Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Pražuvėlė rodosi su karštu skrebuku -

user posted image

Smulkiau mano bloge

Atsakyti
Sveikutės senai bebuvau

Užrašinė

user posted image
user posted image
user posted image

Pavasarine pieva

user posted image
user posted image

Raudonai - žalia

user posted image
user posted image

Balto drugio svajonė

user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Irma labai idomus naturalistinis skrebukas, lendu i bloga pasiziuret is arciau smile.gif

Star labai grazu, kad atvirukuose naudoji dziovintas gelytes smile.gif

Sanrita nu super pasidarbavai smile.gif tos bangeles nuostabios ir taip viskas tinka, na tavo darbelis tik dar karta irodo, kad graziam skrebukui sukurti nereikia ir spec. priemoniu tureti smile.gif saunuole smile.gif

Zaliaake25 dailus darbeliai smile.gif

na, o pas manesjei uzsuksit i svecius rasit riuuuzava mamos prisiminimams skirta uzrasine biggrin.gif

Beto visoms grazaus prasidejusio pavasario smile.gif

Atsakyti
user posted image
Mano naujausias pagal Page Maps eskiza.
Bloge daugiau vaizdu is arciau bei juokinga istorija biggrin.gif ....cia.
Atsakyti
QUOTE(sypseniki @ 2012 03 01, 18:34)
Star labai grazu, kad atvirukuose naudoji dziovintas gelytes smile.gif

Aš čia dėl floristinių paveikslėlių turėjau pasidžiovinusi. Dabar pabandysiu ir pamiksuot atvirutes darydama su įvairiom priemonėm.Kelias dienas galvoje vis sukosi idėja kokias atvirutes norėčiau pabandyt padaryt, tai va tokios jos man ir gavosi ax.gif

Aš atskirai neaptarinėsiu, nes vis pasižiūriu net ne darbelius, o tiesiog meno kūrinius wub.gif ir lieku apšalus... ax.gif Ir pačiai nagai niežtėt pradeda. Tad daugiausiai pasiskaitinėju, pasibandau po truputį. Priemones bandau rinktis. Vyras užsipageidavo atviručių bendradarbėms kovo aštuntai, tai pabandžiau sumeistraut kažką... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 01 kovo 2012 - 22:06
Sveikos smile.gif
Sanrita, labai gražu, toks lengvas darbelis gavosi, toks kvėpuojantis. Patinka man tokie "nebrangūs" darbukai thumbup.gif
Turiu nepavykusių akvarelių - pradėta ir nebaigta lieti. Galvoju, galima jas panaudoti, kaip kokį foną ar šiaip pakarpinėt g.gif
Star, labai šaunūs atvirukai su gėlytėmis thumbup.gif O ten tos atvirutės kovo 8-ai, ar jos štampuotos? Na tie kvadratukai-nekvadratukai?

Na, o aš savo knygutę pildau - kviečiu užsukti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojura: 02 kovo 2012 - 21:53
QUOTE(nojura @ 2012 03 02, 23:45)
Sveikos smile.gif
Star, labai šaunūs atvirukai su gėlytėmis  thumbup.gif O ten tos atvirutės kovo 8-ai, ar jos štampuotos? Na tie kvadratukai-nekvadratukai?

Na, o aš savo knygutę pildau - kviečiu užsukti wink.gif

Ačiū ax.gif

Atvirutės pagamintos paprastuoju būdu biggrin.gif

Vizitinių popierius su šiokiu tokiu reljefu, iškirpti kvadračiukai iš margo popieriaus, kampiukai su skylamušiu prakirpti ir priklijuota rombu ant dvipusės lipnios juostos (gal sakyčiau kokių 3mm... )

O popieriukas margas paprastutis iš SN, kur nebrangūs rinkinukai, išskyrus tą pilkšvą su gėlėm blush2.gif

Gėlytės irgi ne iš kolekcijų blush2.gif

Juostelė, bantukas surištas ir priklijuotas su dvipuse lipnia pagalvėle. Kraštukai atviručių su dažiukais patonuoti.

Neturiu įmantrių priemonių, tai su tuo kas yra po ranka šiai dienai ax.gif
Papildyta:
Nojura darbai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 02 kovo 2012 - 23:18
Rodausi ir aš su savo dviem skrebukais skirtais mamai o kitas tėčiui smile.gif
user posted image

user posted image
http://mano-mazutis-...-skrebukai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 04 kovo 2012 - 17:22
EIlinį kartą daug praleidau, tai kai puoliau visų skrebukų žiūrėt ir atvirukus tyrinėt... per gerą savaitę čia tiek naujienų thumbup.gif Net nebesugebu išskirti. Tai pagirsiu visas kartu 4u.gif

O čia mano mažutė knygutė...

user posted image
Kortų knygelė
Atsakyti
Berzelio sakeles, kurios dar lapelius isleis iki velyku, puosto rozytemis ranku darbo
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
apsikeitimas-pasiskolinimas skylamusiais

gal ka domintu?
Atsakyti
Krisrti tavo senovinei skrebukai nusotabus, spalvos, detales, visa visuma dvelkia praeitimi smile.gif

Justess pakomentavau bloge, kokia super ideja su kortomis smile.gif

na, o as rodausi su sendinta kelionie uzrasinuke user posted image
Atsakyti