Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

QUOTE(Tomawru @ 2012 03 09, 15:26)
aaa, supratau, o sakykit kur pigiausia pirkti skilamusius LT, nes siustis is uzsienio kreditines neturiu 4u.gif ? kampinius ir krastinius?

pasidairyk cia: spalvunamai.lt, skrebink.lt
Arba realiose parduotuvese kartais irgi buna: Timari Panoramoje, Hello BIG'e, ArtManijoje, Senas Naujas...
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 03 09, 16:26)
aaa, supratau, o sakykit kur pigiausia pirkti skilamusius LT, nes siustis is uzsienio kreditines neturiu 4u.gif ? kampinius ir krastinius?

Kainos panašios smile.gif O kartais patyrusios skrebukės parduoda savo atsibodusius ax.gif
Atsakyti
Sveiki, įkėliau dar du darbelius 4u.gif
user posted image
user posted image
daugiau
Atsakyti
Irma, gal gali priminti nuorodą kur rodei kokį akvarelinio popieriaus albumą naudoji savo art dienoriaščiams ? Kur dar viršelį perrišai ir dekoravai ...
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2012 03 10, 04:07)
Irma, gal gali priminti nuorodą kur rodei kokį akvarelinio popieriaus albumą naudoji savo art dienoriaščiams ? Kur dar viršelį perrišai ir dekoravai ...

Ar apie si kalbi?

cituoju details is savo pacios blogo:

(firma)... Bee Paper - Aquabee (www.beepaper.com).
(rusis).... Super Deluxe; Heavyweight Drawing Paper for use with Wet & Dry media
(matmenys)....12in. x 9 in. (30.48 cm x 22.86 cm)
(svoris)...93lb. or 150 gsm. paperom/2011/10/sharing-my-1st-art-journal-spread.html]

Prisipazinsiu kad man sis formatas nelabai patiko schmoll.gif
pagrinde kad tai sasiuvinys su spiralem, negaliu isimti lapu. Man patinka dirbti ant atskiru akvareles lapu kad nereiketu pergyventi ar apatiniai puslapiai sugers dazus, ir ar prikliurkinsiu ant jau gatavu irasu/puslapiu.
*Taip pat 150gsm pagrindas per plonas....reikia tada suklijuoti du lapus kad taptu stangresnis.
Geriausias sprendimas man buvo isigyti sio (linkas) Arches firmos 'Aqvarelle' storo akvareles popieriaus 300g. (brangoka bet geriausios kokybes). Lapai nesiraito, gali purksti ir dazyti kiek nori. Galvoju kad veliau tiesiog pramusiu skyles ir visus darbelius suversiu i dienorascio knyga. Tad padariau isvada kad man geriausiai dirbti po atskirus lapus wink.gif Jei nevartociau dazu o siaip tik klijuociau iskarpas ir rasyciau, tada tas ankstesnis minetas sasivinys puikiausiai tiktu wink.gif
Atsakyti
Ačiū Irma.
Aš taip ir padarysiu ... Turiu akvarelinio popieriaus geros kokybės tik matmenys 32,5x46 cm (A3+) O gramatūra 370 g.gif
Tik tokio čia galiu gauti ...
Susikarpysiu ir pradėsiu pimuosius puslapius ... ax.gif tik turiu pabaigti vieną skrebuką.
Atsakyti
siandien fotografavimo diena biggrin.gif tai i bloga sukeliau nemazai paskutines savaites darbu ir skrebuka mainu ratui. kvieciu uzeiti mirksiukas.gif
Atsakyti
Atvirutė 3 gimtadienio proga
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaste: 11 kovo 2012 - 17:12
Sveikos - su praėjusia mūsų švente smile.gif
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 03 09, 21:13)
Sveiki, įkėliau dar du darbelius  4u.gif

Kaip gražu, tas popierius fainas, tikrai pagalvojau, kad pačios paišytas thumbup.gif
astaste - šaunus atvirukas smile.gif
ader - labai gražu ir senoviška wub.gif
Bandau ir aš pasireikšti konkursuose, kviečiu užsukti čia smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tiek grožių vėl prikurta thumbup.gif

Ilgai kaupiausi savo pirmam skrebukui ir štai vat tokį pirmokišką ateinu pasirodyti smile.gif
Labai norėtųsi ir kritikos sulaukti, kad galėčiau taistyti savo klaideles blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina_S: 12 kovo 2012 - 14:26
laba, norejasu pasiteirauti , kur galim rast stampuku padu (na kur stampukus pamerkt) dideliu? kokoiu 7cmx7cm, nes nusipirkau didesnius stampukus vaikiskus:) ir kiek randu padukus tai buna 3,3cm x3,3 cm didziausi
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 03 12, 17:25)
laba, norejasu pasiteirauti , kur galim rast stampuku padu (na kur stampukus pamerkt) dideliu? kokoiu 7cmx7cm, nes nusipirkau didesnius stampukus vaikiskus:) ir kiek randu padukus tai buna 3,3cm x3,3 cm didziausi

tai ant pacio stampuko su ta kempinele rasalo tiesiog tapsnok per visa stampuka, kad visas pasidengtu rasalu, o paskui jau stampuokis kur reikia.pakartok tai kleis kartus, kad visur tiksliai rasalu pasidengtu ir vsio. nereikia pirkti rasalo paduko tokio dydzio, kad atitiktu stampuka.o seip daugelis rasaliuku ir nera labai jau dideli. na, o jei nori pirkti tai jais prekiauja spalvunamai.lt, skrebink.lt ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseniki: 12 kovo 2012 - 16:40