Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

QUOTE(sushi @ 2011 12 01, 04:53)
Irma, labai patiko man šis tavo darbas. Ir, nors blog'e jau pakomentavau, bet ir čia pasikartosiu, o kartu ir paklausiu. Gal gali paprasčiau papasakoti apie tą embosinimą?  blush2.gif Arba gal kaip nors paprastai man, kaip nelabai išmanančiai apie tuos dalykus, gali papasakoti, kas per daiktai yra embosinimo rašalas ir kas per milteliai, kuriuos beri ir „užkepi“ su fenu..?

Aš tam kartui ateinu su praeito vakaro savo „greituku“ smile.gif

Plačiau – čiasmile.gif

Čia labai suprantamai apie embosinimą aprašyta smile.gif

Labai gražus skrebukas wub.gif Kaip ir visi jūsų likusieji - man artimi, nes pati kaupiuosi albumiuką savo dičkiui skrebinti smile.gif
Atsakyti
o karsto oro fenas butinas embosinimui, visos tik ji ir naudojate?
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 12 01, 13:17)
o karsto oro fenas butinas embosinimui, visos tik ji ir naudojate?

Taip. Tinka ir statybinis fenas. Su paprastu fenu niekas neišeis. Neduoda tiek karščio.
Atsakyti
Irma, labai patiko man šis tavo darbas. Ir, nors blog'e jau pakomentavau, bet ir čia pasikartosiu, o kartu ir paklausiu. Gal gali paprasčiau papasakoti apie tą embosinimą?   Arba gal kaip nors paprastai man, kaip nelabai išmanančiai apie tuos dalykus, gali papasakoti, kas per daiktai yra embosinimo rašalas ir kas per milteliai, kuriuos beri ir „užkepi“ su fenu..?

Aš tam kartui ateinu su praeito vakaro savo „greituku“

Zn, butu lengviau isaiskinti jei jau butum ismeginus embosinima, tada nors pagrindus suprastum kas su kuom ax.gif , bet pabandysiu...
Pradedam...vartojau skaidru antspauda is sio rinkinio...
user posted image
*Stampuoju su "Ranger Embossing Ink" rasalu (jis skaidrus, bet butinas kadangi ant jo limpa milteliai)...tokiu
user posted image
*po to paberiu juodus miltelius ir lydau su karsto oro fenu...tokius...
user posted image
*Sulydzius juoda pudra, stampuoju antra karta su skaidriu Ranger Emboss rasalu, bet si karta tik palmes lapus o ne kamiena.
*Pagaliau paberiu 'Ranger Distress Embossing Powder" miltelius (jie skirtingi negu tipiski embosinimo milteliai kadangi susilyde pasilieka toks smelio grudas), ir lydau su karstu oro fenu antra karta tik kur paberiau zaliais milteliais...tokiais
user posted image
Ar dabar suprantama?
P.S einu i bloga apziuret skrebuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 01 gruodžio 2011 - 13:34
QUOTE(Diax @ 2011 12 01, 03:27)
Čia labai suprantamai apie embosinimą aprašyta smile.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 12 01, 05:28)
Zn, butu lengviau isaiskinti jei jau butum ismeginus embosinima, tada nors pagrindus suprastum kas su kuom ax.gif , bet pabandysiu...
Ačiū, merginos 4u.gif Viskas aišku dabar. thumbup.gif Reikės kada nors pabandyti – labai patiko man tas embosinimo (lietuviškai, kaip suprantu, šio žodžio atitikmuo būtų „iškilioji spauda“?) rezultatas. ax.gif

Ačiū už komplimentus skrebukui. wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs jūsų darbeliai, Irmos, Sushi, Kristi13 ir visos kitos. Pabandžiau gaminti dėklus-vokus kompaktiniams diskams, daugiau nuotraukų mano bloge

user posted image
Atsakyti
Merginos kviečiu dalyvauti žaidime "Mainų ratas". Dar liko 10 dienų iki šios užduoties pabaigos.

Apie patį žaidimą ir kaip jis žaidžiamas rasite čia.
Atsakyti
Dalyvauju mainų rate smile.gif user posted image

Daugiau nuotraukų čia
Atsakyti
Smagu kad dalyvauji! Jau pakomentavau bloge! Šaunus darbas wink.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2011 11 30, 13:27)
user posted image
Nors kada mano darbelis į temą. Rodausi su advento kalendoriumi. Daugiau nuotraukyčių mano tinklaraštyje:
http://mano-mazutis-...alendorius.html

wow koks nuostabus advento kalendoriukas.
a6 ir noriu jungtis pas jus. dar tik pradžia bet po truputį didėja arsenalas įrankių ir bandymai kažką gražaus pagaminti;]
Atsakyti
Ispanee, tai junkis, junkis drinks_cheers.gif

O aš, ką čia, naujo skrebo neturiu, tai tik įdedu vieną atviruką -

user posted image

daugiau pamatyt (nuo šiol bus) galima ir čia
Kaip matot, ir aš neišlaikiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Priminimas apie žaidimą.

O čia maža dovanėlė laimejusiajai wink.gif
user posted image

4u.gif
Atsakyti