sveikos, ir as norejau paklausti jusu nuomones,nes krikstynu pakvietimu temoj mane nukreipe cia . Ten viena mamyte ikele foto "drugelius" kuriuos galvoju daryti kaip pakviet.(Nemoku pati idet foto ) Ju sparneliuose detales reikia graziai iskarpyti, bet su zirklem ar peiliuku man nelabai lygiai gaunasi. O nesti i firma kur pjausto su lazeriu lb brangu turbut. Jeigu kas galetumet zvilgtelt ir kazka patarti (ar aparata toki matet), buciau dekinga su
Kirtimo formu man teko matyt tik mazu, o ten dydis kaip atviruko mazdaug .
Dar kolkas nemoku ideti ,o i tema kvietimai krikstynoms man nuotraukas idejo viena mamyte
Beje labai grazus tavo darbeliai sypseniki, pasiziurejau nuorodele
Aciu
siuos turi omeny? tai jie turbut daryti su formelem kirtimo ar kokiu pjaustymo aparatuku, nes tokiu daug vienodu neprisikarpys lengvai. o seip manau, kad labai nesudetinga tokius drugius issikarpyti paciai su manikiurinem zirklutem, nes sparniuku viduriukai gan dideli pasibandyk keleta kartu ir viskas manau pavyks nes jei neturi kokios kirtimo masinytes, formeliu kirtimo ir nezadi isigyt vien del keliu kvietimu, tad tikrai tokius gali isikirpti rankomis
QUOTE(Jurguras @ 2012 02 16, 23:34)
siuos turi omeny? tai jie turbut daryti su formelem kirtimo ar kokiu pjaustymo aparatuku, nes tokiu daug vienodu neprisikarpys lengvai. o seip manau, kad labai nesudetinga tokius drugius issikarpyti paciai su manikiurinem zirklutem, nes sparniuku viduriukai gan dideli pasibandyk keleta kartu ir viskas manau pavyks nes jei neturi kokios kirtimo masinytes, formeliu kirtimo ir nezadi isigyt vien del keliu kvietimu, tad tikrai tokius gali isikirpti rankomis
dekui sypseniki,kad padejai ,taip,sitie drugeliai. Tikriausiai taip ir darysiu kaip sakai nes taip pat galvoju,kad neapsimoka pirkt sablona,o ir identisko nemaciau. o nesti i kokia firma kur pjausto bus brangoka.
QUOTE(nojura @ 2012 02 17, 22:07)
Sveikos
pagaliau ir aš turiu šį bei tą parodyti.
Paskutiniu laiku tokia užsikasusi darbais - gal kas žinote, kur papildomas valandas į parą pardavinėja ?
Vis kaupiuosi pagamint kažką popierinio, jau biškį apsipirkau, net nuotraukų pora susiradau, bet...
Gerai, einu kojinių megzt
pagaliau ir aš turiu šį bei tą parodyti.
Paskutiniu laiku tokia užsikasusi darbais - gal kas žinote, kur papildomas valandas į parą pardavinėja ?
Vis kaupiuosi pagamint kažką popierinio, jau biškį apsipirkau, net nuotraukų pora susiradau, bet...
Gerai, einu kojinių megzt
Labai patiko darbelis, tikrai gražiai viską sukompanavai. Tik galima viena patarimą
Nerašyk tokiom ryškiom raidėm kaip "Aš ir Laurynas", kai tokių spalvų aplinkinėje spalvų gamoje nėra, tai tiesiog rėžia akį ir per daug į save traukia dėmesį
Šaunuolė, matosi kad tobulėji
Labas vakarėlis Senokai jau čia neapsireiškiu su darbais, tad skubu ištaisyti šią klaidą ir rodausi su naujienėle
Jei norit iš arčiau apžiūrėti, ką nors gero pasakyti arba pakritikuoti, kviečiu jus į svečius, bet kokia jūsų nuomonė man labai svarbi
http://www.neandertaliete.blogspot.com
Beje, labai smagu, kad atsiranda vis daugiau skrebinančių
Jei norit iš arčiau apžiūrėti, ką nors gero pasakyti arba pakritikuoti, kviečiu jus į svečius, bet kokia jūsų nuomonė man labai svarbi
http://www.neandertaliete.blogspot.com
Beje, labai smagu, kad atsiranda vis daugiau skrebinančių