Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Assol kaip grazu wub.gif man pastaruoju metu dideles nuotraukos skrebukuose nerealiai atrodo... o tas ezero vaizdas nepakartojamas ir tas horizontas virs jo.. labai labai grazu smile.gif
Atsakyti
Greit atlekiu pranesti, kad balsavimas baigtas ir isrinkta Mainu rato Nr. 3 nugaletoja!!! Uzsukit suzinoti, kas laimejo thumbup.gif
Atsakyti
Va pasirodau su savo pirmu bandymu. atvirutė. kažkaip nuotraukų dar nebandžiau. rezultatas man ne itin patinka, bet šiaip pusė velnio, kaip sakant smile.gif man pačiai patinka tik kaip pavyko užrašą "mamai" pačiai nupiešt ir iškirpt biggrin.gif
user posted image
user posted image

mielai priimu pastabas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaste: 19 vasario 2012 - 09:08
astaste, iš mano pusės pastabų nebus, nes man labai labai gražu ir skoninga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 19 vasario 2012 - 10:44
man pačiai patinka tik kaip pavyko užrašą "mamai" pačiai nupiešt ir iškirpt 

drinks_cheers.gif ir man labai patiko! pagalvojau gal koks iskirstas sriftas...toks zaismingas thumbup.gif
Atsakyti
Astaste labai dailu smile.gif o skaiciuka 50 taip pat pati piesiai?
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2012 02 19, 11:44)
astaste, iš mano pusės pastabų nebus, nes man labai labai gražu ir skoninga  4u.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 02 19, 17:01)
drinks_cheers.gif ir man labai patiko! pagalvojau gal koks iskirstas sriftas...toks zaismingas  thumbup.gif

QUOTE(sypseniki @ 2012 02 19, 17:05)
Astaste labai dailu smile.gif o skaiciuka 50 taip pat pati piesiai?

Ačiū labai, mergaitės 4u.gif sėdžiu dabar visa patenkinta ir pačiai tas atvirukas gražesnis net patapo biggrin.gif biggrin.gif
Sypseniki, taip, skaičių 50 irgi pati piešiau ir kirpau manikiūrinėmis žirklutėmis smile.gif
Atsakyti
Astaste puikus atvirukas. Labai patiko tas 50 . Jis taip gražiai žiūrisi.
O aš keliu savo naują albumuką mažai mergytei
user posted image
Daugiau nuotraukų mano tinklaraštyje
http://mano-mazutis-...-albumukas.html
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės smile.gif Vis užmetu akį, bet parašyt nelabai turiu ką, kol kas su darbeliais prasčiau, koks vienas kitas, bet nėr ką lyginti kokių čia grožių prisižiūriu wub.gif
Labai labai gražu, tikrai wub.gif

Astase, o tai išpiešti skaičiukai ir užrašas?

kristi13 batukai čia šabloniukai kokie ar pati juos darei?

blush2.gif

Atsakyti
Batukus darau pati 4u.gif
Atsakyti
Kristi labai labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2012 02 20, 11:54)
Astaste puikus atvirukas. Labai patiko tas 50 . Jis taip gražiai žiūrisi.
O aš keliu savo naują albumuką mažai mergytei

Nerealus albumas, tiesiog tobulas thumbup.gif wub.gif man iš vis tavo darbai toookie gražūs, aš net tavo svetainę į adresyną įtraukiau dar nebendraudama čia blush2.gif
ačiū už pagyras mano atvirukui 4u.gif

QUOTE(*Star* @ 2012 02 20, 12:22)
Astase, o tai išpiešti skaičiukai ir užrašas?

aha, piešiau pati. skaičių piešiau ant balto blizgaus storesnio popieriaus auksiniu rašikliu, o užrašą ant plonesnio margo popieriaus nusipiešiau ir iškirpau, ir viskas mirksiukas.gif patarė merginos pradžiai daryt iš to, ką turiu, tai neinvestuoju daug kol kas. nors labai noriu jau ir visokiausių spalvotų margų popierių, ir kraštui skylamušio, kad būt gražu kaip pas kristi biggrin.gif , ir visokių kitokių priemonių.
Atsakyti