Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Irma, tavo pamegta schema, jau ne pirma tokia kompozicija matau, labai faina nuotrauka, cia istisine tokia atspausdinai ar is keliu sudejai?

Aciu Ader...Cia dvi nuotraukos klijuotos greta, tik toks vaizdas kad atrodo vientisai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 26 lapkričio 2011 - 13:59
QUOTE(ader @ 2011 11 26, 09:41)
pupshe, apsilankyk www.scrapping.lt ten yra atskira tema apie vilnieciu susitikimus ir daug naudingos informacijos pagal temas.

Kadangi turiu irankiu ir kazkiek priemoniu tai galiu parodyt kaip kas veikia kas is ko padaroma. tau bus lengviau pasirinkti kas tau reikalinga o kas ne. Nes kai prisimenu save, tai pradzioj puoliau ant visko kas susije su skrebinimu ir tik veliau pradejau atsirinkineti kas man tinka.

Pažįstama hihihi.gif
Vakar nėjau iki paryčių miegoti, tai ir scrapping.lt naršiau. Mačiau, kad skylamušiukais merginas aprūpini blush2.gif Tai žinosiu kur kreiptis, jei pagaus mane skrebinimas. Man labai norisi berniukiško nėrinukų tipo skylamušio. Kaip supratau, tokių dabar neįmanoma gauti? blush2.gif

QUOTE(Glidė @ 2011 11 26, 11:12)
Sveika Prisijungusi thumbup.gif

Šaunu kad klausi, svarbiausia rasti atsakymus į klausimus, nes tik tada suprasi kas tau patinka ir kaip nori darti pati.
1. Dėl klijų
2. Pirmas darbelis mano, tai atsakysiu.

Labai naudinga informacija bigsmile.gif Ačiū 4u.gif Liko skrebink.lt parduotuvė nepapirkta, tai pasirodo, kad ir čia reikės prasisukti hihihi.gif

Dabar bėgu pakuoti savo pirmųjų siuntinukų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
turiu bloge dovanų 000054.gif kviečiu užsukti wink.gif
Atsakyti
Diax, aprupinu aprupinu, o ka daryt lotuliukas.gif vis tikiuosi kad lietuvoj ispopuliares sie rankdarbiai ir atsiras tokia oaze-didele skrebo paruodutotuve-rojus smile.gif jei kazko reikes tai rasyk az, pasakysiu ka imanoma gaut. mirksiukas.gif

aciu Irma, kai geriau isiziurejau tai supratau smile.gif
Atsakyti
Pirmiausia noriu pad4koti merginoms Remini ir Knopkiniukams už galimybę laimėti priziukus, taip pat skrebukei, kuri organizuoja naująjį žaidimą Mainų ratas (kaip jūs sugebate taip gerai atsiminti visų nikus ir net atskirų skrebukų autores?).

Kviečiu į svečius apžiūrėti ir pakritikuoti mano naujojo darbelio smile.gif user posted image
Atsakyti
kaip jūs sugebate taip gerai atsiminti visų nikus ir net atskirų skrebukų autores?).
Dauguma is musu cia jau bendrauja nuo 'senu laiku' kada LT tik gime skrebas wink.gif
Jei ilgiau skrebinsi issivystys pacios asmeniskas braizas bei stilius kuris kitiem bus atpazinamas.
Einu i tavo bloga pasidairyt wink.gif
Atsakyti
Alikante, nu kaip pavydžiu žmonėms, kurie sugeba neperkrauti savo skrebukų... wub.gif

Aš tam kartui su savo kiek ankštoku skrebuku: blush2.gif

user posted image
Išsamiau, kaip viasada, čia. smile.gif
Atsakyti
Sushi, o kaip as pavydziu toms, kurios sugeba suderinti ir sudeti kuo daugiau detaliu smile.gif
Atsakyti
Merginos, as kiek ne i tema. Kazkuri rodetes kaledini vainika is popieriaus geliu, kur man ji atrast paziureti?
Atsakyti
user posted image
Nors kada mano darbelis į temą. Rodausi su advento kalendoriumi. Daugiau nuotraukyčių mano tinklaraštyje:
http://mano-mazutis-...alendorius.html
Atsakyti
user posted image
Once Upon a Time tik paskelbe nauja issuki, tuom pat pristatau savo konkursini wink.gif
Kvieciu uzsukti i svecius...
pasidalinau idomia technika (bent man buvo smagus atradimas) kaip embosinti viena antspauda su skirtingu spalvu embosinimo milteliais...
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 30 lapkričio 2011 - 16:11
Irma, labai patiko man šis tavo darbas. Ir, nors blog'e jau pakomentavau, bet ir čia pasikartosiu, o kartu ir paklausiu. Gal gali paprasčiau papasakoti apie tą embosinimą? blush2.gif Arba gal kaip nors paprastai man, kaip nelabai išmanančiai apie tuos dalykus, gali papasakoti, kas per daiktai yra embosinimo rašalas ir kas per milteliai, kuriuos beri ir „užkepi“ su fenu..?

Aš tam kartui ateinu su praeito vakaro savo „greituku“ smile.gif

user posted image

Plačiau – čia. smile.gif
Atsakyti