Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

QUOTE(Glidė @ 2012 02 17, 23:07)
Labai patiko darbelis, tikrai gražiai viską sukompanavai. Tik galima viena patarimą blush2.gif
Nerašyk tokiom ryškiom raidėm kaip "Aš ir Laurynas", kai tokių spalvų aplinkinėje spalvų gamoje nėra, tai tiesiog rėžia akį ir per daug į save traukia dėmesį 4u.gif
Šaunuolė, matosi kad tobulėji mirksiukas.gif

Dėkui - patarimai ir pamokymai visada pageidaujami wink.gif
Atsakyti
user posted image
Skrebukas skrebintas spec. Kuretake gamintojui kuris dizainerem dave issuki: 'Doodle Mania'.
Daugiau vaizdu, bei intryguojanti {bent man} technika aprasyta mano bloge.
Uzsukite i svecius mirksiukas.gif
Atsakyti
Irma, einu tyrinet darbelio, atrodo intriguojanciai smile.gif

Mano atsakymas į priespaskutinio skrebuko misle jau irgi "gatavas"

cia
Atsakyti
Irma labai grazu ir tie koralai visai kitaip atrodo kai yra paryskinti smile.gif na kaip tikras povandeninis pasualis smile.gif

Dimming sveikinimai wub.gif ir skrebukas labai mielas wink.gif
Atsakyti
kvieciu i svecius pazvelgti i minimalistini mano skrebuka
Atsakyti
kovo 2-a diena organizuojamas smagus vilnieciu skrebukiu pasisedejimas-pasidarbavimas.
TEMA
Skrebukas is atraizu ir paprasciausiu priemoniu smile.gif
reikes:
pagrindo popieriaus arba paprasciausio kartono
rastuotu popieriuku atraizu ar juosteliu (galima namuose pasiruosti ir pagrazinti krastelius figuriniais skylamusiais)
detaliu papuosimams (etikeciu, markuciu ar siaip kazko is buities tinkamo)
juosteliu, sagu, visko ka tik galetumet panaudoti
dazu
kliju, karstu kliju
NUOTRAUKOS

tikslas-pradeti ir pabaigti skrebuka :mosking (darysim greitukus)

jei yra cia tokiu kurios nesilanko scrapping tinklarastyje bet nori susipazinti ir sudalyvauti rasykit man i AZ biggrin.gif
Atsakyti
Oi Ader kaip noreciau prie jusu jungtis, gaila, kad man labai toli iki Vilniaus verysad.gif

Bandysiu dalyvauti scrapping.lt atvirutes konkurse, kur reikalinga panaudoti veltinio detale...
user posted image

Norejau pasiteirauti jusu... Vat man labai nepatinka krastukas, toks jausmas kad butu neprilipes, nors dejau lipnia ir prie krasto ir dar bandziau poto pataistyti... Ka jus darot tuo atveju, jeigu lipdant ant virsaus popieriu jus limpa netiesiai ir reikalinga ji atlipinti.. Kaip tokiu atveju istiesinate popieriu, kad jis nei truputi nepasigaranksciuotu...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina_S: 22 vasario 2012 - 11:49
siaip tai stengiuosi jei prilipinu, kad nebereiketu plest. gal tiesiog lipni juostele nelabai kokybiska, kad negraziai prilimpa, nes siaip turetu graziai prisiklijuot. pamegink vel paklijuot mazu juosteles gabaliuku tose vietose ir prispausk kuo nors sunkiu.
Atsakyti

Sypseniki: nuostabus skrebukas! Nereali nuotrauka...labai patiko!
Atsakyti
Aciu Irma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseniki @ 2012 02 21, 19:36)

laaabai mielas rolleyes.gif

QUOTE(Lina_S @ 2012 02 22, 13:45)
Oi Ader kaip noreciau prie jusu jungtis, gaila, kad man labai toli iki Vilniaus  verysad.gif 

Bandysiu dalyvauti scrapping.lt atvirutes konkurse, kur reikalinga panaudoti veltinio detale...
user posted image

bigsmile.gif o kaip čia taip gražiai t baleriną padarei... 4u.gif

Irma, smagi marinistinė idėja bigsmile.gif
Atsakyti
*Star* sabloniuka klijavausi ant kartono, poto keliose vietose prisiklijavau veltini ir kirpau pagal ta sabloniuka mirksiukas.gif
Atsakyti