Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

QUOTE(Glidė @ 2012 02 08, 14:29)

Kokie prasmingi pasitaskymai - aitvaro uodegeles thumbup.gif laaabai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Glide, koks fainas tavo loliukas thumbup.gif
Atsakyti
Turiu dar viena nauja darbeli. Senokai as ji pradejau, bet tik vakar pabaigiau...
http://rimos-kaiyralaiko.blogspot.com/
Atsakyti
Dar pristatau ir pirmą savo mini albumą. Daugiau foto bloge
user posted image
Atsakyti
Mano netradicinis skrebukas. Visas priemones pasidariau pati wink.gif
Ikeliu tik foto. Placiau mano bloge http://100darbu.blogspot.com

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 09 vasario 2012 - 16:53
Naujas darbelis mano blog'e. Kiek kitoks nei visada biggrin.gif Ir dabar lauksiu patarimų, kaip jūs būtumėte dėliojusios detales ir tt - puiku tokiu būdu mokytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2012 02 10, 00:21)
Naujas darbelis mano blog'e. Kiek kitoks nei visada  biggrin.gif Ir dabar lauksiu patarimų, kaip jūs būtumėte dėliojusios detales ir tt - puiku tokiu būdu mokytis  smile.gif

O, nauji bandymai biggrin.gif su detalėmis tai kaip ir viskas tvarkoje, bet as nesirįžtu skaitmeniniam variantui, nes reikia gerai perprasti PS, kad teisingai padaryti šešėlius, kad daiktai neatrodytų plokšti, va tai vienintelis dalykas kuris užkliūna. Ir punktyras norėtųsi kad būtų prigesintas, per ryškus jis mano pavargusiai naktinėtojos akiai 4u.gif Bet šiaip tai super mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Naujas skrebukas mano bloge smile.gif cia
(P.S. bloge taip pat info apie Kuretake gamintojo pirma Valentino d. tarptautini konkursa....priziukai neblogi thumbup.gif )
Atsakyti
aquska, kadangi apie mano gelytes klausi biggrin.gif nezinau kurios butent gelytes is visos kruvos tave domina, nes ten kai kurios yra rankom darytos, kai kurios uzsienyje pirktos, kai kurios ir lietuvoj.
Atsakyti
user posted image

atnesu nauja darbeli ir einu kitu apziuret.
Atsakyti
Naujas įrašas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 13 vasario 2012 - 15:29

! 
Necituojame nuotraukų !!! Visos žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos, yra trinamos be išankstinio perspėjimo.
Atsakyti