Žiurbuti, mano atveju - tehnika nelabai tinka esu su minimaliom priemonėm ...
Tema ar detalių panaudojimas - super ... visada gali ką sugalvoti
AČIŪ labai visoms pasisakiusioms konkurso tema
O dabar kviečiu pas save - naujoji "Mainų rato" užduotis
Tikiuosi, kad nenuvyliau
O dabar kviečiu pas save - naujoji "Mainų rato" užduotis
Tikiuosi, kad nenuvyliau
uzduotis ir issukis, bent man, nes tokiu spalvu retai kada naudoju
Pasistengsiu ir aš sudalyvauti. Reikia tik schema kokia susirast, nes paprastai be ju man nelabai ka sgaunasi
Kvieciu i svecius , kur pateikiu ataskaita uz pirmus savo skrebinimo metus ir visus dar nerodytus savo skrebukus
Prie to paties paklausiu, jau senai susimastydavau, kaip jus klijuojate sagas? as tai su superiu, bet zinau, kad cia peilis mano darbams. dvipusia lipnia juosta sunku iskirpt jeigu saga apvali. Esu macius, kaip uzsienietes su tokia spec dvipusia klijuoja, o is kur jos gaut? O jus gal kaip kitaip?
Kvieciu i svecius , kur pateikiu ataskaita uz pirmus savo skrebinimo metus ir visus dar nerodytus savo skrebukus
Prie to paties paklausiu, jau senai susimastydavau, kaip jus klijuojate sagas? as tai su superiu, bet zinau, kad cia peilis mano darbams. dvipusia lipnia juosta sunku iskirpt jeigu saga apvali. Esu macius, kaip uzsienietes su tokia spec dvipusia klijuoja, o is kur jos gaut? O jus gal kaip kitaip?
QUOTE(Alikante @ 2012 03 29, 12:00)
Aš paprastai klijuoju su dvipuse Tacky Tape (jei plokščia saga) arba su karštais klijais, jei truputį išgaubta saga ar nelygi jos apačia.
QUOTE(Alikante @ 2012 03 29, 13:00)
As kazkada senukuose buvau uztikusi tokius kliju taskiukus - net visus taskus jie panasiai kaip tie, kur buna meginukai zurnaluose priklijuoti. Tai labai gerai sagoms klijuoti tiko.
Dekui, merginos, uz atsakymus. Reikia rimtai kazko paieskoti, toms sagoms klijuoti. Nes super klijai tai...
Kiek ne i tema, bet zinot, ka pagalvojau siandien agurkus nuo zemes rinkdama? Taip taip, agurkus... betvarkydama savo skrebinimo kambari ciela trilitrini raugintu agurku sudauziau. bet nieko, uztat visus kampus issiploviau ir dabar tvarka tvarkele tam kambary
Tai va, pagalvojau, gal yra cia musu tarpe mergina ar moteris is Mazeikiu? Nuolatiniu rasytoju siame forume tikriausiai, kad ne, bet gal kokia skrebuke pasislepus tyliai skaito sita tema? Taip man butu smagu susirasti kokia bendraminte, su kuria paplepet galeciau gyvai, gal kavos pagert, kokiais skylamusiais pasimainyt Jei esat kas, brukstelkit i AZ
Kiek ne i tema, bet zinot, ka pagalvojau siandien agurkus nuo zemes rinkdama? Taip taip, agurkus... betvarkydama savo skrebinimo kambari ciela trilitrini raugintu agurku sudauziau. bet nieko, uztat visus kampus issiploviau ir dabar tvarka tvarkele tam kambary
Tai va, pagalvojau, gal yra cia musu tarpe mergina ar moteris is Mazeikiu? Nuolatiniu rasytoju siame forume tikriausiai, kad ne, bet gal kokia skrebuke pasislepus tyliai skaito sita tema? Taip man butu smagu susirasti kokia bendraminte, su kuria paplepet galeciau gyvai, gal kavos pagert, kokiais skylamusiais pasimainyt Jei esat kas, brukstelkit i AZ
Labai tikiuos, kad užduotis neišgąsdino
Be to, primenu, su atvirukais irgi galima dalyvauti...
Off topic: na bet ir šalta čia, pas jus, Lietuvoj...
Be to, primenu, su atvirukais irgi galima dalyvauti...
Off topic: na bet ir šalta čia, pas jus, Lietuvoj...