Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

QUOTE(Tomawru @ 2012 03 12, 19:31)
jo taip galima padaryti, bet  ir mano mazasis uzsinorejo stampuot, tai jis nesugenes taip geis kartus stampuko tepliot, jam reikia matai iskart pamerkt ir det stampa

Pasidairyk didžiosiose MAXIMOSE, esu pirkus vaikų žaislų skyriuje štampų rinkinus savo vaikams, kaina kažkas apie 45 Lt.
Berniukams yra su žaibu makvynu ir kitom mašinėlėm, mergaitėms su Hello Kitty, dar lyg tai su mike pūkuotuku ir jo draugais, dėžėje jei gerai pamenu 9 anspaudukai, ten jie kaip tik vaikiškai rankelei, pritaikytas ir antspaudas ir didelė, visą antspaudą dengianti pagalvėlė, o be to - vaikams nekenksmingas rašalas, mini piešimo sasiuvinukas ir keli flomasteriai rinkinyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseniki @ 2012 03 19, 18:15)
Belkaa pasiziurek CIA    arba CIA, o jei reikia didesniam kiekiui naudoti, kad butu patvarus irankis ir ne tik plonam popieriukui tai patarciau TOKI apvalintoja isigyti, nes liuksiskas sis smile.gif man asmeniskai skylamusiai nuo didesnio naudojimo neatlaiko ir greit atsimpa

Labai ačiū, tikrai pagelbėjote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2012 03 19, 15:06)
Ačiū labai už įvertinimą.  4u.gif

Tai suku dabar galvą, suku, kokią čia užduotį sugalvojus  mirksiukas.gif

Sveikinimai maciau tavo bulves , liuksiskos 4u.gif mirksiukas.gif
Kur Puskis kas zinot ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2012 03 21, 21:22)

Kur Puskis kas zinot ?  ax.gif

statybose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2012 03 21, 21:29)
statybose  biggrin.gif

biggrin.gif ;d biggrin.gif

smagu kad kazkas pasigenda smile.gif beto jo statybose prapuoliau, tvarkomes nauja buta, isirenginejam, tai darbo per akis ir rankos kol kas prie skrebinimo nekyla, tikiuosi greit tai praeis!!!
Atsakyti
user posted image

Off-topic cia skrebinimo temoj, bet visvien norejau pasidziaugti smile.gif
daugiau vaizdu bloge cia.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 03 21, 22:01)
user posted image

Off-topic cia skrebinimo temoj, bet visvien norejau pasidziaugti smile.gif
daugiau vaizdu bloge cia.

Irma, sveikinu, saunuole, verta buvai ivertinimo, tikrai labai originalus saves aprasymas smile.gif aguonos irgi superines, pirma mintis man buvo 'ir kiek gi ji laiko sitai darė' smile.gif man TV ziurejimui geriausias rankdarbis - mezgimas smile.gif
Atsakyti
Sveikinu su naujais namuciais Puski wink.gif labai puikiai suprantu koks malonumas ir vargelis isirengineti smile.gif bet kaip bus faina po visko smile.gif

Sveikinimu Irma smile.gif tikrai skrebukas vertas pastebejimo, toks labai istringantis smile.gif o aguonos bigsmile.gif nuostabios!! man tai vienos is graziausiu geliu savo forma, trapumu ir spalva smile.gif

na, o as rodausi su taskiniuota receptinuke apibarstyta senoviniais prieskoniais smile.gif
user posted image
daugiau foto CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseniki: 21 kovo 2012 - 23:01
QUOTE(sypseniki @ 2012 03 21, 23:59)

Jau tos tavo knygutės kokios fainos visos, žiūriu neatsižiūriu wub.gif
O paskutinėj dar ir taip gudriai sunaudojai likučius nuo įrankių thumbup.gif
Atsakyti
Dekui varla smile.gif cia mane ader uzkrete jomis, seniai tokiomis zavejausi tik laiko nerasdavau padaryt.. smile.gif o dar kai reikia sveikinti zmogu kuris turi viska, tad sukuos is padeties smile.gif
Atsakyti
wub.gif Labai graži užrašinė.
o čia ant kokios nors knygutės darai, ar viską sudedi iš popieriukų ir susegi?
Atsakyti
Sypsenike: wub.gif uzrasine

Aciuks uz ivertinimus mano siuvinejimo 'sedevrui'. Isitikinau kad kasdien po truputi galima pasiekti ir Everesta.
Atsakyti