Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Žiurbuti, mano atveju - tehnika nelabai tinka blush2.gif esu su minimaliom priemonėm ...
Tema ar detalių panaudojimas - super ... visada gali ką sugalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
AČIŪ labai visoms pasisakiusioms konkurso tema 4u.gif

O dabar kviečiu pas save - naujoji "Mainų rato" užduotis

user posted image

Tikiuosi, kad nenuvyliau blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif uzduotis smile.gif ir issukis, bent man, nes tokiu spalvu retai kada naudoju bigsmile.gif
Atsakyti
Pasistengsiu ir aš sudalyvauti. Reikia tik schema kokia susirast, nes paprastai be ju man nelabai ka sgaunasi smile.gif
Kvieciu i svecius , kur pateikiu ataskaita uz pirmus savo skrebinimo metus ir visus dar nerodytus savo skrebukus smile.gif

Prie to paties paklausiu, jau senai susimastydavau, kaip jus klijuojate sagas? as tai su superiu, bet zinau, kad cia peilis mano darbams. dvipusia lipnia juosta sunku iskirpt jeigu saga apvali. Esu macius, kaip uzsienietes su tokia spec dvipusia klijuoja, o is kur jos gaut? O jus gal kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Alikante @ 2012 03 29, 12:00)
Prie to paties paklausiu, jau senai susimastydavau, kaip jus klijuojate sagas? as tai su superiu, bet zinau, kad cia peilis mano darbams. dvipusia lipnia juosta sunku iskirpt jeigu saga apvali. Esu macius, kaip uzsienietes su tokia spec dvipusia klijuoja,  o is kur jos gaut? O jus gal kaip kitaip?

Aš paprastai klijuoju su dvipuse Tacky Tape (jei plokščia saga) arba su karštais klijais, jei truputį išgaubta saga ar nelygi jos apačia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 29 kovo 2012 - 12:19
QUOTE(Alikante @ 2012 03 29, 13:00)
Prie to paties paklausiu, jau senai susimastydavau, kaip jus klijuojate sagas? as tai su superiu, bet zinau, kad cia peilis mano darbams. dvipusia lipnia juosta sunku iskirpt jeigu saga apvali. Esu macius, kaip uzsienietes su tokia spec dvipusia klijuoja,  o is kur jos gaut? O jus gal kaip kitaip?

As kazkada senukuose buvau uztikusi tokius kliju taskiukus - net visus taskus smile.gif jie panasiai kaip tie, kur buna meginukai zurnaluose priklijuoti. Tai labai gerai sagoms klijuoti tiko.
Atsakyti
Gal ne į temą, bet padariau tokias dėžutes rankų darbo muiliukams supakuoti

user posted image user posted image

O čia jau supakuoti muiliukai

user posted image
Atsakyti
Toffefe saldainių dėžutė su atvirute

Atsakyti
Dekui, merginos, uz atsakymus. Reikia rimtai kazko paieskoti, toms sagoms klijuoti. Nes super klijai tai...

Kiek ne i tema, bet zinot, ka pagalvojau siandien agurkus nuo zemes rinkdama? Taip taip, agurkus... betvarkydama savo skrebinimo kambari ciela trilitrini raugintu agurku sudauziau. bet nieko, uztat visus kampus issiploviau ir dabar tvarka tvarkele tam kambary smile.gif
Tai va, pagalvojau, gal yra cia musu tarpe mergina ar moteris is Mazeikiu? Nuolatiniu rasytoju siame forume tikriausiai, kad ne, bet gal kokia skrebuke pasislepus tyliai skaito sita tema? Taip man butu smagu susirasti kokia bendraminte, su kuria paplepet galeciau gyvai, gal kavos pagert, kokiais skylamusiais pasimainyt smile.gif Jei esat kas, brukstelkit i AZ wink.gif
Atsakyti
Labai tikiuos, kad užduotis neišgąsdino lotuliukas.gif

Be to, primenu, su atvirukais irgi galima dalyvauti... biggrin.gif

Off topic: na bet ir šalta čia, pas jus, Lietuvoj...
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2012 03 30, 16:42)
Off topic: na bet ir šalta čia, pas jus, Lietuvoj...

Tai jau tikrai smile.gif Ziema niekaip nenori uzleisti poziciju smile.gif

O as su siltais prisiminimais is praeitu atostogu. Ech, gera buvo...
vacation1.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau nuotrauku bloge
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2012 04 01, 17:01)

grazutis albumelis, o svarbiausia, tai pamacius tiek aprasymu-prisiminimu toooks noras savas keliones taip iamzinti atsirado biggrin.gif
Atsakyti