Geltonas pavasaris
Kudikio gimimui
Dekui astaste, Irma
viska sioj uzrasinukej gaminau pati
zaliaake puikiai darbuojiesi
QUOTE(astaste @ 2012 03 22, 11:51)
Labai graži užrašinė.
o čia ant kokios nors knygutės darai, ar viską sudedi iš popieriukų ir susegi?
o čia ant kokios nors knygutės darai, ar viską sudedi iš popieriukų ir susegi?
viska sioj uzrasinukej gaminau pati
zaliaake puikiai darbuojiesi
Matau graziu atviruku, Zaliaake Ypac geltonas patiko, tikrai kad kvepia pavasariu...
Labas rytas ačiū už įvertinimus ir pagyras, Jūsų visų darbai nuostabūs, man iki Jūsų labai toli, kol kas niekaip nesusidraugauju su skrebinimu, teisingiau labai noriu pabandyti, bet niekaip neprisiruosiu, bet reikės, nes noriu staigmeną vaikams padaryti ir papuošti mokykloje pasiekimų lentą prieš Velykas mokinukų nuotraukomis iš Jų gyvenimo, o tai bandysiu padaryti skrebinimo technika
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 03 26, 07:48)
Labas rytas ačiū už įvertinimus ir pagyras, Jūsų visų darbai nuostabūs, man iki Jūsų labai toli, kol kas niekaip nesusidraugauju su skrebinimu, teisingiau labai noriu pabandyti, bet niekaip neprisiruosiu, bet reikės, nes noriu staigmeną vaikams padaryti ir papuošti mokykloje pasiekimų lentą prieš Velykas mokinukų nuotraukomis iš Jų gyvenimo, o tai bandysiu padaryti skrebinimo technika
Zaliaake kaip suprats neprissiruosi skrebinti? gi atvirukus gamini, o tai irgi yra skrebinimas tad tu skrebini, nes kaip kitaip vadinti atviruku gamyba, jei naudoji skylamusius, formeles ir popieriu
QUOTE(sypseniki @ 2012 03 26, 09:47)
Zaliaake kaip suprats neprissiruosi skrebinti? gi atvirukus gamini, o tai irgi yra skrebinimas tad tu skrebini, nes kaip kitaip vadinti atviruku gamyba, jei naudoji skylamusius, formeles ir popieriu
ne taip parasiau, neprisiruosiu su nuotraukomis pradeti, nuotrauku skrebukus daryti
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 03 26, 12:04)
ne taip parasiau, neprisiruosiu su nuotraukomis pradeti, nuotrauku skrebukus daryti
va va aš irgi tik atvirukus kol kas gaminu, nuotraukas pasidėjau ant stalo jau prieš pora mėnesių, bet nieko nesuskrebinu, kažkaip per daug atsakinga atrodo
Keli atvirukai, laukiantiems Šv. Velykų
QUOTE(astaste @ 2012 03 26, 18:39)
va va aš irgi tik atvirukus kol kas gaminu, nuotraukas pasidėjau ant stalo jau prieš pora mėnesių, bet nieko nesuskrebinu, kažkaip per daug atsakinga atrodo
Zaliaakę jau kitur pagyriau, tai
Astase- kokie mieli atvirukai. O kiškučiai ir paukštukai čia su spaudukais ar gal pati piešei ir kirpai
QUOTE(*Star* @ 2012 03 26, 21:46)
Zaliaakę jau kitur pagyriau, tai
Astase- kokie mieli atvirukai. O kiškučiai ir paukštukai čia su spaudukais ar gal pati piešei ir kirpai
Ačiū pati piešiau ir kirpau.
Atsiprašau, kad įsiveržiu... Gal man pagelbėsite http://www.dekostudi.../4413-4413.html ar šitame rinkinyje daug visko yra? Man reikia dovanai nupirkti rinkinį...