Pražuvėlė rodosi su karštu skrebuku -
Smulkiau mano bloge
Irma labai idomus naturalistinis skrebukas, lendu i bloga pasiziuret is arciau
Star labai grazu, kad atvirukuose naudoji dziovintas gelytes
Sanrita nu super pasidarbavai tos bangeles nuostabios ir taip viskas tinka, na tavo darbelis tik dar karta irodo, kad graziam skrebukui sukurti nereikia ir spec. priemoniu tureti saunuole
Zaliaake25 dailus darbeliai
na, o pas manesjei uzsuksit i svecius rasit riuuuzava mamos prisiminimams skirta uzrasine
Beto visoms grazaus prasidejusio pavasario
Star labai grazu, kad atvirukuose naudoji dziovintas gelytes
Sanrita nu super pasidarbavai tos bangeles nuostabios ir taip viskas tinka, na tavo darbelis tik dar karta irodo, kad graziam skrebukui sukurti nereikia ir spec. priemoniu tureti saunuole
Zaliaake25 dailus darbeliai
na, o pas manesjei uzsuksit i svecius rasit riuuuzava mamos prisiminimams skirta uzrasine
Beto visoms grazaus prasidejusio pavasario
QUOTE(sypseniki @ 2012 03 01, 18:34)
Aš čia dėl floristinių paveikslėlių turėjau pasidžiovinusi. Dabar pabandysiu ir pamiksuot atvirutes darydama su įvairiom priemonėm.Kelias dienas galvoje vis sukosi idėja kokias atvirutes norėčiau pabandyt padaryt, tai va tokios jos man ir gavosi
Aš atskirai neaptarinėsiu, nes vis pasižiūriu net ne darbelius, o tiesiog meno kūrinius ir lieku apšalus... Ir pačiai nagai niežtėt pradeda. Tad daugiausiai pasiskaitinėju, pasibandau po truputį. Priemones bandau rinktis. Vyras užsipageidavo atviručių bendradarbėms kovo aštuntai, tai pabandžiau sumeistraut kažką...
Sveikos
Sanrita, labai gražu, toks lengvas darbelis gavosi, toks kvėpuojantis. Patinka man tokie "nebrangūs" darbukai
Turiu nepavykusių akvarelių - pradėta ir nebaigta lieti. Galvoju, galima jas panaudoti, kaip kokį foną ar šiaip pakarpinėt
Star, labai šaunūs atvirukai su gėlytėmis O ten tos atvirutės kovo 8-ai, ar jos štampuotos? Na tie kvadratukai-nekvadratukai?
Na, o aš savo knygutę pildau - kviečiu užsukti
Sanrita, labai gražu, toks lengvas darbelis gavosi, toks kvėpuojantis. Patinka man tokie "nebrangūs" darbukai
Turiu nepavykusių akvarelių - pradėta ir nebaigta lieti. Galvoju, galima jas panaudoti, kaip kokį foną ar šiaip pakarpinėt
Star, labai šaunūs atvirukai su gėlytėmis O ten tos atvirutės kovo 8-ai, ar jos štampuotos? Na tie kvadratukai-nekvadratukai?
QUOTE(nojura @ 2012 03 02, 23:45)
Sveikos
Ačiū
Atvirutės pagamintos paprastuoju būdu
Vizitinių popierius su šiokiu tokiu reljefu, iškirpti kvadračiukai iš margo popieriaus, kampiukai su skylamušiu prakirpti ir priklijuota rombu ant dvipusės lipnios juostos (gal sakyčiau kokių 3mm... )
O popieriukas margas paprastutis iš SN, kur nebrangūs rinkinukai, išskyrus tą pilkšvą su gėlėm
Gėlytės irgi ne iš kolekcijų
Juostelė, bantukas surištas ir priklijuotas su dvipuse lipnia pagalvėle. Kraštukai atviručių su dažiukais patonuoti.
Neturiu įmantrių priemonių, tai su tuo kas yra po ranka šiai dienai
Papildyta:
Nojura darbai
Rodausi ir aš su savo dviem skrebukais skirtais mamai o kitas tėčiui
http://mano-mazutis-...-skrebukai.html
http://mano-mazutis-...-skrebukai.html
EIlinį kartą daug praleidau, tai kai puoliau visų skrebukų žiūrėt ir atvirukus tyrinėt... per gerą savaitę čia tiek naujienų Net nebesugebu išskirti. Tai pagirsiu visas kartu
O čia mano mažutė knygutė...
Kortų knygelė
O čia mano mažutė knygutė...
Kortų knygelė