Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

QUOTE(Pingvinukas @ 2012 03 27, 08:28)
Atsiprašau, kad įsiveržiu... Gal man pagelbėsite smile.gif http://www.dekostudi.../4413-4413.html ar šitame rinkinyje daug visko yra? Man reikia dovanai nupirkti rinkinį...

na jame yra visko po truputi, siaip yra sonelyje isvardinta ir prieky parodyta. tad ziurint ko tau reikia?
Atsakyti
QUOTE(sypseniki @ 2012 03 27, 08:43)
na jame yra visko po truputi, siaip yra sonelyje isvardinta ir prieky parodyta. tad ziurint ko tau reikia?

Man reikia gero rinkinio žmogui, kuris užsiima skrebinimu 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tad jei zmogus jau uzsiimineja skrebinimu, tai patarciau geriau dovanu ceki israsyti ir tada pats(-ti) issirinks ko reikia, truksta is priemoniu ir pan. nes su rinkiniu pavojinga, o jei spalvos nepatinka ar nemegstamos, o gal netales, tad gaila bus, kad pasides su mintim kada nors panaudosiu ir nebus sauni dovana panaudota smile.gif tad as tokiu atveju pati asmeniskai cekiuka paimu ir dziaugiuosi kai zmogus pats issirenka(ir pati kai gaunu ceki laabai dziaugiuos, nes iskart zinau ko reikia ir bus man naudinga), na nebent tu labai labai gerai pazysti skoni ir tikrai zinai, kad viskas tiks smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Sypseniki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 03 26, 20:46)
Zaliaakę jau kitur pagyriau, tai  4u.gif
Astase- kokie mieli atvirukai. O kiškučiai ir paukštukai čia su spaudukais ar gal pati piešei ir kirpai  bigsmile.gif  4u.gif

Dar kartą ačiukas 4u.gif

QUOTE(astaste @ 2012 03 27, 06:59)

Atvirukai paakiški, labai apsidžiaugčiau tokį gavusi thumbup.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2012 03 27, 07:46)
Man reikia gero rinkinio žmogui, kuris užsiima skrebinimu  4u.gif Ačiū  4u.gif

Pritariu, Sypseniki, nes po to gali žmogus nepanaudoti gautos dovanos, geriau čekis, nors sakoma ir banalu, tačiau praktiška thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseniki @ 2012 03 27, 08:54)
Tad jei zmogus jau uzsiimineja skrebinimu, tai patarciau geriau dovanu ceki israsyti ir tada pats(-ti) issirinks ko reikia, truksta is priemoniu ir pan. nes su rinkiniu pavojinga, o jei spalvos nepatinka ar nemegstamos, o gal netales, tad gaila bus, kad pasides su mintim kada nors panaudosiu ir nebus sauni dovana panaudota smile.gif tad as tokiu atveju pati asmeniskai cekiuka paimu ir dziaugiuosi kai zmogus pats issirenka(ir pati kai gaunu ceki laabai dziaugiuos, nes iskart zinau ko reikia ir bus man naudinga), na nebent tu labai labai gerai pazysti skoni ir tikrai zinai, kad viskas tiks smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai sunku pataikyti kitu atveju. nebent tiksliai zinotum, ko reikia.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2012 03 21, 20:22)
Sveikinimai maciau tavo bulves , liuksiskos  4u.gif  mirksiukas.gif

Ačiū. 4u.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 03 21, 21:01)
visvien norejau pasidziaugti smile.gif

Žavingos, pavydžiu kantrybės wub.gif

QUOTE(zaliaake25 @ 2012 03 26, 06:48)

Taigi puikius atvirukus darai, tad nuo jų iki skrebinimo su nuotraukomis tik vienas žingsnis biggrin.gif

QUOTE(astaste @ 2012 03 27, 06:59)
pati piešiau ir kirpau.

Labai gražūs Velykiniai atvirukai ir pavydžiu piešimo sugebėjimų wub.gif

Merginos norėjau pasitarti dėl mainų rato temos: kas jums įdomiau būtų - labai lengva užduotis (pvz., panaudoti kokią formą) ar truputį sudėtingesnė (panaudoti tam tikrą teminį dalyką), ar dar sudėtingesnė (pvz., panaudoti kokią techniką...)?
Labai laukčiau jūsų pasisakymų, nes skrebukas pagamintas, tuoj ir konkursą reikia skelbti, bet bijau su kokia sudėtinga užduotim atbaidyti... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2012 03 27, 18:04)
Ačiū.  4u.gif
Žavingos, pavydžiu kantrybės  wub.gif
Labai gražūs Velykiniai atvirukai ir pavydžiu piešimo sugebėjimų  wub.gif

Merginos norėjau pasitarti dėl mainų rato temos: kas jums įdomiau būtų - labai lengva užduotis (pvz., panaudoti kokią formą) ar truputį sudėtingesnė (panaudoti tam tikrą teminį dalyką), ar dar sudėtingesnė (pvz., panaudoti kokią techniką...)?
Labai laukčiau jūsų pasisakymų, nes skrebukas pagamintas, tuoj ir konkursą reikia skelbti, bet bijau su kokia sudėtinga užduotim atbaidyti...  doh.gif  lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif

Man, kaip dar skrebukų su nuotraukomis nedariusiai doh.gif įdomiausiai atrodo antrasis variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai laukčiau jūsų pasisakymų, nes skrebukas pagamintas, tuoj ir konkursą reikia skelbti, bet bijau su kokia sudėtinga užduotim atbaidyti...  doh.gif  lotuliukas.gif

Siaip man visi variantai butu idomu, tik gal treciasis toks po klaustuku, nes gali zmones netureti reikiamu priemoniu (pvz., as neturiu embosinimui skirtu dalyku). Bet jeigu technika su visiem prienamom priemonem, tai kodel gi ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2012 03 27, 08:59)
Ačiū  smile.gif  pati piešiau ir kirpau.

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti

Man visi variantai tiktu smile.gif
Atsakyti
Žibučių pintinė

user posted image

Viščiukas pievoje

user posted image
user posted image

Ančiuko pasiteškenimas Velykų proga

user posted image
user posted image

Kvepia pinavijomis (iš tissue popieriaus) ir rožėmis

user posted image