QUOTE(Sanrita @ 2012 03 10, 04:07)
Irma, gal gali priminti nuorodą kur rodei kokį akvarelinio popieriaus albumą naudoji savo art dienoriaščiams ? Kur dar viršelį perrišai ir dekoravai ...
Ar apie
si kalbi?
cituoju details is savo pacios blogo:
(firma)... Bee Paper - Aquabee (www.beepaper.com).
(rusis).... Super Deluxe; Heavyweight Drawing Paper for use with Wet & Dry media
(matmenys)....12in. x 9 in. (30.48 cm x 22.86 cm)
(svoris)...93lb. or 150 gsm. paperom/2011/10/sharing-my-1st-art-journal-spread.html]
Prisipazinsiu kad man sis formatas nelabai patiko
pagrinde kad tai sasiuvinys su spiralem, negaliu isimti lapu. Man patinka dirbti ant atskiru akvareles lapu kad nereiketu pergyventi ar apatiniai puslapiai sugers dazus, ir ar prikliurkinsiu ant jau gatavu irasu/puslapiu.
*Taip pat 150gsm pagrindas per plonas....reikia tada suklijuoti du lapus kad taptu stangresnis.
Geriausias sprendimas man buvo isigyti sio
(linkas) Arches firmos 'Aqvarelle' storo akvareles popieriaus 300g. (brangoka bet geriausios kokybes). Lapai nesiraito, gali purksti ir dazyti kiek nori. Galvoju kad veliau tiesiog pramusiu skyles ir visus darbelius suversiu i dienorascio knyga. Tad padariau isvada kad man geriausiai dirbti po atskirus lapus
Jei nevartociau dazu o siaip tik klijuociau iskarpas ir rasyciau, tada tas ankstesnis minetas sasivinys puikiausiai tiktu