Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 28 tema

Padariau darbeli.
http://rimos-kaiyralaiko.blogspot.com/
Bet nemoku jo nusiusti i konkursa, tai nors jums parodau smile.gifsmile.gifsmile.gif
SCI - puikus tinklalapis, tik painiavos yra norint savo darba parodyti... Radau daug komentaru, kur moterytes verkia, kad nemoka skrebuku parodyti, as viena is tokiu... visteliu... smile.gif Uzsiregistravau, bet tik tiek ir sugebejau smile.gif
Ai, nesvarbu, kai bus laiko - labiau panagrinesiu kas ten kaip... Jums visiems geros dieneles!
Atsakyti
user posted image

einu apziuret visu darbu i blogus bigsmile.gif
o cia ikeliu tokia viena ideja. smulkiau galite pasiskaitineti mano namuciuose mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

stai ir mano konkursinis Puškio mainų ratui....
daugiau vaizdų bloge.
Atsakyti
Naujas mano darbas blog'e blush2.gif Lauksiu kriktikos ir pastabų, padedančių tobulėti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diax: 06 vasario 2012 - 10:04
Diax smagiai pasitaskei! Del kritikos, tai tureciau kelis smulkius pastebejimus: gelytes buciau deliojus kitaip, taip, kad jos apjungtu nuotrauka, nes dabar jos kazkaip nusisuka, nuklysta. Zodi "sypsena" irgi deciau i apacia i kairi sona. O kairiam virsutiniam sone norestusi mazo gabaliuko tokio margo popieriaus kuris yra prie nuotraukos ir arciau pritraukt laikrodi. Tokia butu mano nuomone... ax.gif
Atsakyti
Spalvos viršuje ir man dabar trūksta smile.gif Nors po maklynių, kurias praeitam darbe pridirbau, norėjosi iš vis kuo mažiau spalvų doh.gif biggrin.gif Tikrai geri patarimai - ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Diax, patobulejes skrebukas smile.gif (mano kuklia nuomone) blush2.gif

jau viena darbuka is Mainu Rato nusiziurejau, turiu favorita, taip sakant biggrin.gif

jungiuosi i konkursa taip pat ax.gif
Atsakyti
user posted image

daugiau
Atsakyti
Diming, įtariu būsi Skrebinime šių metų naujokė, kaip pernai Puškis. Kaip diena taip naujiena pas tave biggrin.gif
Aš irgi šiandien sukurpiau mainų ratui konkursinuką, ryt įkelsiu cool.gif Bus Puškiškas darbelis lotuliukas.gif
Kaip smagu matyti, kad šitam rate tiek daug žaidžiančių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 07 vasario 2012 - 22:31
ooo Glide kaip lauksiu darbeli pažiuret, suintigavai!!!
As tai padariau darbeli scrapping.lt konkursui, ir dar dar pora, tradiciskai, kad butu trys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Uzsukit cia paziuret smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, o as apie miegeli si karta... smile.gif
http://rimos-kaiyralaiko.blogspot.com/
Atsakyti
Jungiuosi Mainų rate:
user posted image
Atsakyti