Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Geltonas pavasaris

user posted image
user posted image
user posted image

Kudikio gimimui

user posted image
user posted image
Atsakyti
Atsiprašau už nuotraukų kokybę, nes ką tik fotografavau, tai neatitinka spalvų
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dekui astaste, Irma smile.gif

QUOTE(astaste @ 2012 03 22, 11:51)
wub.gif  Labai graži užrašinė.
o čia ant kokios nors knygutės darai, ar viską sudedi iš popieriukų ir susegi?

viska sioj uzrasinukej gaminau pati smile.gif

zaliaake puikiai darbuojiesi smile.gif
Atsakyti
Matau graziu atviruku, Zaliaake smile.gif Ypac geltonas patiko, tikrai kad kvepia pavasariu...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif ačiū už įvertinimus ir pagyras, Jūsų visų darbai nuostabūs, man iki Jūsų labai toli, kol kas niekaip nesusidraugauju su skrebinimu, teisingiau labai noriu pabandyti, bet niekaip neprisiruosiu, bet reikės, nes noriu staigmeną vaikams padaryti ir papuošti mokykloje pasiekimų lentą prieš Velykas mokinukų nuotraukomis iš Jų gyvenimo, o tai bandysiu padaryti skrebinimo technika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 03 26, 07:48)
Labas rytas smile.gif ačiū už įvertinimus ir pagyras, Jūsų visų darbai nuostabūs, man iki Jūsų labai toli, kol kas niekaip nesusidraugauju su skrebinimu, teisingiau labai noriu pabandyti, bet niekaip neprisiruosiu, bet reikės, nes noriu staigmeną vaikams padaryti ir papuošti mokykloje pasiekimų lentą prieš Velykas mokinukų nuotraukomis iš Jų gyvenimo, o tai bandysiu padaryti skrebinimo technika smile.gif

Zaliaake kaip suprats neprissiruosi skrebinti? gi atvirukus gamini, o tai irgi yra skrebinimas smile.gif tad tu skrebini, nes kaip kitaip vadinti atviruku gamyba, jei naudoji skylamusius, formeles ir popieriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseniki @ 2012 03 26, 09:47)
Zaliaake kaip suprats neprissiruosi skrebinti? gi atvirukus gamini, o tai irgi yra skrebinimas smile.gif tad tu skrebini, nes kaip kitaip vadinti atviruku gamyba, jei naudoji skylamusius, formeles ir popieriu smile.gif

ne taip parasiau, neprisiruosiu su nuotraukomis pradeti, nuotrauku skrebukus daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 03 26, 12:04)
ne taip parasiau, neprisiruosiu su nuotraukomis pradeti, nuotrauku skrebukus daryti  blush2.gif

va va drinks_cheers.gif aš irgi tik atvirukus kol kas gaminu, nuotraukas pasidėjau ant stalo jau prieš pora mėnesių, bet nieko nesuskrebinu, kažkaip per daug atsakinga atrodo biggrin.gif

Keli atvirukai, laukiantiems Šv. Velykų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2012 03 26, 18:39)
va va  drinks_cheers.gif  aš irgi tik atvirukus kol kas gaminu, nuotraukas pasidėjau ant stalo jau prieš pora mėnesių, bet nieko nesuskrebinu, kažkaip per daug atsakinga atrodo  biggrin.gif

Zaliaakę jau kitur pagyriau, tai 4u.gif
Astase- kokie mieli atvirukai. O kiškučiai ir paukštukai čia su spaudukais ar gal pati piešei ir kirpai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 03 26, 21:46)
Zaliaakę jau kitur pagyriau, tai  4u.gif
Astase- kokie mieli atvirukai. O kiškučiai ir paukštukai čia su spaudukais ar gal pati piešei ir kirpai  bigsmile.gif  4u.gif

Ačiū smile.gif pati piešiau ir kirpau.
Atsakyti
Atsiprašau, kad įsiveržiu... Gal man pagelbėsite smile.gif http://www.dekostudi.../4413-4413.html ar šitame rinkinyje daug visko yra? Man reikia dovanai nupirkti rinkinį...
Atsakyti