikaliai,horizontaliai ar veidrodinis atspindis, bet turi buti atpazistama....

Tad mano kuklia nuomone, kurios niekas nepraso smile.gif, mainu rato schema atititinka tik pora pateiktu skrebuku (cia tokie pamastymai buvo pries pora dienu). Bet kitavertus, mes pacios nusistatome ribas... 4u.gif

Svarbiausia skrebinti ir toliau ir jausti malonuma tai darant thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 07 gruodžio 2011 - 19:30
Sveiki, kiek supratau Mainų rate yra svarbu ne schemą atkartotį bet temą: skiautinys....
O šiaip kiek pastebėjau, tai yra kelių rūšių konkursai, vienuose svarbu atkartoti schemą, kituose temą, spalvas ar kitą užduotį, bet visada lieka daug vietos fantazijai ir interpretacijai 4u.gif
Kitą savaitę įdėsiu keletą savo darbų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2011 12 07, 21:22)
Sveiki, kiek supratau Mainų rate yra svarbu ne schemą atkartotį bet temą: skiautinys....
O šiaip kiek pastebėjau, tai yra kelių rūšių konkursai, vienuose svarbu atkartoti schemą, kituose temą, spalvas ar kitą užduotį, bet visada lieka daug vietos fantazijai ir interpretacijai  4u.gif
Kitą savaitę įdėsiu keletą savo darbų  ax.gif

perskaiciau atidziai , tiesa, schema neprivaloma, svarbu skiautinio motyvas smile.gif

persiprasau, tikiuosi nieko neizeidziau 4u.gif, nes man kaip tik pati schema labai vizualiai istrigusi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 07 gruodžio 2011 - 22:54
Mano namučiai. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2011 12 08, 03:40)

Sveikinu! Linkiu sauniu skrebuku.jau patapau "sekeja" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2011 12 07, 19:40)

g.gif Prisijungiau kaip sekeju, bet ziuriu kad mano nuotraukos ten nerodo, o paspaudus 'follow' antra karta, prisijungti vel neleidzia (?)
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 12 08, 16:21)
g.gif  Prisijungiau kaip sekeju, bet ziuriu kad mano nuotraukos ten nerodo, o paspaudus 'follow' antra karta, prisijungti vel neleidzia (?)

Irma, matau tave prie sekėjų wink.gif matyt leido prisijungt...o man tai neleidžia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 08 gruodžio 2011 - 16:28
QUOTE(justess22 @ 2011 12 08, 09:28)
Irma, matau tave prie sekėjų wink.gif matyt leido prisijungt...o man tai neleidžia ax.gif

doh.gif Tikrai g.gif man mânes vis dar nerodo...atnaujinau puslapi bet dar vis rodo "Kolkas nariu nera, Bukite pirmas"
Atsakyti
jau yra 6 sekėjai wink.gif ką tik ir man leido prisijungt wink.gif gal čia kokie techniniai trukdžiai, kad nematai ax.gif
Atsakyti
Taip, ir Irma, ir Justę matau prie sekėjų. Ačiū, mergytės 4u.gif Tapau Justės blogo sekėja, nes prieš tai nebuvai jo aptikusi ( biggrin.gif ), tai irgi kol kas prie sekėjų manęs neįrašė - matyt, kažkokie trukdžiai Blogger'yje.

Aš trumpam dingsiu su savo skrebukais. Pas mus jau šventės prasideda, rūpesčių pilna. Šiandieninis mano vakaro darbas (kai įsiviešpatauja tyla biggrin.gif ):

user posted image

Atsakyti
Diax, šauni pradžia thumbup.gif

Dimming, mane žavi tavo tempai ir tobulėjantys skrebukai thumbup.gif

Aš šį kartą "Mainų rato" žaidimuką praleisiu, bet man labai patiko, kad jame reikia panaudoti skiautinį. bigsmile.gif

Prieš šventes, tai toks jausmas, kad arba žagarėlius kepu, arba dovanų ieškau, arba, kaip vakar pusę nakties bei šiandien rytą darau popierinę kepurę - cilindrą. Nu, iš kur galėjau žinoti, kad ten tiek knisimosi prie jos... doh.gif

Ačiū už komplimentus mano šiųmečiams atvirukams. 4u.gif
A, ir dar atvirukas... biggrin.gif

user posted image

Kiti iš antrosios, bet panašios į pirmą, serijos - bloge

Irma, kai klausei dėl followers - jie pačioje apačioje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 10 gruodžio 2011 - 13:12
Labas vakaras, nezinau kazi ar cia galima prie skrebinimo priskirti, bet keliu cia
Dezutes dovanoms ar saldainiams

user posted image

user posted image

Mašinėlė - autobusiukas saldainiams supakuoti

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti